Just nu..

Glöggmys med morsaaaaan ♥





ahmen tjafan, jag steker, jag glider, jag lever livet!



Home sweet home home home

Sitter hemma hos pappa nu och är helt osminkad och ofresh, inte okej!



Nya skor, idag igen!

Äntligen har mina skor med 12cm klack och min sexiga klänning kommit, kärlek kärlek massa jävla kärlek! Och så lite andra kläder också hahaha love it!
 Kanske borde sluta shoppa ett tag?





<3

Du vet du kommer upp igen, såren läker nog igen,
men det är bara en fråga om tid innan du bli skjuten i hjärtat igen.
Jag vet du att du sa en gång
"hatar att jag är en sån som blir lurad gång på gång"
men skyll dig själv, du tror på kärlek..



Min stora kärlek och mitt allt!

Blev lunch på stan med Nella idag. Sen kollade vi runt lite i affärer och självklart hittade jag ett par skor till min stora samling, hur många kan det vara nu, kanske 142? helt ärligt så har jag tappat räkningen! Men en bit över 100 är det iallafall och jag älskar mina små bebisar haha. Det där lät ganska sjukt, men det är sanningen haha. Skor är kärlek, det bara är så!



Life is a bitch, just fuck it!


Vad har vi för uppfostran?

Hahaha heineken reklam är som tagen ur min familj, helt klockren! Jag i rummet med alla kläder, skor och smink. Min två bröder, Nicklas och Jonas, i ölrummet hahaha. Jag bara undrar: Mamma, vad har vi för uppfostran egentligen? hahaha


S is for shopping

Har haft en underbar dag med min moster idag, även fast jag inte är helt frisk. Vart uppe i sthlm hela dagen och shoppat sönder, love it! Har typ spenderat 15000-20000 av min mosters pengar idag, haha men det är jag väl värd, eller? haha! Jag är iallafall grymt tacksam för allt!

p&l
elin


Mamma <3




Mer död än levande

Mår helt åt helvete idag, och allt har bara blivit sämre! Är det svinet som tagit mig? hahaha nej det hoppas jag verkligen inte! För jag måste och jag SKA vara frisk imorgon, så är det bara! Nu ska jag sätta på mig lite mjukis kläder och sen ner på stan och fixa lite saker. Efter det blir det hem och vila som fan...


p&l
elin


Sick of this..

Nu är min kropp som den är igen och jag är sjuk, inte okej alls! Har vart hemma från skolan idag och bara tagit det lugnt och kollat på film och sånt. Sen vid typ halv 3 kom pappa och hämtade mig och tog hand om sin lilla prinsessa haha. Får se om jag ska till skolan imorgon, just nu känns det inte som det och jag vill må prima ballerina tills på lördag dessutom..

p&l
elin


Hemma hos pappa


Sitter just nu hemma hos paps och han ska göra lyxmiddag till mig, haha är man pappas lilla prinsessa så är man.
Som jag brukar säga "jag är inte bortskämnd, jag har bara en pappa som är världs bäst" och vet ni vad? jag älskar att vara "bortskämnd" som många säger att jag är, men det är inget jag vill erkänna för mig själv haha!







ibland säger en låt mer än tusen ord


Love it!


Kan inte sluta lyssna på den, love love love!


...


old pic


Like a star

Slutade vid 10 idag så det va great. Och nu har jag nyss pluggat körkortsteori, gick faktiskt riktigt bra. Gjorde ett test och hade bara 5 fel från godkänt och det är bara första gången jag gör det, love it!
Körkort nästa? ja tack!

p&l
elin


-

Jag vet att ingenting kan bli som det en gång varit
för det går inte att leva ett liv i det förflutna
men det är de jag varit med om
som gjort mig till den jag är idag




The loser has to fall

Söndag idag, tråk söndag kanske? njaa faktiskt inte riktigt tycker jag! Min söndag har faktiskt varit helt okej. Har kollat film och massa sånt mys och sen vart ute och kört massor, great! Gårdagen va riktigt trevlig. Jag och Elin pratade massor och det behövdes verkligen, love it! Just nu längtar jag sönder tills nästa helg som kommer bli grym, men tills dess hela veckan där jag har massor att göra, inte Elin style på det!

p&l
elin


Fix time

Har precis pratat med my baby ett tag och planerat lite. Så måste hoppa in i duschen nu och sen fixa mig. Sen ska vi ner på stan och äta fin fin middag någonstans och sen blir det kanske en och annan cider i think. Verkligen länge sen vi träffades så det behövs verkligen, love love love! Kommer bli en grym kväll med mycket skratt!

p&l
elin



ily <3


HappyFace

Ingen skola idag, hur skönt som helst att äntligen få sova ut, love it! När jag vaknade hade jag 14 sms och 4 missade samtal, tror jag sover som en gris, eller kanske som en äkta bumbi? hahaha. När jag sen tassade upp fick jga se att mitt paket jag beställde igår, som innehåller mina älsklings skor har kommit! Blev hur lycklig som helst haha. Ringde på direkten till mamma så vi ska hämta ut dom så fort hon slutar, love love love! Och ikväll blir det nog mys kväll med stjärnbumbi i think.

p&l
elin


Skoooooolan for sure

Sitter i skolan nu och har deeesign, hur tråk som helst och läraren och tappat bort minneskortet där ¨våra bilder ligger. Så vi får sitta på hitta.se och leta pland kartor och köra print screen, helt B haha! efter skolan glider jag direkt upp till sthlm och träffar C <3

p&l
elin


Ingen kan fly när idealen bara ekar..

Eftersom att jag är som jag är, blev det sjukhuset idag igen. Måste verkligen skärpa mig så det blir bra, orkar inte ha det så mer. Men nu efter lite sömn och sånt mår jag fin fint igen så det är great. Ska snart se på mitt älsklings program Andra Avenyn och mumsa Ben&Jerry glass, love it!

p&l
elin


-


Party pic's














Alla bilder ligger uppe på facebook!


Tack för helgen alla som va med, jag har haft en guld helg nu igen!


Ready for the paaarty

Nu har jag fixat mig och allt. Ska när som helst glida vidare till Nella och sen till lokalen där Ninos party är!

look of today



 


Spanky Franky

Har vart vaken nu i en timme, bara kollat runt på internet och lite tv. Kanske dags att hoppa in i duschen och sen fixa mig? Först ska jag iallafall ringa papi och smöra lite att han kör mig till södertälje ikväll, vilket han kommer göra när jag smörar som jag är bäst på haha. Och som sagt ikväll är det Ninos galej, men ska först hem till Nella och sen drar vi dit och äger festen, haha nej men det blir nog trevligt! Självklart ska jag ha på mig min nya klänning jag köpte igår, love love love!

p&l
elin


Even the best falls down

Dålig update nu igen, har haft mycket i skolan och körlektioner så har vart för trött på datan. Men idag fick vi iallafall sluta lite tidigare så jag och Nella gled ner på stan och kollade runt. Självklart hittade jag ett skit snyggt linne/klänning som jag tror att jag ska köpa imorgon! Träffade även på Sofie så va trevligt att prata med henne ett tag och vi planerade in en utgång snart, love it! Imorgon är det prov i 3 kapitel i företagsekonomi, min grej? skulle inte tro det va! Och i helgen har Nino 18års party med skumpa och dans på bordet? haha nej men har har party iallafall, i will be there.

p&l
elin


I feel broken inside, but I won't admit


Party like a rockstar













Helgen va guld, ni är guld!
Fredagen spenderades med Sandra, mat och vin kväll.
Vi hade hur kul som helst, tack för kvällen gumman!
Lördagen blev det utgång med Sandra och Jessica.
Myckat skratt och mycket alkohol, toppen kväll!
På vägen hem när vi hade kisspause, kom det en skogs raggare haha
Vi blev rädd och sprang och gömde oss..
När jag sen frågade vem fan det va fick jag till svar
att jag hade vetat det om jag inte va så avslagen haha galning!
Tack för kvällen flickor, ni är guld!


Time to say...

Toooodieluuu mina vänner, mina älskade vänner, mina underbara vänner, KÄRLEK!
Jag sitter hära, är övertrött skulle jag nog vilja kalla det, men ändå är jag på flummen, vanligt när det gäller mig? skulle nog tro det! Men nu hade jag tänkt att ta hand om min varma sköna älskade säng ett tag, den ser ensam ut och tror faktiskt den behöver mig! Men tänkte liksom bara informera om att senare kommer bilderna från helgen, och om ni har tur en liten update om helgen, hoppas på det bästa mina vänner...


p&l
elin


Helgen har varit guld

Som sagt, min helg har varit guld och diamanter, en riktigt bra helg och bra avslut på lovet! Men nu har jag precis kommit hem och är segis, så blir nog sängen för mig nu på direkten. Skriver mer om helgen imorgon och fixar in alla bilder och sånt!

p&l
elin


RSS 2.0