We know, you love us!





Hahahaha detta underhåller vi oss med en kväll som denna, skickar snyggis bilder till varandra.
Vi bara älskar att bjuda på oss själva, allt för er kära blogg läsare, ni får er iallafall ett gott jävla skratt!


Mys dag med Stjärnbumbi

Dagen har vart mys mys mys, tack för dagen älskling! Började med att Sandra och jag drog till trossen för att inhandla lite saker inför dagen, haha allting man behöver för att göra smelor och så köpte vi våra favvomackor, mums på det! När vi kom hem så började vi direkt med semlorna och klumpen själv som jag är hade jag ut nästan all grädde, hahaha men det fixade sig ändå. Och efter det blev det semelkrig for sure! hahaha så typiskt oss, gamla minnen vi gör om på nytt hahaha riktigt kul är det! En äkta bumbidag med semlor, love it! Och vill ha fredag nu nu nu, eftersom då blir det myskväll med vin och Stjärnbumbi.


p&l
elin


Blondinerna på G!






Pic's from the party













Alla bilder från festen ligger uppe på FB!
 
Alla som va med och gjorde kvällen grym, tack ni är guld!


Kickar fet fest

Igår va det dagen med stort D, jag och my baby kickade fet fest! Hade riktigt kul och alla tyckte det va trevligt och lyckat. Verkligen kul att så många kom och tack för alla pressenter och att ni ens kom, tack tack tack. Ni alla gjorde våran fest lyckad och utan er hade den aldrig blivit så kul, det hade blivit kul men inte lika kul det kan jag lova er! Vissa som inte kom av olika anledningar, synd att ni inte kom, ni va saknade men jag lovar er, det kommer mer chanser för fest haha. Bilder kommer när segis fotografen Matilda min älskling laddat in dom, kan ta ett tag man vet aldrig haha men jag lovar, så fort som möjligt kommer dom!


p&l
elin


Lever jag, eller hur är det egentligen?

Tja tja mina vänner, joo det är sant, Elin is back on track for sure! Men om senaste dagarna har jag spenderat med att ha körlektioner, teorilektioner, skolan, vänner, planering, shopping och massa annat. Mitt liv är sjukt stressigt och det klarar inte riktigt min kropp och mage av, därför blir det som det blir och jag blir nästan död. Har även hunnit med att beställa alla student grejor, love it! längtar som en galning men iår är det min tur att ta studenten och det är min tur att skrika som en idiot, fast dte gör jag ju ändå varje dag haha. Orkar faktiskt inte skriva mera nu så ni får nöja er, och det vet jag att ni gör haha

p&l
elin


Texten är sååhäär rätt!


I know, you miss me..

Sorry, dåligt bloggande den senaste tiden. Det är streesigt liv för mig just nu, så det är anledningen. Håller på med körkortet, samtidigt skolan, vänner och allt annat som ska hinnas med. Men hoppas på bättring min vänner!

p&l
elin


Pic's from friday night!

Bättre sent än aldrig, här kommer iallafall lite bilder fårn helgen mina vänner..














In sthlm

Sitter just nu hemma hos Jonas, kommer hem runt 12 ikväll kanske, så en update med bilder och allt kommer imorgon istället! Men tro mig, jag lever haha

p&l
elin


I got that boom boom boom

Home agian, har vart en guld helg helt klart! Att vara VIP är verkligen något som passar mig, love it! Men är galet trött och orkar inte skriva mer just nu. Men skriver mer om helgen imorgon och laddar upp bilder.

p&l
elin


Stockholm Tonight

Har precis fixat mina naglar så det är great. Nu ska jag bara tassa in i duschen och sen välja kläder, skor och smink inför ikväll. Sen blir det direkt tåget upp mot sthlm och sen blir det utgång, love it!


p&l
elin


-

Du vet du kommer upp igen, såren läker nog igen,
men det är bara en fråga om tid innan du blir skjuten i hjärtat igen.
Jag vet att du sa en gång
"hatar att jag är en sån som blir lurad gång på gång."
men skyll dig själv, du tror på kärlek..


Det handlar ju om att bjuda på sig själv, eller?


Hahaha prinsessan en helt vanlig skoldag,
Skolan är boring, så måste ju knasa till den liten
men frågan är:
Finns den seriösa Elin?


Stress, inte okej!

Kom precis hem, och ska snart iväg igen! Hatar när mitt liv är stressigt. Måste hinna äta om jag inte ska dö typ, sen direkt iväg på teorikurs igen, kommer hem vid typ halv 9, suger verkligen! Men vill ha mitt körkort så får bita ihop och klara det asså..


p&l
elin


Pic's from the day







Sorry, men man kan faktiskt inte alltid vara snyggast haha
Det handlar ju faktiskt om att bjuda på sig själv, och det gör vi till 100 %


D-D-D-DAGEN

Hemma igen efter massa äventyr! Började med att jag pratade med Jonas min broris och sen med Elin my baby och sen med Sandra min stjärna nästan en tärna haha nej men nästan haha. Sen drog jag till syon och fixade lite och sen till trossen för att handla lite saker. Sen när jag kom hem så kom sandra över hit och färgade mitt hår så nu är dte mega mega blont, love it! Efter det drack vi tea och kollad epå film och skrattade som vanligt och snackade lite skit. Sen blev det brådis ut till stallet och där vart det massa äventyr som jag inte tänker tala om hära hahaha! Och nu är jag hemma igen och sitter hära lite, sen ska jag plugga körkortsteori.


p&l
elin


V.I.P thats my life

Kom precis hem efter en liten lunch dejt, great! Men blev proppis mättis asså, orkade inte ens äta upp, men gott va det, fint som snus om jag får säga det själv asså hahaha jag är på muppis humöris, sorry mina vänner men välkommna till mitt liv haha. Nu sitter jag här en liten snabbis, ska snart iväg igen, denna gång på ett litet möte hos syon för att fixa lite grejor, great! Efter det ska jag ringa ett väldigt väldigt viktigt samtal, till min älskade bror som ska fixa så jag och mina friends står med på gästlistan och annat VIP tills i helgen, love it! Sen ska jag även försöka få tag på sandra grisen som ligger och sover eller något sånt, eller så vill hon helt enkelt inte prata med mig, men det tror jag inte hahaha liksom vem vill inte prata med mig? haha sjuk jag är asså. En sak till, har hittat ett par skor jag bara använt en gång, så dom tassar jag runt i idag, love it!


p&l
elin


In the school

Sitter i skolan nu, helt ovärt! Är galet trött och vill bara hem och sova sova sova. Ikväll kl 6 ska jag på körkortis teori och efter det blir det sthlm for sure! Hörs senare mina bumbisar

p&l
elin

Pic's from my party


Prinsessan själv, men princess glaset och champagne


Princess glaset, love it! <3


B-day

Fyller 18 idag, wow!  haha riktigt kul faktiskt! Helgen har vart grymt bra och jag är evigt tacksam för alla fina pressenter jag fått! hinner bara blogga lite snabb för ska alldels snart iväg, är bjuden på middag. Men jag slänger upp lite bilder från igår sen..

Det jag har fått hittils är;
Körkortet, alltså intensiv kurs och allt sånt
En bil
Livstids bensin till bilen
Massa Ed Hardy saker
Ett silver halsband
Ett silver armband med en rosa diamant
En sprit flaska, med typ Mint och choklad
En weekend till London eller en dag på stan där jag får shoppa hur mycket jag vill
Ett princess champagne glas
Massa fina blommor
Och andra små saker och sånt


Tack alla, jag älskar er massor!


It's time for us to get on the ride

Kom precis hem, stressigt liv today. Har först vart i skolan där det blev massa skratt, och som vanligt va jag värst, förvånade? det är inte jag iallafall haha. Efter det blev det att ta bussen ner på stan och sen kom m och p och hämade upp mig så drog vi och handlade allt tills imorgon när släkten kommer och firar mig. Sen vart det även systemet och självklart valde jag champagne och cider, love it! Efter det gled vi vidare och käkade, great! Sen när vi kom tillbaka till Trosa hade jag fått sakerna jag hade beställt, solglasögon, skor och rosa mjukis byxor, looove it! Nu är jag precis som alla kända bloggare, med sina mjukisdressar hahahahaha! Och så köpte vi mörkbrun hårfärg, så ska tassa och färga håret nu.
Men frågan är, ska eran blondin prinsessa Elin bli brunett?


p&l
elin


För jag kan göra mamma stolt någon annan dag!


Elin har en sak att berätta

Hahahaha glömde säga en sak, jag har vart med om det sjukaste idag. Satt på bussen hem från södertälje, så ser jag en jävla galning som springer runt helt svettig i centralparken med en svart sopsäck som det rinner något rött ifrån, ser ut som blod. Så sringer han fram till bussen och börjar banka om att han vill in, och han är helt galen. Seriöst, om bussisen hade släppt in honom hade jag dött! Hahaha man är för fan inte säker på södertäljes gator längre...

I'm stronger than you ever were

Spex sprex spex det är historien om mitt liv! haha nej inte riktigt men nästan tror jag faktiskt. Vi hade iallafall spex fotot idag, haha fyfan vad äckligt det va att ha målarfärg i fejjan, inte min style på det inte! Kul hade vi iallafall så det va great. Efter det drog jag ner en snabbis på stan, kollade skor, hittade massa fina jag verkligen vill ha. Sen va det meningen att jag skulle till sthlm med Sandra och Camilla men blev inte så tyvärr. Istället ringde pappa och berättade att han fixat intensivkurs till mig på pedalen så han hämtade upp mig så fick jag köra dit och skriva på alla papper och bestämma lektioner och allt sen körde jag hem och lite sånt. Alldels nyss ringde my baby och berättade lite om party, nästa onsdag är det dags för utgång och även nästa helg haha, great! Men nu ska jag tassa och äta, min pappa va snäll och köpte mat med hem till mig!

p&l
elin


RSS 2.0