the blondie is back

Sitter i mitt tredje hem, med andra ord hos tove i gangsta staaan haha! Jag, Tove och Frida har precis färgat våra hår, något som verkligen behövdes så man är snygg till den stundande studenten! Imorgon är det jag och mina fina flickor och lite boys som drar ut i sthlms skärgård för lite fiesta! Kan inte bli annat än grymt.
Och inatt ska jag krama tove tills hon spyr, hon älskar det haha!
Tove & Nella, sisters, i love u no matter what!

peace out' e

Mammas dag!

Mors dag idag, grattis mami!
Du vet att utan dig hade jag inte varit något, love u!



Låten säger allt


I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå.


Vinnaren tar allt

Gårdagens tripp till göteborg var helt okej faktiskt. Det roligaste va trots allt tågresan, rättare sagt fylle tågresan haha! Dock inget mer prat om detta, det som hände i göteborg - stannar i göteborg haha! Efter det vart det utgång på texas med några från klassen, blev en riktigt lyckad kväll innan jag och nella ramlade hem kring stadens gator. Vaknade upp av att toviga tove ringde imorse och bjöd till galej i nyköping, alltid lika taggad alltid lika på haha. Synd nog så har jag gått och blivit sjuk, lagom trevligt i stunder som dessa, inte det minsta! Så jag prioriterade lite och fick vara hemma och vila inför den kommande veckan och framför allt inför studenten som vankas på fredag!
Feber, hosta, snor och slem - precis vad jag önskade mig just nu? suuuuuuuuuuug


alla heter glenn i göteboooorg

Imorgon är det göteborg som gäller för SMTEDE3, inte så värt men hoppas på det bästa! Dom sista dagarna nu innan studenten kommer vara fullt ös medvetslöst, är det inte underbart? Kommer inte få en endaste lugn stund som det ser ut nu, men det är faktiskt kul. Dags att tassa och fixelifixa lite, hörs sen va PUSS


You hate to love us - mjau

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


everyday fun - Starring you

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


everyday fun - Dances

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


Du måste va stark, så håll huvudet högt, mamma ska få se vilket barn hon fött


Chilling

Tove och jag har sovit som grisar inatt, alltid lika sweet! Vaknade runt 2 och vi har inte gjort ett skit sen dess och vi lär nog inte göra så mycket resten av dagen heller. Kan vara riktgit skönt det också.
Hörs senare




Fucking check it

Tove is in my house, fast hon sover så sött just nu! Tidigare idag när vi kikade på film var det jag som sov och nu ligger hon bredvid mig och sover som en liten prinsessa. Men det ska hon inte få göra så länge till haha djävulsbarn som jag är! Och vet ni vad? school is over, inget mer plugg! check check check

PUSS


Bilder från helgen!














Elin is back

Längesen jag bloggade nu men har inte haft tid! Fredagen var grym med mina flickor, like allways. Lördagen blev också lyckad. Söndagen spenderades med plugg ända fram till 3 på natten, inte okej alls. Och idag har jag köpt ett par underbar skor, tycker att jag förtjänar det faktiskt haha! Efter det gled jag med stil och träffade my love, alltid lika underbart. Men nu ska jag faktiskt göra mina 2 sista uppgifter jag har kvar i skolan, sen är det över!



En bild från helgen


Om 14 dagar är det över!

Kan inte fatta att det är sant, om exakt 2 veckor är det jag som springer ut genom dörrarna från skolan med stil och det kommer vara den lyckligaste stunden i mitt liv. Tiden går sjukt fort nu och det är stressigt som fan att hinna med allt. Men om 2 veckor är det värt det så jävla mycket!


Jag vet vem jag är, när jag är med er

Ikväll kör jag och mina fina flickor på en picknick med cider i hamnen, kan inte bli annat än galet mysigt! Ska fixa mig lite nu och sen hinna plugga lite innan min lilla Tove kommer hit. Sedan beger vi oss med stil till Södertälje för lite fixelifix och hämtar upp Daniela så att trion blir komplett! Sedan bär det av hem till mig och sedan ner i hamnen. Grym dag/kväll/natt jag kommer få!


This is my life, my friend

Dagen igår va helt fantastisk. En hel dag vid vattnet med mina älsklingar. Och tro mig, solbrännan börjar komma smygandes och jag kan inte annat än älska det. Sedan följde Tove med hem men lämnade mig lika fort för att spendera natten i nyköping men imorgon får jag henne hem till mig igen! På tal om nyköping så var även jag där igår, och fick en underbar klänning av min mamma. Är hon inte underbar så säg? love!
Nu ska jag fortsätta plugga, ig barn? nej tack!



Jag steker, jag glider, jag lever livet!

Jag har haft en underbar dag med mina finaste flickor i solen. Vi har legat i flera timmar vid vattnet och skrattat, pratat och haft hur mysigt som helst. Vi hann även med att ragga runt i bilen och dansa loss, grymma som vi är.


Ni ger guldkant i min vardag, så himla bra ni är


Tillbaka till verkligheten

Känner att jag varit en duktig flicka idag och gjort min mami lite stolt tror jag nog haha. Har pluggat som en jude och även hunnit med att söka några jobb, kan det bli bättre?  Nu väntar en dusch och sedan sängen. imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. Taggad? inte det minsta


Do you see how much I need you right now?

Vaknade för typ en timme sen, as skönt att vara ledig idag också! Men det värsta är att jag måste plugga som en galning, fattar inte varför jag alltid skjuter upp allt till sista stund. Men får hoppas att jag lär mig av mina misstag en vacker dag  haha. Musiken på högsta och bästa pluggar smilet på?!


Bitches they come, they go


PIC'S


Mina underbara nya skor


Världens finaste trio


Jag och Nella


Trion goes fjortis @ toan


Fulla eller vara fula?


En full Elin är en lycklig Elin

världs bäst är vad ni är!


Snygg-Tove, seriösa-Robin och fylle-Elin!


PUSSKALAS


och ännu mer pussar


och detta är så typiskt mig, tyvärr haha


Dagen efter, alltid lika mys?


Den här får avsluta vårat galenskap i nyköping. Det roligaste är att på varje bild ser det ut som att det bara va vi där, men så var ikke fallet. Bara det är vi är så jävla bäst så ingen annan fick vara med på bild typ!

 Tove och Daniela, ni är så jävla bra, KÄRLEK! <3


Det löser sig, det gör det alltid

Kom precis hem efter en hel shopping dag. Letade som en tok efter skorna och tro mig, jag är kär. Dom är helt fantastiska och jag ska köpa dom snarast! Dom va mycket billigare än jag hade förväntat mig, inte för att dom va billiga men dom är värda hur mycket som helst haha iallafall i mina ögon! Nu väntar en chill grill kväll, ytterst trevligt!  PUSS


Sweet dreams and a big heart

Tror det är dags för mig att sova efter en underbar dag på söder, alltid lika trevligt, tror ärligt talat jag älskar att hänga runt där! Och dessutom hade Janet ett par sjukt snygga skor, jag kan inte sluta tänka på dom! Så imorgon är det jag som ska leta efter dom och försöka övertala min papi om att få pengar. Nej, jag är inte bortskämnd HAHA!

peace out' e



Superstar





Friday, im in love

Dags att hoppa in i duschen och sen blir det att fixa sig för en dag i storstaden med min älskling. Får se vad vi hittar på men det återstår att se, kommer bli as grymt iallafall! Hörs sen, PUSS


-

Ville bara säga hej, jag älskar er och ni finns alltid med mig!
Hej då jag måste gå, men ingen annan når eran nivå!
Bye.


Party like it was your last day

Kvällen igår va awesome. Mina bästa flickor, goda drinkar och trevligt folk, kan det bli bättre? Kom hem för ett tag sen och skulle egentligen tillbaka till nyköping för mer ferre idag. Men istället stannar jag hemma och har en myskväll med min älskling. Bilder från igår kommer senare! PUSS


They call me heart breaker

Imorgon kör vi; Jag, nella och tove partar i nyköping hela natten lång. Bästa trion blandas med "raggar bönder" som man knappt hör vad dom säger? Kan bli ett minne för livet och kan även bli en grym kväll!
Så vi hörs helt enkelt på torsdag när vi kommer hem, nu ska jag söka jobb!

peace out, im in the fight




Sweet dream are made of this

Vaknade precis, grym jag är va? inte det minsta!
Men är iallafall ledig idag, så ska spendera min dag som en plugghäst, kan verkligen behövas. Måste försöka hinna med att tassa ner till banken för att fixa lite. Och idag är dagen, sista dagen med min medicin! Är det inte underbart så säg? loooooove på det! Imorgon ska det firas, självklart med världens bästa trio i nyköping. Haha vi älskar att prova nytt, eller hur va det?
Men nu har jag inte tid att mysa i sängen mer, dags att tassa upp och fixa mig lite. Hörs sen då? PUSS


Så om det inte passar, fuck it


street race, äckelvatten och en pisslisa - kan det bli bättre en söndagskväll?


                                                                          




Sanningen.

Efter allt jag gjort, är detta tacken? Jag menar inte att du inte ställt upp för mig, för det har du till viss del. Men det kanske är dags att öppna dina ögon och se. Alla gånger jag kört dig? När jag skulle åka med er fick jag gå ner till vägen istället för att köra 50 meter extra till min parkering. Men i stort sett varje gång jag hämtat/lämnat dig har jag kört hela vägen för att vara snäll. Fick jag ett tack? När det där hände med din bror? Jag ställde upp på dig till 150%, jag gick ifrån våran fest vi hade hemma på nyår för att möta dig på vägen och prata om allt för du mådde inte bra. När det sedan hände detta med min pappa i julas, hur långt gick du då för att finnas här för mig? Jag hämtade dig och jag fick berätta ett tag och sedan tog du upp dina problem med det såkallade svinet. Tänkte du någonsin på hur det kändes för mig? Och nej, jag sa ingenting då. Vet du varför jag inte sa något, jag visade hänsyn till att du kanske behövde öppna dig för mig och tala om dina problem. Men egentligen orkade jag inte med andras problem när jag hade huvudet fullt av mina egna. Alla gånger jag lånat ut pengar? Har jag någonsin fått ett "tack för lånet"? Och hur många gånger har jag egentligen fått tillbaka dom utan att behöva be om att få tillbaka dom? För mig är det en självklarhet att ge tillbaka det man är skyldig direkt, men jag vet inte, det kanske bara är jag. När du lånat kläder? har jag någonsin fått höra ett "tack för lånet"? När jag fixade sovplats, har du sagt tack då? När jag fixade gratisdrinkar, hörde jag ett tack då? Har du någonsin visat din tacksamhet? jag har iallafall aldrig fått se den. Efter allt jag gjort tycker jag iallafall att jag är värd ett tack. Och det jag tagit upp är bara en del av allt. Jag vet mycket väl att jag inte är guds bästa barn och att jag också gjort många fel här i livet, men jag vet också att jag är en bra vän som ställer upp på det mesta och ärligt talat tycker jag att jag är värd mer än detta. Och appropå det du sa idag, att jag inte skulle komma tillbaka sen igen och ångra mig? Gjorde jag det sist? Nej. Jag höll mig undan från dig, det va du som sökte upp mig och började små prata och sen sågs vi av en slump i hamnen. Och det vet du också, det va inte alls länge sen vi pratade om det. Så det du menade att jag skulle komma tillbaka till dig sen igen, vad menar du egentligen med det? Jag har gjort mitt val, och jag valde att jag inte ville ha en vän som väljer sitt ex, som hon dessutom sagt så mycket illa om och som har behandlat både henne och mig som skit, före sin såkallade bästa vän. Det du satt och sa till mig på tunnelbanan in till stan förra söndagen, det där talet om att jag va en "sån bra vän" och allt det. Var det bara fylle snack eller va det rakt från hjärtat? det kan man verkligen undra. Sist du valde "killen" framför mig, bad jag dig dra, jag förlät dig efter cirka ett år och vi hittade tillbaka till varandra. Jag gav dig en andra chans, men du sumpade den för en kille igen? Jag hoppas verkligen att det va värt det. Våran vänskap verkar ju vara mindre värd än en kille, eftersom du gång på gång väljer killen i första hand och tror att jag står ut med hur mycket som helst. En sak är säker jag hade sjukt kul med dig och det står jag för. Alla minnen finns kvar, men det finns inte längre något du och jag. Jag trodde att du visste bättre den här gången och visste när du hade gått för långt, men jag hade tydligen fel. Jag hoppas att du får upp dina ögon och ser att jag inte gjort något fel, för jag har fått upp mina ögon och insett att jag är värd mer än detta. Hoppas du gjorde rätt val och att du en dag förstår hur allt ligger till. Dags att vända blad och leva i ett nytt kapitel, tack för tiden men det är dags att gå vidare.


Home again

Hemma nu igen mina lovers, saknat mig? aaw jag visste väl det, men nu är jag tillbaka!
Kvällen igår blev inte riktigt som vi tänkt oss, men en kul kväll helt klart. Bilder komemr senare när segis tove har kirrat in dom på hennes data.
Imorse när man vaknade upp i Toves säng va man inte direkt pigg på att tassa upp till skolan så vi snoozade länge, jätte länge. En kvart innan vi började tassade vi upp som små lik och lik va just va vi var när vi kom till skolan också. Tove kände sig full/bakis och jag kände mig hög hahaha great början på veckan va? Hur som helst, efter skolan drog vi hem till Nella och trion va komplett igen. Blev lite fika och planering hos Nella innan vi drog och käkade. Sen till ica maxi för shopping och sen hem till Tove för singstar. Och vem va som vanligt sämst? HAHA självklart va det jag. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen om ett tag, men först ska jag skriva sanning där jag tänker ta upp allt för en sista gång och tänker inte hålla tyst om något. Som sagt, detta är min blogg och min sanning, jag skriver precis vad jag känner och snart delar jag med mig till er!


Tjarrå!

Ska precis fixa mig och packelipacka lite för att spendera natten i södertälje hos bästa Tove. Kommer bli en grym kväll med massa galenskap, och vilka är bäst på galenskap om inte självaste Elin&Tove? love på det!



[email protected]


Vimmel flickor!



Hittade en sjukt snygg bild från våran student skiva, är den inte underbar? HAHA
Fyllebilder in my heart


Gräset är alltid grönare på andra sidan

Mina njurar börjar bli så mycket bättre och det sätter sina spår, crazy Elin är tillbaka till livet haha. Ikväll blir det ferre, men inget dricka för mig eftersom jag fortfarande äter min medicin. Gör dock inte så mycket eftersom jag hellre får mina njurar helt okej och ska ändå på rajtan tajtan nästa helg i storstaden med mina finaste flickor. Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fresch och sen välja kläder och börja fixa mig inför kvällen!

peace and love, you know im the one!


Pain

Igår natt fick jag åka in akut till akuten, försökte hålla ut in i det sista och vägrade. Men vad hjälpte det? inte det minsta, världens bästa mamma övertalade mig och idag är jag nog rätt glad för det faktiskt. Tror det hjälpte den här gången. Läkarna proppade i mig morfin och massa skit, så jag sov som en galning inatt och det har jag fortsatt med hela dagen. Detta tar verkligen på hela kroppen, värre än jag först trodde. Men idag har jag iallafall fått en ny medicin så nu vågar jag hoppas på ett slut, hur skönt som helst!

peace out


Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

Det gäller att vara stark nu, jag är stark, så jävla stark.
Men mina njurar äter upp mig innefrån.
Ge mig ett slut nu eller döda mig snabbt, orkar inte lida mer.

Är jag verkligen värd detta?


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

Haft en softis dag, började med skolan som vanligt, men slutade 11 så det va skönt. Drog direkt till Jonas med världens bästa toviga kompis Tove för att hämta upp vilddjuret haha. Fick ragg av några galningar i en bil bredvid hahaha. Sen stannade vi på ikea för lite food och tassade runt där ett tag och kände oss som två lebbor som skulle flytta ihop hahaha! Är det inte sååå typiskt mig och Tove?
Nu är jag hemma och vilar mina cp-njurar som aldrig blir bra. Får förmodligen åka till sjukhuset imorgon igen, suck på detta alltså!

peace and love, im the one!


- Inget att förlora


Hur jag än mår idag, så ser jag klart

Senderade dagen på sjukhuset igår, mina äckel njurar har pajat ur. Idag va det bara att dra till sjukan igen och lämna prover och skit. Efter det direkt till skolan en snabbis och träffade mina babes, big love på det! Vi tog en fika och snackade gaaalet som vanligt, love us! Nu sitter jag hemma hos papi och väntar på ett samtal sen ska jag dra iväg till nyköping.


världens finaste trio, inte sant?


Hey soul sister



I can be myself now finally
In fact there's nothing I cant be
I want the world to see you'll be with me
love u


Back on track

Nu är jag tillbaka till bloggen igen, har varit lite busy den senaste tiden men nu är jag på gång igen! Helgen spenderades med Tove hjärtat och det va awesume! Fredags vart det mys med cider, film och kladdkaka. Lördags va det raggen som gick och det vart en toppen dag. Söndag va det söder som gällde. Var meningen att jag skulle på studentsiva inne i stan men blev inte så, istället drog jag, Nino och Georgios till 54an och det inte helt fel det heller. När dom drog spenderade jag kvällen med Carro och Nicklas med några drinkar innan taxin tog oss hem till Nicklas. Igår vaknade jag upp hemma hos Nicklas och fixade mig och gled sen in till stan för lite fix och sen hem till Tove i turkiet, eller södertälje haha. Hade en mys dag med henne, love uuuu. Efter det hem till Jonas för att passelipassa Chloé. Käkade middag med Nicklas och det blev en grym kväll.


peace' e


RSS 2.0