Fridayyyy

Lämnade in min bil på rekond igår så ska väl hämta den senare, helt underbart! Efter det vart det äventyr hela dagen ända fram till kvällskvisten, underbart. Idag fick jag tassa upp vid 9 eftersom jag skulle på ett möte och efter det gled jag ner på stan för lite food. Nu hemma och sen blir det fix inför kvällens bravader, är bjuden på middag.
Drar upp till stockholm imorgon, kanske blir en kväll på 54an, like always!

-


Jag lever livet precis som du sa

Jag lever livet precis som du sa

ey

Min älskade mami kom hem igår, och gissa vad hon hade med sig hem? Jo en present till mig, är hon inte bäst så säg! På kvällen igår vart det film time, snabba cash, mycket bra! Idag har det varit äventyr i södertälje nästan hela dagen, även nu mot kvällen väntar äventyr.
peace out

My girls


Only love can ease the pain

Natten har jag spenderat tillsammans med frossa, inte så trevligt direkt. Kände redan av det igår när jag kom hem från jobbet och det blev allt värre fram på kvällskvisten. Så nu ligger jag här med feber och sånt, tur att vilda ligger och pussar på mig iallafall! Men får kanske skylla mig själv lite när jag tassar runt på äventyr i för lite kläder, eller? tröstar mig med att beställa hem ett par skor, LOVE

Smile now, cry later.


fuck u

Bitch, fell the hate you always will have from me
Just go and fuck yourself and dont come back
Couse nobody want to se youre make up face and youre bad clothes
I have hate you a year and I will hate you forever
Fuck you, okey?






A busy woman

Helgen har varit full av äventyr. I fredags var det grillfest och party och i lördags var det äventyr i södertälje för min del, låter det inte underbart? Gårdagen spenderades med den bästa som dessutom hängde med hem till mig, vi hade söndags mys med film och candy, perfekt med tanke på vädret. Imorse ringde klockan halv 6 och det va bara att tassa upp, jobbet kallade igen. Och nu är jag hemma efter en hard working day, väntar på nicklas så ska vi glida iväg och handla lite inför kvällens bravader. 


peace' e


-

Även om ett sekel går,
så ska jag alltid vänta på
vår tur..

I love the way you lie


never take friendship personal


Underbart

Gå med i gratis bio du också,
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=197383

La familia

Familjen genom allt - föralltid!
jag älskar er oavsett vad

Kärt återsende

Igår efter jobbet gled jag till södertälje för att träffa mina älsklingar, shit vad jag saknat er helt sjukt! Vi hade som alltid lika kul och jag kom hem med magsår efter allt skrattande, kärlek till er! Träffade även på Nino och Gogge, lite sjukt med tanke på att vi spenderat i stort sätt varje dag tillsammans under dom senaste 3 åren, va hur som helst kul att ses igen! Även en tripp till Harri hann vi med. En bra början på veckan, inte sant?

Rösta på min skodesign!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Rösta på min skodesign!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Rösta på min skodesign!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Back on track

Hemma igen efter en underbar vecka på västkusten.
Det har varit ett helt fantastiskt väder nästan hela tiden
och jag har badat och solen har gjort mig gyllenbrun.
Jag har druckit drinkar med extra mycket kärlek
och jag har shoppat som om jag vore miljonär.
Jag har skrattat som om det vore min sista dag
och jag har dansat kring stadens gator.
Det är min vecka i korta drag,
men det räcker egentligen med ett ord - underbart!

Vad gör vi, nu kör vi!

Underbart väder, underbar dag. Haft en fantastisk dag i hamnen med både fika och glass i solen, kan inte bli mycket bättre. Kvällen har jag spenderat med hemligt äventyr, ytterst trevligt. Nu när jag kom hem har jag packat som en galning, drar nämligen imorgon klockan 08.00. Typ 20 par skor och 1 ton kläder hänger med, typiskt mig haha!
Lär nog inte skriva på en vecka, så ha det grymt - för det kommer jag ha!

Du spelade dina kort fel

Jag tänker aldrig kalla dig min vän igen, aldrig.
Jag visste att du var falsk,
men där gick gränsen.

Kvar i något jag lämnat för länge sen

Fick sluta jobbet tidigare idag, så blev ett långt samtal med min saknade och älskade. Efter det ner på stan för ett viktigt ärende på banken. Sen bjöd papis på middag, underbar. Resten av kvällen har jag spenderat i solen i hamnen, alltid lika underbar. Nu är jag hemma, trött som ett svin, lyssnar på musik och smsar. Det är min kväll, and i love it!

Förändrats eller inte?

Dom här två bilderna är tagna med precis ett års mellanrum, den översta från förra året och den andra från i fredags. Lite har jag nog förändrats trots allt haha

54

Var död när mamma väckte mig imorse, men tassade upp och gled till jobbet. Dagen rullade på rätt segt faktiskt. Men direkt efter jobbet gled jag upp till söder - medborgarplatsen - 54an. Har haft en underbar kväll med underbara människor, god mat och dricka och en helt fantastisk service. Jag tror jag älskar det! Blev tyvärr en tidig kväll eftersom jobbet kallar imorgon, men som man brukar säga "det går fler tåg" och det vet jag att det kommer göra inom kort.



I got a reason to cry

Första dagen på jobbet - check, fucking check!
Några timmar på jobbet rullade iväg fort innan jag och mamis gled vidare mot nyköping. Jag skulle ju till gyn och det gick inte annat än galant. Efter det vart det shopping, så ännu mer kläder till mina garderober som inte ens har plats för en liten strumpa till egentligen. Love it!
När jag kom hem fick jag ett jävligt tråkigt besked, fuck. Men thats life, smile and dont care typ eller något. Nu ska jag dö sönder typ, så hoppas ni har en bättre kväll än jag

Eliten blir aldrig sliten, eller?!


Bättre än bäst




Det var bara tur, säkert en på miljonen

Fredagen spenderades med folkfest i hamnen, det var nämligen stadslopp i stan! Jag spenderade min kväll i hamnen med grillning och driknar, tillsammans med softa människor. Min kväll kunde inte ha blivit så mycket bättre faktiskt.

Lördagen var dagen då min student mottagning ägde rum, bättre sent än aldrig. Allt var underbart - vädret var perfekt, maten var perfekt, drinkarna var perfekta, pressenterna var perfekta. Jag hade en fantastik mottagning och helt klart den trevligaste dagen/kvällen på mycket länge. Framåt midnatt förändrades dock stämningen ganska rejält. Men thats life, saker blir aldrig som man tänkt sig, so fuck it! Jag och några till tog en taxi till Robert och hade inte annat än trevligt tills solen började gå upp och det var dags att tänka på refrängen.

Idag har jag spenderat dagen i solen för det mesta faktiskt. Blev pizza och sedan en glass i hamnen innan Matilda tog bussen hem. Nu sitter jag hemma och tänker ta en dusch och sedan sova tidigt idag. Imorgon ringer klockan och då är det dags för jobb. Dock jobbar jag bara till 12 imorgon eftersom jag sedan ska till gyn i nyköping.



miss it.

Efter 3 år tillsammans så är det kanske inte så konstigt att man saknar er lite, eller?
Självklart saknar jag vissa mer än andra, men jag saknar även helheten, gemenskapen och tryggheten.
Vi var bra, jävligt bra. Och nu finns det inget vi, en tomhet faktiskt.
Men jag kommer alltid att spara en plats i mitt hjärta för er, SMTEDE!
kärlek

Du lät så självsäker och smart. visst kan vi ha varit menade för varann?

Ännu en dag har gått, och denna dag har jag spenderat med min toviga galna vän tove, som många andra av mina dagar. Vi har chillat galet, bilraggat och smaskat candy. Vi har även skrattat en hel del må ni tro! Nu på kvälls kvisten vart det hamnen för hela slanten, även lite spionrundor hann vi med haha. Bara så ni vet så älskar jag min tove. Nu sitter jag och planerar inför morgondagen med nicklas, grillning och drinkar står på schemat, kommer bli grymt!

RSS 2.0