Hemma igeeeen

Kom precis hem, och just nu känner jag mig som en isbit. Hatar verkligen detta väder sjukt mycket, fast det är ju mycket bättre nu när man åker bil överallt hahaha love it. Har vart och träffat Jonas och Jossan och lilla kluttan, helt underbart! Men nu måste jag duscha så jag blir lite varm vaaaaa


peace. e


Bästa dagen today

Har haft bästa dagen och den är inte över än! Åkte till skäris med mina bebisar S & J, helt underbart! Blev massa shopping och självklart massa skratt. Dessutom tror jag att dom älskar när jag sjunger som en galning när jag kör, men tyvärr kan jag inte låta bli haha, love it! Nu kom jag iallafall precis hem och ska äta lite och så, sen blir det kanske att glida vidare till Sofie, I think.


peace' e


Köööööörkoooort!

Är det inte underbart så säg? Körkortet kirrat och jag är lycklig!
Det går bra nu kompis, det går bra nu..




Shopping daaaaaaaag

Blev först skolan, men slutade klockan 11 så det va great. Efter det drog jag och nella på direkten ner till stan och ät lite och sen blev det shopping. Självklart tassade jag hem med några påsar och gissa vad som fanns i en av påsarna? Ett par skor for sure haha love love love! Nu ska jag snart tassa och hämta mitt paket från Nelly.se och sen hem igen och fortsätta plugga teori!


peace' e


Bolognäsbajs

hahahahhaha bästa ordet jag lovar! Börjar skratta bara jag skriver det nu. Och det va ännu värre när sandra i klassen hade det som ord på hänga gubben haha. Min mage nästan sprack av skratt och alla i hela klassrummet började som vanligt skratta åt mitt skratt haha det va nästan hemsk, fick kramp i magen av allt. Efter det blev det ännu fler sjuka ord och skrattet fortsatte hur länge som helst, fick nästan panik hahahaha!

Har precis pluggat lite teori, ska väl fortsätta med det lite till faktiskt! Och vet ni vad? mitt paket från Nelly.se kom idag, har tyvärr inte hunnit hämta ut det än, så får göra det imorgon!


The party dont stop!





Bumlingen och Gramse, hörde jag någon skratta? jag tror det va!


I know you love me

Tja tja bloggen, i know you have miss me, but here I am agian!
Dålig update den senaste tiden va? Inte okej ska bli bättring som bara den!
I fredags va det party, love it som bara den! Och måste faktiskt säga tack till Sjärnbumbi och hennes mansdjur Johan hahaha!
Sen i lördags blev det en segis bakis dag har jag för mig och i söndags blev det pluggis dag
med massa teori och shit och även en middag på stan som va underbart!
I går hade jag teoriprov, klarade det nästan men inte helt haha
får göra om det på fredag så det är lite små surt faktiskt.
Och idag klarade jag körningen och det är heeeeelt amazing, big love på det va! 
Nu har jag precis varit nere på stan och ätit på ett ställe och firat haha underbart!

peace' e


If I could party all time and sleep all day, and throw all of my problems away. My life would be easy..




Köp dig lycklig

Tror det stämmer rätt bra på mig faktiskt, iallafall just nu! Shoppade i fredags, beställde kläder igår och idag har jag hittat ännu mer att beställa faktiskt! Dessutom väntar jag på skor och kläder jag beställt hem, helt underbart!
Även fast livet är som det är just nu, så går det riktigt bra med körningen, hade en helt perfekt körlektion idag, love it!



love love love big love!


-

Det kan verka överdrivet men det betyder inte att det inte hänt..



Och tårarna rinner igen...

Nu har det gått ett tag sen allt hände, lugnet har lagt sig och allt är över, eller? Ni tror att allt är över, att jag ler för att jag mår bra och har gått vidare, ni har så jävla fel. För mig är inget över! Jag försöker, det gör jag verkligen men tro mig, det är svårt att glömma något som gav ett så djupt ärr inom mig. Det är svårt att glömma något som går i replay i mitt huvud hela tiden. Ibland är jag stark och gör allt för att gå vidare, men jag är inte stark nog. Tystnaden har lagt sig, nu är det en skam att prata om det, eller? Alla vet, men ingen säger något... Jag ler, men gråter när ingen ser. Det här är så sjukt jobbigt för mig. Att se allt om och om igen och känna paniken, rädslan och känna hur tryggheten sitter som en kniv i ryggen... När jag blundar ser jag allt, så jag öppnar ögonen och kollar ut i mörkret, men bilderna försvinner inte. Ljuden, skriken och smällen ekar i mina öron... Jag försöker vara stark men jag rasar ner, min fina fasad håller inte i längden. Jag mår inte så bra som det ser ut, det är inte skam, så sluta låtsas som ni inte vet något, sluta låtsas som det aldrig hänt...

You are never alone!



Allt kommer bli bra gumman, jag står alltid vid din sida, oavsett vad ♥


Hatar att vara sjuk!

Stannade hemma idag eftersom jag fortfarande är sjuk, inte okej alls hatar det här med att vara sjuk! Har iallafall precis sett en interjuv på tv med Robban som är sångare i mitt älskade Takida, love på det vaa! Så nu ska jag nog se på en filmis eller något sånt och chilla gaaaalet typ haha jag är uttråkad som bara den... Men igår åkte jag till skolan iallafall fast jag va sjuk. Sen hade jag utbildningskontroll med körskolan, vilket sög stenhårt! Kan ju vara glad att min körlärare sa att han vet att jag är mycket bättre än vad jag va igår, great på den iallafall!

bjuder på en grym låt jag börjat älska;


Sjuuuuuuuuuuk

När kolckan ringde imorse var jag seriöst helt död, egentligen va jag inte så trött, men jag va helt slut i kroppen. Usch jag hade 39.3 graders feber och hade sviiiin ont i bihålorna, inte så najs faktiskt! Min bror har åkt men han lämnade kvar smittan tror jag minsann haha. Nella ringde lite innan 10 och blev lite ledsen när hon fick höra att jag inte skulle till skolan, sweeeeeet som bara den av henne! Eftersom jag ändå va hemma idag och mådde dåligt passade jag på att beställa hem lite mer kläder och blev även några skor haha underbart! Men imorgon får det bli skolan varken jag är frisk eller inte, vill inte komma för mycket efter och har dessutom en viktig körlektion imorgon jag absolut inte får missa..

peace' e


Sthlm for sure

Gled upp till sthlm idag och träffade Jonas, Jossan och Chloé, helt underbart! Självklart va det jag som körde och det gick perfekt fast det va rusningstrafik och allt mitt inne i stan haha. Efter det lämnade vi av Nicklas som skulle hem till malmö, så nu är jag ensam unge hemma igen haha! Efter det åkte vi och hämtade mina kläder som hade kommit, är det inte underbart så säg! Och nu är P hära och jag håller på att bli lite sjuk, inte okej med tanke på att skolan börjar imorgon, helt ovärt..

peace' e


Fixad och klar!

Har precis fixat mig och massa sånt! Så nu är jag redo att dra ner på stan och äta på Kronan(?) om det är så den heter haha iallafall en restaurang som ligger nere på stan, kommer bli massa mys!

peace' e


it will always be you and me


Shop-online

Kanske det bästa som hänt i svenskutväckling? haha kanske inte riktigt men jag älskart! På måndag eller möjligtvis tisdag kommer lite grejs jag har beställt. Och igår höll min mamma på att döda mig för jag beställde hem ännu mera saker, bland annat 3 par skor och massa kläder, är det inte helt underbart? Det tycker jag verkligen iallafall! Och i paket som kommer nu i nästa vecka så är det ett par skor också, helt amazing!
Men nu blir det att fixa sig och senare blir det thai food for sure, big love på det va!


Mobil bloggning

Ligger just nu i sängen och kan inte sova... Istället snurrar tankarna runt i mitt huvud. Försöker döda dom, men det är lättare sagt än gjort. Har försökt länge nu och det går sakta, Jävligt sakta men framåt iallafall. Det gäller att vara stark, då klarar man allt! Peace out

Prinsessa på vift..

Tassar runt som en prinsessa idag, är det inte underbart så säg? haha


I think it's called shopaholic?

Var i Södertälje idag och shoppade som en galning, inte så ovanligt men jag gillart! Först hade jag en körlektion och sen blev det massa shopping som sedan avslutades på subway, helt amazing! Och nu har jag nyss loggat in på hm och kollat hur det går för mina saker jag har beställt, och vet ni vad? dom är på packning så vilken dag som helst kommer dom också, underbart faktiskt! Och vecka 6 kommer mina underbara skor jag har beställt också, big love på det va! Men nu ska jag tassa och färga håret och efter det fixa mina naglar så det blir najs som bara den!


p&l
elin


Vad hände egentligen år 2009?

•Började hänga mycket mycket i sthlm, gillas!
•Började umgås med Sandra igen efter vårat stora uppehåll, gillas!
•Träffades Sofie oftare och hade kul, gillas!
•Bodde hos Elin nästan hela sommaren, gillas!
•Köpte massa skor som vanligt, gillas!
•Började övningsköra massa och började på bilskola, gillas!
•Fyllde 18, gillas!
•Åkte till Berlin med klassen, gillas!
•Klassen kom närmare varandra, gillas!
•Umgicks mer och mer med Nella, gillas!
•Träffade mina bröder allt mer, gillas!
•Åkte på roadtripp, gillas!
•Hälsade på Nicklas i Malmö, gillas!
•Åkte över till Danmark, gillas!
•Gled till Grönan flera gånger i sommras, gillas!
•Åkte till Spanien, gillas!
•Såg Lady Gaga, gillas!
•Hade 18 års party, gillas!
•Testade på att bo själv, gillas!
•Började gå ut på krogen, gillas!
•Träffade Robert allt mer, gillas!
•Blev stammis på Rhodos, gillas!
•Kom närmare min Mamma, gillas!
•Skaffade ny mobil, gillas!
•Umgicks en hel del med Cicci ett tag, gillas!
•Hade Elinx3 kvällar, gillas!
•Hade överrasknings fest för Mamma, gillas!
•Träffade massa old friends igen, gillas!
•Chloé föddes, gillas!
Och massa massa mer! bjuder på lite bilder också...




















RSS 2.0