Great time my love

Helgen har varit guld, verkligen guld! I fredags vart det natt äventyr med min bästa Sandra och sen sov hon här!
På lördagen vart det att träffa bästa Elin för att sedan åka till nyköping och träffa bästa Sofie. Vart tjockis mat, shopping och en chai latte, greeeeat! Sen hämtade vi även upp Andreas och på vägen hem vart det prat om utlands resor i sommar, love it! När jag sedan kom hem igen fick jag fixa mig lite snabbt och sen dra ner på stan och äta på S.B. Efter det gled jag vidare till Lotta och träffade Frida och drack lite vin och några dinkar och cider. Vart massa skratt som vanligt när det gäller två blondiner med stora tuttar hahahahahaha.
Idag, söndag vart det att tassa upp tidigt och glida upp till Nicklas som precis flyttat till Sthlm från Malmö, great ännu ett sov ställe efter krogen haha nej men det är trevligt att ha honom närmare, love på det!
Nu ska jag nog tassa mot min älskade säng och sova som en äkta prinsessa...

smaaack på det va?


Mösskören


Hahahahaha jag och stjärnbumbi älskar att
bjuda på oss själva hahaha se och njut!


Spooooooortisloooovis

Sitter hemma hos P nu och tar det chillerichillchill, love it! kom hem för ett tag sen och har proppat i mig mat och så med min lilla stjärna, tummen upp för det va. Vi ska snart tassa och kolla filmis och mysa satan hahaha. Och senare ikväll blir det en äventyrs tripp sthlm, mer än så får mina älsklings fans inte veta hahahaha!
Och idag börjar mitt lov, tusan så sköööönt, love love love

smaaaaack on that


Take some pills and go to la la land

Just nu sitter jag hemma hos P med älskis och det är mys som bara den. Vi har ätit och kollat film och massa sånt, underbart som bara den faktiskt! Börjar sent imorgon så vi ska sova här, toppen på det! Nu snart så ska vi hitta på lite äventyr, det som vi är bäst på som ni vet mina små älsklings läsare hahaha! Men ska tassa vidare nu så ha det underbart. Hoppas vi slipper äckliga psykfall som inte fattar när det är över, sjukt jobbigt...

it's not over untill it's over


peace out
e'


Inget att förlora..


Toooodieluuu igen mina älsklingar

Dålig update men har haft så stressigt liv haha det där lät illa men det är så sant som det är sagt! Sen i söndags när jag skrev senast har jag haft fullt upp! Älskis har sovit här och sånt, underbart! Sen har det självklart vart skola och sånt bajs, mindre great på det men snart slut med skiten haha. Sen igår träffade jag min älskade bästa finaste C, love på det! Kom hem vid 2 inatt och va sjukt trött imorse när klockan ringde usch usch. Men skolan rullade på riktigt bra, började med ett nytt projekt så det va väl lite små great sådär. Men det bästa är alla roliga stunder i klassen faktiskt haha. Som idag när jag, nella, sandra och louise satt i ett grupprum hahaha så sjukt roligt, skrattar bara jag tänker på det. Ni är guld, massa guld!

peace' e


Clown för en dag

Kom precis hem efter att ha varit clown på eddies kalas med självaste stjärnbumbi!
Se och njut hahahaha




 Tror det är dom sötaste clowner ni någonsin sett eller kommer få se
We know you love it

smaaaaaack


Fixelifixfix

Har precis kommit ut ur duschen och ska börja fixa mig nu! Ska iväg på middag lite senare och efter det får vi se vad som händer, det vet man näligen aldrig haha... Hörs senare mina sötnosar!
smack på det


Dålig update my friends

Jag har varit sääämst på att uppdatera dom senaste dagarna. Det beror bla på att jag inte haft någon lust och för att jag bott hos P dom senaste dagarna med älski pälski, jag har haft toppen dagar. Tack för allt, du är guld och det vet du! Men nu är jag hemma igen och det känns lite skönt på ett sett faktiskt men ändå tråk... Idag kom iallafall mitt paket med massa kläder och skor, big love! Så nu är jag några tusen fattigare, inte great haha! Känner mig övertrött konstigt nog, så smack på det my friends.

peace' e


Sooo sweeeet


Vimmel bild från förra helgen, sjukt söta tycker jag faktiskt! haha


What to say?

Igår va det alla <3 dag, blev en toppen dag för mig! Med nya kläder på och klackisar gled jag iväg med stil till restaurang Imperiet som ligger i skrapan. Kvällen spenderades med mina finaste hjärtan, kan det bli mer lyckat? tror inte det va.
Idag va det skolan igen, rätt okej dag faktiskt. Rullade på rätt fort och blev som vanligt en hel del skratt! Just nu kom jag precis hem från att ha kört Nicklas till flyget. Så ska spela lite nya spel Nella visade mig på FB haha och sen blir det sova, riktigt trött idag faktiskt.


peace' e


Memories will last

Kom hem för ett tag sen. Har glidit runt i sthlm-stad hela dagen med älsklings C och mina finaste hjärtan, big love! Blev fika med godaste chai latten och efter det blev det såklart shopping, tok mysig dag! Just nu är är jag hur seg som helst och vill nog helst bara sova. Men blir lite tv och sånt först...

smack på den vaa


It's more than it seems baby


Hittade en grymt cool bild från i sommras,
sommar typ nu? jaaa tack!


Great day for sure

Dagen idag har varit greeeeat kan jag berätta mina sötnosar! Skolan till 11 och det vart mycket skratt i skolan idag, som vanligt när jag är i farten haha! Sen blev det knoddis krubb med Saaaandra. Efter det blev det full rulle hem med bilisen och dunka dunka musik haha. Hem till P och kolla lite film och sånt mys. Efter det en snabbis till Sofie för att prata lite om imorgon och nu är jag home home home..


Hörde jag smack?


Ignore it as long as it goes

Allt går fel, skit
fuck it and peace out



Love it

Dom senaste dagarna har varit chillerichillchill, love it! I förrgår va jag hos Sofie på kvällen och hade mys mys! Igår hade jag bara skola mellan 9 och kvart i 10, va på något besök i en kyrka, illa illa riktigt illa! Sen drog jag hem med rallybilen och kollade lite film och sånt innan jag tog en snabbis till skäris typ! Efter det drog jag ner på stan och hämtade ett paket jag beställt, med skor i, dom va helt underbara love love big love! Sen vart det kvälls te hos sofie med älsklingen! Och idag fick jag veta att jag va ledig så det va softis, men Sandra min lilla galning kom och väckte mig som en tok haha så sweet hon är! Så nu ska vi typ mysa massa som vanligt så hörs vi kanske senare..




feting snygga, smaaaaaaaaaack!


Why try to fit in, when you are born to stand out?



 


Sweet dreams

Blev ingen skola idag eftersom jag försov mig och skulle kommit till skolan när jag ändå skulle gå för att fixa en sak. Så istället har jag precis fixat mig nu och ska väl glida iväg om ca. 30 minuter så det är great! Åker till södertälje för att fixa en sak, sen efter det får vi se vad som händer!
Soooooooftis dag for sure
smack på det


Bilder från igååååååår










Alla bilder ligger uppe på FB!


Dead and gone

Bakis dag som bara den idag, riktigt sliten! Inte style på det inte usch usch usch! Trevligt kväll igår med massa drinkar och skratt! Ni ska få se bilder sen, men nu måste jag sova.... peace out!


ToDay

Dagen idag har varit seg men ändå rätt skön faktiskt. Vaknade av att galningen Sandra hoppade på mig som en fläskpadda haha men jag gillart! Sen gled vi i kläder men hade gårdagens smink, så freeeech haha! Så gled vi ner på stan med bilisen och fixade krubb, sen hem och tjocka. Hände inte så mycket mer än så faktiskt. Vid halv 5 drog jag till TT för ett "möte" som va helt okeey! Och nu sitter jag hära och har precis fixat mina naglar inför imorgon. Påtal om imorgon, begravning.....Ser jag inte direkt fram emot men det löser sig nog!

Smack på den vaa?



Är med älsklings stjärnan

Vaknade upp med Sandris imorse och det va snöstorm utanför fönstret, inte okeey! Så vi tog det lugnt och kollade på film och hade myyyys. Sen tassade vi upp och fixade oss och allt sånt, segt som bara den. Sen tassade vi ut i snön och fixade fram bilen och drog och fixade lite grejor och hämtade mitt körkort, underbart!


soooooo sweeeeeeet haha


Bumbisarna säger God Natt till sina faaaans


Osminkade och snygga som vaaaanligt
i know you love us haha


...


'


Right now..



Slutade vid 10 idag, sjukt skönt på den va! Ska snart ner till banken och sätta in lite pengar jag fått på mitt kort och så hämtade ut ett paket på posten med kläder jag beställt, underbart! Sen blir det en snabbis lunch med min kära mor och sen hem och kolla om mitt körkort kommit än!


Soooo me

Hämtade ett paket från posten förut med lite kläder och ett par skor, love it! Skorna är helt underbara! Efter det tassade jag direkt till datan och självklart hittade jag ett par skor till att beställa, haha är ni förvånade? Tror inte det va...hahaha
Nu blir det bara att ta det lugnt och och vänta på bästa PH!


Face it baby, face it

Kom precis hem till P och ska snart iväg igen, skönt som bara den med köris kortis asså! Skolan idag va soft men riktigt seg faktiskt! Har inget att skriva typ så säger väl smack på den vaaa




RSS 2.0