Extreme trouble maker

Segis dag today, började i skolan där jag och Tove va extremt flitiga för ovanlighetens skull haha. Efter det bar det av hemåt för mig och ner på stan för att hämta ut mitt paket med kläder och skor, big love på det! Sen hem och tog det chilling ett tag för att sen glida ner på stan igen för lite fixelifix inför morgondagen och åt på staaan. Nu har jag precis kommit hem igen och ska ladda inför imorgon, det är då det sker! haha nej inte riktgit men imorgon blir det 5kamp och mösspåtagning hela dagen, kommer bli grymt i think. Efter det får jag med mig en natt dejt hem som stannar över helgen, kan det bli mer än grymt? Tror faktiskt inte det. 
 















It's not over..

Vart en helt okej dag faktiskt. Började med skolan som vanligt och vi hade bara design idag så det va chillis. Direkt när jag kom hem så va det bara att åka till södersjukhuset och har spenderat halva dagen där, men det va det värt, allt för älsklings'c! Nu har jag precis duschat och kollat på AA. Ska nog snart sova eftersom jag är sjukt trött nu för tiden, not Elin style på det asså...

peace out


Nu är det mitt tåg och dags för avgång..

Look of today





oh hello, its summer today!

Älskar vädret mer än något just nu, as najs ju! Hur som helst kom jag precis hem till P nu för att fixa lite saker, efter det blir det att möta upp Sandrisen och dra till Sofiesan, alltid trevligt. Vid 6 ska jag iväg på middelimiddag och sen får vi se vart kvällen slutar helt enkelt..

smaaaaaaack


IN MY HEART <3


Liiiiite finare, liiiiiiite bättre
Är det kärlek, eller? <3


Lost in a fairytale

Great daaay som tusan! Började med att glida till skolan en snabbis för klassråd och sen hem till Tove där massa mys i solen väntade. Efter det ner på stan för en glass och massa skratt och prat, låter det inte underbart? Sen dags att glida hemåt och möta upp Sandrisen, blev en snabbis fika och prat om helgen, tror det kommer bli en grym helg! Efter det ner till konsum för att hämta ut ett paket med kläder, big love på det! Och nu har jag precis ätit och ska ha en chill kväll, riktgit trött idag faktiskt...


peace' e


Grattis mamsisen!


Grattis maaams, love u <3


Studentskivan - check

Vi hade våran student skiva igår och den blev verkligen lyckad. Tack alla som var med och gjorde kvällen till ett minne för livet, ni är så jävla bäst ska ni veta! Dock har jag ALDRIG vart så full som igår men eftersom jag hade så sjukt kul så är det faktiskt värt det fullt ut!

Nu är det dags och börja fixa sig igen inför kvällens bravader. En lördagskväll som denna kommer bjuda på en middag nere på en restaurang i hamnen och det kommer bli astrevligt må ni tro!



världens bästa trio, i love u <3


Allting har förändrats, men du finns kvar..

Började dagen med att se något hemskt när jag satt i bilen påväg till skolan. Bilen som körde några meter framför mig körde av vägen och krockade in i ett berg, verkligen inte kul att se. Men som pappa sa kan det vara nyttigt att se också på ett sätt, men nej tack jag gillade inte det och dessutom tål jag inte blod. Hemskt men hoppas det gick bra iallafall... Kom lite sent till skolan men vi hade ju bara design idag så det va lugnt. Fick dessutom sluta tidigare, alltid trevligt. Hämtade ut mina studentkläder också som hade kommit till skolan idag, aaaaasbra. Sen jag kom hem har jag bara kollat film och chillat gaaalet. Får se vad som händer, antagligen inte så mycket alls, känner för en segis dag och i detta väder finns det inget bättre.

peace' e


Remorse is hunting, I swear

Hade en lektion idag bara som rullade på fort eftersom vi bara kollade på film så det va chillis. Efter det jobbade jag och Nella på våra projektarbeten och det va great. Efter det gled vi ner på stan och fixade lite inför fredag, underbart. Sen ringde mamsen och sa att jag skulle hämta henne i nyköping så fick slänga mig i bilen och brumma dit på direkten. Gick lite på stan med henne och självklart shoppade jag, haha ovanligt eller? haha jag älskar det mer än något annat tror jag minsann! Sen träffade vi upp pappsen så kirrade vi en ny bil haha. Sen åkte vi hem och jag drog direkt ner till konsum och hämtade mitt efterlängtade paket från nelly med dom underbara skorna som jag är helt gaaaalet kär i! Tyvärr va dom lite lite lite trånga så skickar tillbaka dom och byter till en storlek större, kommer bli mina nya party klackisar med 14-15 cm klack, jag tror jag älskar detta! Nu blir det duschis och sen lite sleeping time tror jag..

Freeedag typ nu tack, eller?


Can you keep a secret?

Måndag igen, men ändå rätt okej! Började med klassråd i skolan där det mest pratades om studenten och fester, great! Inte långt kvar nu, och stressen närmar sig med stora steg kan jag lugnt erkänna. Efter det svenska, alltid lika segt tyvärr. Efter det va det slut och jag och bästa-a-a-nella-a-a haha gled upp till skärholmen för lite shopping inför ferren på fredag. Hittade dock inget tills dess men massa annat följde med hem. Dags för mig att sluta shoppa snart tror jag, men jag älskart! Nu kom jag precis hem och snart kommer thaaai food, big love på det!

PUSS


H-h-h-h-heeelgen

Inte bloggat på några dagar, men en sak är säker, jag har haft en guld helg! I fredags gled jag till gnesta direkt när jag vaknade och fixade lite saker och så. Efter det direkt till sthlm och spenderade kvällen där, alltid lika trevligt! I lördags åkte jag och Elin till skärholmen och träffade Sofie och Evelina. Shoppade lite, fikade lite och skrattade massor. Hel grym dag. Idag vaknade jag av att mamsen hade gjort brunch, underbart! Så har vi hållt på och fixat massa saker och så hela dagen och stressat runt. Och nu har jag precis ätit tacooooos.

smack på det va?!


Elin Komikern Johansson


Senaste nytt @ facebook
Elin Johansson heter numera Elin Komikern Johansson


Skam på torra land

Nu ni, nu går skam på torra land igen hahaha. Mitt paket innehållande mina underbara skor jag ska ha den 23e är borta. Har varit sånt krångel och massa bråk om det. Och posten och konsum bara skyller på varandra så har fått fara runt över allt och försöka fixa det. Men idag fick mamma nog och mejlade och va riktigt sur hahaha blev nästan lite rädd haha. Så nu hoppas jag att det löser sig, dom ska skicka nya gratis så hoppas det blir så också.
Förutom det så har jag inte gjort så mycket idag faktiskt. Hämtade Nicklas och Carro i södertälje förut och lite sånt bara. Sandrisen kom även förbi mig ett tag för att fixa lite saker inför den 23e. Lite mingel i kvarnen har jag även hunnit med haha.

peace out


En låt beskriver allt så mycket bättre




Alla drömmer vi om lyckan, som om livet blivit fel

Gårdagen va helt underbar. Gled upp till sthlm tidigt och hämtade upp Jossan och Chloé. Blev en dag på stan med lite shopping, tok mys på det! Mötte sen upp Carro och Nicklas så gled vi till Imperiet på en "fika". Efter en lång dag på stan så gled vi senare hem till Jossan för en middag, riktigt lyckad och god. Satt där länge med ett vin glas och mycket prat, alltid lika trevligt. Kom hem inatt någon gång och tassade direkt i säng efter en underbar dag.

smack på det va? 


When love takes over

Första skoldagen - check!
Började som sagt skolan idag igen efter lovet, rätt skönt eftersom jag började 10 över 2. Fick sällsis i bilen av sandrooow så det va toppen. Fick sluta lite tidigare också så det va as bra. Efter skolan så fick jag också sällsis i bilen, men denna gång av Izabella haha. När jag kom hem gled jag på direkten ner på stan för att hämta mitt paket från nelly.se, men det blev massa strul och skit men kom iaf hem med ett paket, underbart! Måste ner på stan imorgon igen för att lösa det och fixa fram mitt andra paket.

smack, eller?


ett avslutat kapitel?

jag vill inte ens tänka tanken, att förlora dig..


Sun sun sun sunday

Vaknade upp rätt sent eftersom jag va uppe nästan hela natten haha. Så började direkt att fixa i mitt rum och så, toppen på det. Sen ringde P och sa att jag skulle ut och träna inför första maj så fick fixa mig fort och glida iväg. hahaha säger bara en sak, jag och sandra på första maj när raggen går hahahaha ser fram emot detta! Nu kom jag precis hem och ska försöka plugga det sista eftersom imorgon börjar helvetet igen. Ser verkligen inte fram emot detta..

peace' e


Vi är lördagens änglar som virvlar i stan

Haft en tok mysig dag på söder idag. Började i gamla stan med att möta upp Nicklas, Henke och Carro och sen drog vi oss in mot söder. Fikade, pratade och hade riktigt trevligt. Tassade sen förbi 54an, like allways? hahaha men det gillas! Satt där ett bra tag och sen en snabbis till Nicklas. Efter det va det dags för det hemliga haha. Och det gick jätte bra och ärligt talat va det bättre än jag först trodde. Hoppas på att allt går som det ska så blir det perfekt! Nu har jag iallafall kommit hem och kollar lite på djävulen bär prada. Imorgon är det sista dagen på lovet, och den ska jag spendera med att plugga, fixa mitt rum och dra till gnesta. Låter underbart, eller? haha inte det minsta..


peace' e


Today it's a good day

Är det inte underbart att bli väckt med amerikanska pannkakor till frukost? Helt fantastiskt! Min mamma är bara för sweet, love på det! Ska snart tassa in i duschen och sen fixa mig lite snabbt. Ska nämligen glida upp mot huvudstaden och fika med Nicklas och maybe Henkeponken också, det får vi se! Senare idag ska jag på ett hemligt möte, mycket intressant, eller? Haha tids nog får ni också veta vad det är. Men just nu när allt är rätt oklart så hålls det hemligt. Vi hörs helt enkelt senare när jag kommer hem igen eller så.  PUSS!


Du är gåtan som jag aldrig löste klart..


Pokerface

Har varit en duktig flicka idag och pluggat, eller? Jo så är det faktiskt. Elin goes pluggis? Nej men är det snart studenten så är det, inget ig här inte haha! Nu ska jag fixa mig lite och sen glida till P och hämta lite saker och sen till trossen för att kirra lite saker och sen hem och gör överrasknings middag, blir det great eller blir det great? Underbart säger jag bara.
Hörs sen babyface, smaaaack


Livet som en värsting

Du fanns där på deras sida när dom behövde dig
när du själv ropade på hjälp ingen hörde dig
hamnade i fel spår och undrade "vart har kärleken tagit vägen"
vem av vännerna där ute har varit äkta?
vem brydde sig vart du hamnat eller gjort?
livet som en värsting var så för en stund, men det hela vände lika fort..


-

"Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det.."


Diva, eller?

Gårdagen spenderades med Sandrisen och lite andra coola kids, grym kväll med mycket äventyr må ni tro må ni tro! Imorse vaknade man upp med Sandrisen bredvid sig, som vanligt alltid mys. Tassade upp och fixade oss och gled ner på stan för att kirra lite food. Vi märkte ganska snart att alla blickar flockades mot oss, haha vad är det för fel? Är vi stans kändisar eller? haha jag tro faktiskt det. Efter det gled vi vidare hem till robban rabit en snabbis för att sen glida vidare till lammsjön och träffade alla tuffingar och hade en mys stund vid sjön med brasa och allt, vårkänslor på det va? Fast ärligt talat tror jag inte att jag och Sandra passade in dära, haha vi kom tassandes med likadana kläder och solbrillor och inte direkt skogs skor hahaha måste sett riktigt sjukt ut. Men är man en diva så är man hahaha. Efter det blev det lite rally rally med dunka dunka och blickarna flockades mot oss två blondiner igen, är vi kändisar är vi det?

Nu sitter jag och bästa Sandrisen hemma hos mig och har chillis och planerar inför kvällen. Vi får helt enkelt se vart kvällen slutar, för det vet man aldrig när det gäller oss två blonda divor haha

smack på det va?


Priset vi betalar för att klassas som elit..


Life of party

Gårdagen va grym, big love! Började med en hel dag på ikea med mammsen och Nicklas, hittade massa och hade en as mysig dag verkligen! Efter det hem till Nicklas och gjorde en jätte god middag och hade trevligt. Sedan gled vi vidare in till 54an och träffade Jonas som gjorde goda drinkar som vanligt. Träffade även på old friends som jobbar där, underbart! Efter det en snabbis till Fenix för ännu lite drinkar och sen tillbaka till 54an för att avsluta kvällen på bästa sätt!
Ni är så jävla bra, bättre än bäst bara så ni vet ♥

Nu på morgen har vi hållt på och göra massa påsk mat och nu ska jag snart gå och välja kläder och börja fixa mig inför kvällen. Måste va klar tills 4 så har lite små bråttom faktiskt, ni vet hur jag är och välja kläder? haha har föööör mycket tror jag! Men hoppas ni får en grym kväll, för det ska jag!

peace' e


RSS 2.0