I once knew, so did you

Todielusan, känner att jag är på knas humör idag faktiskt! Började vid halv 12 idag så det va riktigt skönt faktiskt och slutade sen vid 3 typ, tyvärr hade vi Åsa påsa seg maskin, lika seg som tusen svin idag. Haha en liten text från hat låten jag kom på om henne i 1an, länge sen nu men minns den som igår haha. Så vi fick ha färglära med henne, suger riktigt hårt! Liksom hallå? vi går design och inte måleri, hon verkar inte riktigt fatta det, seg som hon är. Nu är jag inte så vänlig, haha djävuls elin är taggad som fan! nej jag skojja, är bara på knasis! Hur som helst kom jag precis hem, blev bjuden på middag på stan, great! Nu ska jag leta kläder tills imorgon när vi har skolfoto, och inte vilket foto som helst, vi har spex foto och ska klä ut oss till såna dära som mimar och måla hela fejjan full med vit målarfärg haha hoppas det går bort säger jag bara haha!

p&l
elin


I don't play your rules, i make my own

Usch usch usch, dålig update som bara den asså! Förlåt för det mina små bumbisar, ska bättra mig.
Just nu kom jag iallafall precis hem från Mattias, hart vart dära på middag och sånt för dte 'r hans B-day idag. Det va väl trevligt eller nått, inte direkt om jag ska vara ärlig haha vad takig jag är men det är sant ju haha. Nu sitter jag och kolla lite på idol och smsar. Efter det kommer mitt älsklings program Andra avenyn, love it! Juste, idag hade jag bara en lektion, religion och vi kollade bara på film. Jag va hur trött som helst och somnade på bussen hem, sen när jag kom hem somnade jag igen och sen hann jag bara fixa mig så skulle vi iväg. Och imorgon börjar jag runt halv 12 så det är toppen!

p&l
elin


Pic's from Berlin


Jag va värsta taggad, ovanligt va? haha


Vi sprang fram till spriten direkt, som sen blev vårt nya stammis ställe haha


Killarna va glad som vanligt och Rafi ser lite stolt ut över sin nya hatt


Nella goes fjortis girl haha


Flickorna


Vi roade oss med fylle lekar, inte direkt det jag är bäst på haha


Killarna va glada och fulla


Jens drack lite för mycket, i think


Trevlig middag på någon fiskrestaurang


Tove och Gabi hamnade i någon inspelning haha


4 tjejer i ett rum och efter 2 minuter ser det ut såhär haha


Nella och Jag va taggade som få!


Gruppbild innan utgång


Louise och Malin va på G


It's party time


Tove lite smått onykter haha


Nella och Jens inte helt nyktra haha


Party pinglorna for sure


Malin och Malin va fixade och fina


Snygga tjejor med humöret på topp!


Avslutar med en fylle bild på mig haha


Som ni ser på bilderna har Berlin resan mest bestått av skratt och alkohol haha. Men vi har även hunnit med att kolla på olika kända och mindre kända saker och byggnader. Och sen självklart massa shopping!
Berlin va inget för mig, men vi gjorde det bästa av situationen, jag hade grymt kul!
Tack SMTEDE3, våran klass är sjuk haha
Men en bild säger mer än tusen ord, så jag behöver nog inte skriva så mycket mer om resan.
 


Home home home, love it!

ÄNTLIGEN HEMMA!
Hur skönt som helst, saknat allt men har haft hur kul som helst faktiskt. Kör på en update senare med bilder och så. Nu ska jag bara ta det lungt, men ville bara berätta att jag lever och det tänker jag fortsätta med haha.
Jag vet att ni saknat mig sötnosar haha

p&l
elin


Haha så sweet

Det började med att jag skickade den här bilden till mina nära och kära och skrev:
Eftersom jag är så sjukt söt, bjuder jag på den hej då puss!
Jag vet att jag är den sjukaste ni känner, but i know you love me;)



Efter ett tag fick jag tillbaka några svar, men det roligaste ska ni få se hära haha


Hahahaha Sandra, kanske den snyggaste bilden ni sett på henne haha
Och såhär skrev hon:
Hejdå bumbi ha så kul och pussa alla snyggingar från mig ;) puss pusssss<3



SMTEDE3 is going to fucking Berlin baby!

Kör ett sista inlägg innan Berlin. Har precis packat klart och ska snart hoppa in i duschen. Sitter just nu och säger hej då och sånt till alla, lär bli mer av det under kvällen. Sen blir det tidigt i säng och sen åker vi hemmifrån till flygplatsen vid typ halv 5 inatt, inte okej! Kommer vara sjukt trött men ska klara det haha. Sen får ni sakna mig fram till fredag och sen får ni skratta och njuta av alla bilder från Berlin, love it haha!
It's party time baby


p&l
elin


Take everything you want, blame all the lucky ones

Egentligen känner jag mig sjukt stressad, men tar det ändå lite lugnt. Måste hinna packa, eller hinner gör jag, men hur jag ska få plats med allt jag vill ha är det största problemet. Kommer få välja bort massa saker som inte får plats och skit, usch usch! Måste fixa musik till ipoden nu och sen börja packa.

p&l
elin


Show me some heart

Dålig update idag, men har inte känt för att skriva helt enkelt. Vaknade sent, va seg på att fixa mig, drog till stan typ, efter det en snabbis hem till pappa. Sen kom Jonas och Nicklas hit så har socialiserat mig med dom. Efter det kollat film och inte så mycket mer faktiskt. Börjar känna stress inför Berlin, vet inte än vad jag ska ha med mig och hur jag ska få plats med allt, får fixa allt sånt imorgon!

p&l
elin


ILOVEYOU <3


I'm going to be the one

Har nyss kollat lite på tv och sånt, så det va mys. Innan det va my baby över hära ett tag, pratade lite skit och hämtade lite saker och sånt. Länge sen vi träffades, inte okej måste bli bättre! Hon gav mig iallafall en mega kram eftersom jag åker på söndag natt. Nu hade jag tänkt att fixa mina naglar, för förut idag när jag gjorde det gick det inte så bra, så måste fixa om dom.
Juste, vet ni vad? jag har börjat föna mitt hår istället för att platta. Det ger mer volym men det blir inte lika rakt och håller inte lika länge. Men det sliter inte lika mycket på håret, och det är ju toppen! Mitt hår är jäävligt slitet, inte okej asså.

p&l
elin


Maybe in another time

Hemma igen. Började med att vi drog till pappa och hämtade pengar och lite annat. Sen drog vi ner  på stan och fixade saker på banken och så. Sen käkade vi på stan och efter det handlade vi lite. Så nu är jag iallafall hemma och ska nog träffa Elin lite senare tror jag att hon pratade om, vi får se hur det blir.

p&l
elin


Just turn me inside out

Dålig bloggis dag igår, kan bero på att jag hade absolut ingenting att skriva om. Men nu iallafall har jag duschat och sitter och fixar naglarna, har lite brådis. Klockan 1 kommer min mami och hämtar mig så ska vi först till pappa och hämta lite saker och hämta pengar, love it! Sen ska vi ner på stan och fixa lite och sen till banken. Så jag skriver senare när jag kommer hem och sånt.

p&l
elin


Don't kill the dream again

Är hemma från skolan idag, eftersom jag hostar som en galning och min skola är sjukt rädd för smittrisken, dessutom vill jag må prima ballerina tills vi åker till Berlin. Min lärare ringde förut och undrade hur det va med mig och berättade lite info inför Berlin och sånt, så ska väl till skolan imorgon iallafall och hämta lite papper och sånt, i think. Just nu gör jag inte så mycket, sitter vid msn och har precis beställt två par skor och en klänning, love it!

p&l
elin


-

Dagens humör: På topp!
Dagens frisyr: Oplattat men fönat
Dagens lunch: Ingenting alls
Dagens vill ha: Min 18års dag!
Dagens vill ta bort: Lögnare
Dagens dryck: Cola
Dagens klädval: Pink and Black, for sure
Dagens person: Stjärnbumbi
Dagens höjdpunkt: Mitt skrattanfall, i think
Dagens låt: Jag skrattar idag - Ison och Fille
Dagens random: "Du kom ju bara med nålen och va värsta på HUGGET"


Ta mig dit igen, bara en gång till..

Vet ni vad jag märkt? allt som hände förut, händer nu igen och gamla kontakter man nästan glömt bort hör av sig igen. Känns som mitt liv börjar om, kan det vara så? Helt knas är det iallafall, men jag gillar det ändå! Fast man har förändrats och blivit äldre, så finns old times alltid kvar som ett minne och det ger ett leende på läpparna faktiskt!
Hur som helst kom jag precis hem och är tok blöt, det regnar ute, ovärt som fan. Har iallafall vart först på trossen med sandra och vi tjockade oss haha. Sen drog vi vidare hem till min papi, fast han är inte hemma. Men vi va där och kollade på film och tv och skratta och snacka skit och gamla minnen. Sen kom även jocke ponken förbi ett tag och hälsade på. Trevlig kväll med old friends faktiskt! Nu sitter jag iallafall hemma hos mamma och ska inte göra så mycket, bara ta det lugnt och så. Prata lite i tele sen och smsa lite, I think!

p&l
elin


Old pic



Jag och Sandra i ett linne, tvillingar lika som bär?
Satt och kollade igenom bilder jag hade på datan här i skolan,
hittade denna gamla goooding hahaha
Old pic from old times
men snyggingar redan då haha


In the school

Sitter i skolan just nu, vi är i datasalen och jobbar med ritningar i SketchUp. Usch hatar sånt hära, verkligen inte min grej! Vi började vid halv 12 idag och har design hela dagen, till typ 3 tror jag. Ganska skön dag ändå men hatar ritningar och skit haha. Så jag sitter och smsar och sitter vid facebook istället, men jag jobbar också, haha good girl!

p&l
elin


Pic's from the daaaay


Snyggingar på bussen haha


Jäävligt snygga haha


Stjärnbumbi in action haha


Haha snyggast.se nästa?


Bumbi tassarna är i farten som vanligt haha


Stjärnbumbi for sure


Fake a smile


Next top modell i think hahaha


Bumbi prinsessorna på vift


Och självklart en äkta gramse puss hahaha


Tack för dagen, den va greaaaaaaaaaat ♥


This is better for you and it’s better for us

Kom precis hem efter en tok bra dag! Började med massa skratt på bussen och sånt haha. Sen vart det mat och galet mycket shopping, såklart har jag köpt ett par nya skor, love it! Och när jag höll på att testa massa skor i typ en halvtimme så va det en tant där inne som tassade omkring och sa att hon aldrig skulle kunna gå i högklackat och försökte hjälpa mig att hitta ett par skor haha, hon had einte riktigt samma skosmak som mig om man säger så, dog av skratt! Sen när jag väl hittade skorna jag köpte sa hon att jag såg ut som en prinsessa hahaha. Så rätt hon hade, jag är ju en liten prinsessa! Älskar mina nya skor, sitter med dom nu och ska sova med dom i min säng inatt haha. Sen drog vi och tog en smoothie och hade kul som vanligt haha. Efter det gled vi vidare till bussen och träffade på old friends och en idiot som körde bussen som frågade oss om vilken väg han skulle ta hahaha seriöst dog av skratt och han körde som en galning, Sandra flög ju nästan av haha. Bilder från dagen kommer sen..
Säger tack för dagen stjärnbumbi


p&l
elin


It’s for real

Toooodieluu my friends! Jag har nyss ätit så det är great. Innan det pratade jag med charlie i tele och innan det med stjärnbumbi haha, love it! Ikväll blir det en lugn kväll och imorgon blir det shopping, greaaat. Har egentligen inget atts äga, ville bara informera om att I am still alive haha.
Jag skrattar idag

p&l
elin


Konstruktion? inte min grej

Sitter just nu i skolan och har konstruktion, hate it! Fattar verkligen ingenting, så jag sitter hära och får närvaro och kollar runt lite på andra saker haha. Efter det slutar vi så det är great. Och imorgon har vi fixat så vi är lediga, as skönt. Och om en vecka är jag i Berlin, längtar galet! Sjukt skönt att komma bort ett tag. Men nu ska jag socialisera mig lite med SMTEDE3 haha! Skriver sen..

p&l
elin


It's not tomorrow

Är hemma hos mami nu, eller har vart hära ganska länge men ändå. Kom precis från duschen och sitter nu och fixar mina naglar och kollar på tv. Va ute och körde förut, till gnesta och runt lite och så, gick perfekt! Efter det käkade vi på stan och sen gled jag hem till mami och kollade massa film med henne. Har inte gjort så mycket mer idag. Och imorgon är det skola igen, great eller inte haha.

p&l
elin


All the crazy shit I've done, those will be the best memories


I woke up in the whiter past

Dålig update igår men hade typ inget att skriva och sånt. Så då blir det bara tråk! Men nu har jag iallafall vaknat för ett tag sen och sitter och hostar ut mina inälvor typ, haha nej inte riktigt men hostar gaaalet. Usch börjar verkligen tröttna på detta. Men skriver senare för ska tassa och fixa lite grejor nu.

p&l
elin


I want to get inside your head

Snabb update nu. Har precis kommit ut ur duschen och fixat mig lite, orkar inte fixa mig så mycket när jag inte är helt frisk. Ska iväg och övingsköra lite och handla. Sen hämta mat från Rhodos, eftersom att jag är sjuk fick jag välja mat så då valde jag mitt favvo ställe såklart! Har brååådis nu...

p&l
elin


Give them hell if there’s no reason to cry

Sitter hemma hos pappa nu. Har nyss ätit och hyrt film i tven, love it! Känner mig faktiskt mycket bättre nu, bara hostan kvar men jag får väl knarka äckel medicinen så lär det väl bli bra snart. Ikväll blir det bara en lugn kväll så det blir great. Fick även övningsköra en liten stund förut så det är toppen.

p&l
elin



Ni har väl alltid velat se en sjuk Elin utan smink?


I gave you this chance to build up some love and trust

Har ingen feber längre och det betyder att jag slipper sjukhuset idag, jag har ingen svininfluensa! Fast istället hostar jag som en galning och det får jag dricka någon äckel medicin för, men hellre det än ett svin i en bur haha. Eftersom att jag mår bättre idag, inte alls lika död och borta som igår när jag hade hög feber så tänkte jag beställa lite kläder nu för att fira haha. Och sen ska jag kolla film och sen kanske jag drar iväg till pappa, får se hur det blir.

p&l
elin



Bästa låten när man är depp, love it!


Svininfluensan? Nej tack!

Usch min blogg kanske borde byta namn känns det som? svininfluensan.se eller nått. Usch det här är långt ifrån okej! Jag mår piss och därför måste jag skicka lite roliga sms för min hjärna fungerar inte som den ska tror jag haha. Tänkte iallfall dela med mig av smsen jag och sandra sitter och skickar;

Sandra: Fyfan jag börjar också bli sjuk tror jag, nu kommer svininfluensan och tar oss!
Jag: Jaa jag har fått den! Fy säger jag bara. Mina dagar är räknade
Sandra: Det var säkert jag som bar den till dig från emma. Fyfaan vad har vi gjort för att förtjäna detta
Jag: Ja det kan man verkligen undra! jag som tyckte alla överreagerade med den där jävla svin skiten och nu har man själv fått den! Fyfaan jag vill inte vara något jävla svin i en bur!
Sandra: Fyfan! Mig kommer du inte i närheten av förren du är frisk igen. Lycka till X)
Jag: Fan vad taskig du är. hahaha
Sandra: Jag skickar blommor eller köper en mask jag kan ha så kan vi kanske träffas hahaha
Jag: Choklad för fan choklad! Är jag ett svin så är jag haha
Sandra: hahaha X) det är inge kul jag har fått ont i halsen och nu kommer det huvudvärk. fy faan
Jag: Asså vad har det blivit av oss? Har vi blivit gamlingar eller? Kommer det gråa håret snart? haha
Sandra: Hahahaa eller hur X) Jag kommer fan aldrig kunna somna och jag ska upp tidigt i morgon till syo snusk
Jag: Är det sant? Fy fan säger jag bara. Det här är värre än 2 världskriget minsann
Sandra: Jaa nu kan vi snacka pain elin!
Jag: Pain in the fucking trosa i think

Roligare än såhär kan man nog inte ha när man mår piss och hjärnan inte fungrera tror jag haha i am sick!




All is empty, they don't see me

Har nyss pratat med min pappa i tele, när jag berättade att jag va sjuk och hur allt va med feber och allt. Så sa han att jag måste kontakta läkare för jag har tydligen alla saker man har när man får svininfluensan. Jag som har tyckt att alla överreagerat med den där svininfluensan... Tror inte jag har den men eftersom jag är pappas lilla prinsessa blev han såklart orolig. Han säger att det handlar om timmar och dagar när man väl blivit smittad, usch säger jag bara hoppas verkligen det bara är en vanlig influensa. Min mamma är också orolig får inte ligga själv i ett rum, ifall jag får andnöd, sweet av henne men så farligt är det väl inte, eller?
Hur som helst, blir det inte bättre imorgon får jag nog ta ett besök till sjukhuset iallafall, hate it! Hoppas verkligen att jag blir frisk snart för det här är sjukt jobbigt..


p&l
elin 


We are the young ones

Eftersom att jag vaknade med 39,2 graders feber och hosta och sånt stannade jag hemma idag också, hoppas verkligen att jag blir frisk innan helgen, orkar inte vara sjuk. Tills nu har jag typ sovit och sen kollat tv, bara tagit det lugnt och så. Och nu är P hära så det är myyyys. Hoppas ni mår bättre än jag iallafall, för det här är inte så härligt kan jag lova.

p&l
elin


Tom på ord..


Cut me open

Va meningen att jag skulle till skolan idag, men eftersom jag vaknade med feber, hosta och knappt någon röst så är jag hemma idag. Tror nog inte jag missar så mycket i skolan eftersom vi bara har Design från halv 12 till 3. Har typ inte så mycket att säga men ska iallafall lägga mig och kolla film och hoppas på att jag blir bättre.


p&l
elin 


I want to wake up with you

Har vilat ut nu så jag mår mycket mycket bättre nu, great. Just nu har jag precis fixa naglarna och innan det duchade jag och kollade på Andra Avenyn och Idol, haha min granne va med, dog av skratt när jag fick se honom hahahaha det va det värsta. Konstigt nog är jag faktiskt inte trött fast jag gick upp halv 6 imorse, men ska nog snart lägga mig i sängen. Börjar hlv 12 imorgon så det är skööönt.

p&l
elin


Here comes the pain

Här sitter jag och dricker ice tea och hostar galet, usch har blivit sjuk! Kom hem för typ en timme sen, med feber och hosta och ont i halsen, vill verkligen inte vara sjuk nu! Har haft Religon och sen projektarbete, drog hem efter genomgången av projektarbetet eftersom det ändå är eget arbete och jag mår skit. Har nyss pratat i telefon i typ en timme, love it. Nu hade jag tänkt att vila lite, och hoppas på att jag mår bättre sen.

p&l
elin





Nya schemat, skönt faktiskt! Men fredagarna stämmer inte, slutar runt 2.


Respect yourself in hard times

Usch säger jag bara, tror jag blivit sjuk, inte okej alls! Skulle träffat Sandra vid 7 och färgat håret och kollat film och så. Men jag vaknade nyss av att hon ringde och jag mådde skit, inte kul! Somnade efter jag hade ätit förut och sov tills typ nu. Usch vill verkligen inte bli sjuk...


p&l
elin


I skolan nu

Sitter just nu i skolan, har konstruktion vilket suuger, hate it! Om typ 5 minuter ska vi gå till bibloteket och fixa böcker sen ska vi fortsätta med konstruktionen, usch! Efter det slutar jag iallfall och då ska jag hem och fixa lite. Har bara hunnit haft en lektion idag, sen hade vi hur lång rast som helst. Och vi satt och skrattade galet åt körv haha sjukaste.

p&l
elin


Party pic's

Bättre sent än aldrig.
Här kommer iallafall bilderna från Gustavos fest förra helgen.










Send a massage, give them a sign

Kom precis hem, har vart ute och kört sen typ halv 11 imorse, och det gick toppen. Skulle klippt mig idag, men det blev inte så och det är jag lite glad för ändå, behöver verkligen klippa mig men är typ rädd att dom ska göra fel eller klippa för mycket haha. Har iallafall köpt ett par nya skor idag, and i love it! Nu ska jag gå och leta reda på mitt pass och sen fylla i lappen från skolan inför Berlin.


p&l
elin


So late and I wonder if you're still thinking about me

Vaknade upp imorse när Nicklas dundrade in, så det va bara att tassa upp och fixa mig och sen glida upp till sthlm. Träffade Jonas och Jossan och självklart lilla chloe som älskar mig haha, jag ska lära henne allt jag kan! Sen va det meningen att det skulle bli lite shopping, men så blev det inte. Istället köra jag hem och det gick toppen. Nu är jag iallafall hemma och ska snart krypa ner under mitt fluff fluff täcke och kolla film hela kvällen. Eftersom jag inte mår brima ballerina så får det bli en sån kväll idag.


p&l
elin


Memories we last, I am crying for you

Gissa vad jag lyssnar på? Nya Takida skivan, and I love it. Takida är kärlek för mig så är det bara. Nicklas är hära så det är trevligt, har nyss ätit från rhodos igen, love it. Är riktigt seg idag, inte så konstigt eftersom jag tassade upp halv 6 imorse, usch för det. Skolan va soft, hade bara design, efter det åkte jag och nella ner på stan och sen hämtade pappa upp mig där, så fick jag köra hem och det gick helt perfekt. Körkort nästan, ja tack!
Ikväll är planerna myskläder och film time hemma hos Elin, så det blir skönt faktiskt.


p&l
elin


Get started, it's alright, your problems will die

Började nya schemat idag, så har haft design hela dagen. Vi drog till östertälje till något äckel hus och tassade runt, äckligt och va inte okej för mina nya skor haha. Fick sluta efter det så slutade typ 2 timmar tidigare eller nått så det va toppen. Nu sitter jag här, tok lyssnar nya takida skivan på högsta, love it! Nya skiva är grym, nästan lika grym som mig haha. Sitter även och snackar med lite friends på msn, om festen och lite allt möjligt. Egentligen är jag helt övertrött, därför jag är som jag är, knas typ haha. Imorgon är det fredag, shit veckan har faktiskt gått sjukt fort. Det betyder att Nicklas kommer imorgon, love it.


p&l
elin


Be your own star

Kom hem för ett tag sen, har precis ätit och nu kollar jag runt på lite kläder och skor, love it! Idag är jag galet trött så min hjärna ligger lite efter haha. Men när jag kom hem hade min älskade Takida skiva kommit, love it! Nya skivan direkt i brevlådan, kan det bli bättre? tror inte det.

Måste även påpeka att jag börjar tröttna på vänner såkallade bästa vänner som sätter mig i andra hand och tar mig förgiven, inte okej! Men vad som än händer så är du min bästavän och det vet du, men vi måste ta vara på våran vänskap. Även fast det är som det är så älskar jag dig beebs och det vet du också. Att vi tjafsar är inte direkt vanligt, därför blir man extra sårad när det väl händer. Men vi blir äldre och vi förändras, du har ditt liv och jag mitt. Och allt kommer inte alltid vara som det alltid vart, det måste vi komma ihåg. Men även om vi förändras och har mindre tid för varandra så finns det alltid en vänskap mellan oss, det är jag säker på. För din plats kan ingen ta och det vet du också gumman, från BB till graven, föralltid!


p&l
elin


RSS 2.0