Vila i frid, föralltid

Det har varit en tung dag. Mycket tårar och hemsk huvudverk. Begravningen va fin, jag kände gemenskap och värme. Begravningar är aldrig kul, men jag är evigt tacksam att jag fick ett sista farväl.
Rasmus, du var inte värd det här. Ditt liv hann aldrig riktigt börja, du blev bara 19 år.
Vi minns det fina nu, tills vi ses igen
Rest in peace

summer pic's






Glider i sommar tider

Har helt klart varit en super duper dag. Jag och Tove har stekt som fan hela dagen och även Harri tittade förbi en sväng. Sen har tove testat och köra, haha vi har nog aldrig skrattat så mycket skulle jag tro, så jävla sjuka haha. Som sagt en hel grym dag, nu peppar vi varnadra inför morgondagen som kommer bli riktigt tung. Ett sista farväl till Rasmus vår vän imorgon innan han får vila i frid föralltid. Med andra ord, imorgon äger Rasmus begravning rum, så jävla tungt.

Första doppet - check

Mötte upp tove och veronica vid bryggorna i södertälje igår och sen vart det smootie och snack. Efter det bestämde vi oss för att ta första doppet, och så vart det också. Men tro mig, kallt var det, men kul hade vi! Sen åkte vi för att köpa doritos, toves och min drog. Efter det hade jag och tove mys kväll hos henne innan vi somnade på 2 sekunder haha. Och nu har jag lägenheten för mig själv hära, tove är nämligen på ett viktigt möte så jag passar på att leva loppan i hennes hem! Bilder från gårdagen kommer när tove är hemma PUSS

Glider iväg

Hur var det med det där "borta bra men hemma bäst" egentligen? Har redan tröttnat på att vara hemma så drar iväg och bosätter mig hos Tove i några dagar, kan inte bli annat än underbart! Det är nämligen så att jag saknar henne massor så ska bli underbart att få krama om henne igen. Dessutom är hon den bästa på att ge mig magsår av allt skratt så plåster måste tas med haha. Nu är det duschen och sen packelipacka sen glider jag iväg till södertälje!
Peace out

The worlds greatest


Flickor, jag saknar er.

Borta bra, men hemma bäst

Hemma i Sverige igen, sweet. Har haft underbara dagar på Åland. Har blivit solbränd och har älskat vädret. Har shoppat och druckit cider tills solen gick upp. Har dansat kring stadens gator. Har skrattat och busat. Jag har helt enkelt levt livet och njutit av tiden. Tack för allt Åland, vi ses snart igen mina vänner!

Next stop - åland

Har precis packat klart min väska, skulle nog kunna vara borta två veckor med innehållet men så är det alltid när jag packar haha! Nu är det duschen som gäller och sen sängen, klockan ringer 05.00 imorgon. Taggat? nej men får pina mig upp med bästa leendet haha. Kommer spendera dom närmaste dagarna på åland med dom bästa, kommer bli grymt! Kommer sakna vissa, men jag kommer ju hem på söndag igen! Tills dess får ni ha det grymt och ha en riktigt great midsommar helt enkelt!
Nu är det mitt tåg och dags för avgång, PUSS




Underbar dag

Har helt klart haft en underbar dag hittills, även fast jag var död när klockan ringde imorse. En sak är säker iallafall, det var underbart att vakna upp i mitt nya rum. Fixade mig och drog till Robbelibobban, alltid lika trevligt att vara där och träffa alla, ytterst trevligt! Sitta på deras altan med sjöutsikt, kan det bli bättre en fin dag som denna? Jag älskade det. Efter det vart det stan med mami och hon shoppade lite till mig, snäll som hon är! Efter det drog vi hem och satte oss i solen med cider, helt fantastiskt!

Hello bitches!

Haft en underbar stekar dag idag faktiskt! Nu på kvällen kom Tove och Robin förbi så fikade vi och skrattade i säkert flera timmar? Tiden rullade fort iväg, men det är väl så när man har kul. Efter det satte jag igång med mitt rum, rensade ut allt gammalt skit och gamla äckliga möbler som man tröttnat på för länge sen, behöver förändring! Så nu tills vidare kommer det vara lite halv tomt i mitt rum, men stilrent haha!
Imorgon ringer klockan halv 10, not great.

StekarN

Steker i solen med musiken på högsta, är det inte guld så säg?
Tove tittar förbi senare, för att säga hejdå innan jag åker, sweet!
Nu är det fortsätta steka som gäller, hörs sen PUSS

Kvinnan i mitt liv!

Chloé Chiara Christina Häggblom, en ängel på jorden!

- heartbroken

Du krossade mitt hjärta när du stack din hora.
Men det är lugnt, det var inte jag som förlora.

solig söndag

Dagen idag har jag spenderat vid åstugan och solen, helt underbart var det! Efter det gled vi hem och beställde semester, 11e juli drar jag och Tove. Kan inte bli annat än ett grymt äventyr. Har även bestämt att min student mottagning är den 3 juli, ytterst trevligt. Så nu är det fullt upp varje helg, big love på det!

friday im in love

Fredag idag, taggad? Jag kom precis ut ur duschen iallafall och ska börja fixa mig för att sedan glida vidare och fira lite. Kan bli en trevlig kväll, eller? Men nu är det lite brååådis hära, hörs sen baby!

stakarn steker i stekar tider

Dagen idag har jag spenderat med att glassa i solen med min toviga tove. Vi hade en underbar stund vid vattnet med en hel del skratt och äventyr. Efter det vart tove så sugen på lösgodis och det blev även ett äventyr i parkeringsgarage och grejjer haha. Sen hem till tove för en power och invänta robin som kom med spackel. Efter det till trosa och hamnen för lite mys och mera skratt och äventyr. Dagen avslutades med en middag med mina små älsklingar och nu är jag hemma. Underbar dag va? helt amazing!


I could really use a wish right now

Sitter just nu på altanen i solen och dunkar musik på högsta, kan det bli bättre? Ska snart börja tassa till ungdomsmottagningen för ett möte. Efter det ska jag möta upp mamma och Nicklas, mer än så är inte bestämt än.
.

minnen bleknar, men dom försvinner aldrig helt.


Thess bilder.






Äventyr

Arbetsinterjuven idag gick inte annat än galant, dock är det där inget för mig. Har fått lite tips om bättre ställen så lär nog bli så trots allt. På vägen hem kom Tove med en ide, sjuk som hon är ville hon att vi skulle ta gamla vägen hem eftersom det var såna köer på E4an. Men hennes lokalsinne är som det är så det blev kaos och skratt attack i bilen, så vi stannade illa kvickt och kissade bakom en liten sten hahaha. Det va ett äventyr som va riktigt kul, haha kärlek till Tove som alltid får mig att skratta så att jag får ont i magen!

chilling

Har precis duschat och fixat massa. Ska nog slänga på någon film nu och ta det chilling. Imorgon är det arbetsinterjuv jag kör på, hoppas på det bästa. Tove följer med mig som förste kartläsare, kan det bli bättre? detta kommer nog bli ett äventyr för sig, toves lokalsinne är nog det sämsta jag någonsin träffat på haha! PUSS

Pic's

Sjukt snygga, jag vet!
Dock var allt detta innan folket kom i lördags, så fler bilder kommer sen när Thess fixat det.

-

Fuck you, you hoe, I dont want you back.

Ingenting kan bli vad det va

miss it

awesume!

Haft en underbar helg med mina favvisar. I fredags vart det som sagt studentmottagning för Elin och jag hade en great time. Efter det film mys med Tove och Robin! Lördagen spenderades till en början på trosamarknad med Tove och Nella. Sedan vart det grillning med ett gäng och party. Hade en underbar kväll, ni är så jävla bra. Dagen idag har mest spenderats sovandes och film tittande med huset fullt av people haha. Vart även en pizza innan folk droppade av en efter en. Så nu är det lugnt här hemma och jag kikar lite på tv och så. Kanske slänger in lite bilder från igår senare om jag orkar. Tills vidare får ni nöja er med en gammal fylle bild på mig och Tove haha!

kärlek


Sorry i can not hear you im kind of busy

Kvällen har jag spenderat i hamnen, alltid lika underbart. Dagen har fått mig att inse en hel del faktiskt! Och återigen har jag insett att jag gjort rätt val, hur skönt som helst. Imorgon bär det av mot södertälje, hämta betygen och träffa mina älsklingar, big love! Dessutom blir det en minnes stund för Rasmus, rest in peace.
Tove min vän följer med mig hem imorgon och Elin tar studenten så vi ska på hennes mottagning.
Med andra ord blir min morgondag jävligt busy!


<3

Har just insett att ett endaste samtal kan få hela dagen att bli underbar!
Tre ord, så små ord men som ändå får en att gå med ett leende på läpparna resten av dagen.
Jag saknar dig, det var det du sa. Och tro mig, jag saknar dig med.
För några år sen var det du och jag genom allt. Du flyttade och saker och ting förändrades. Vi växte och hittade nya vänner. Men innerst i mitt hjärta har du alltid en plats, och det vet du. Det är så sjukt, att hur långt tid det än tar tills vi ses eller hörs igen så vet vi precis vart vi har varandra.


Matilda Engdahl - du är bra, så jävla bra


jag kommer aldrig uppfylla dina drömmar, men jag kommer rocka din vardag

Tandis imorse gick inte annat än underbart, fick höra att hon aldrig sett så fina tänder på någon i min ålder och så kollade hon tillbaka i journalerna och fick se att jag aldrig haft något hål i hela mitt liv haha. Kvällen har jag spenderat på hemligt uppdrag, så inget att skriva om det.
Nu när jag kom hem fick jag se att jag fått ett svar på ett jobb jag sökt, underbart!
Elin som er nya make up artist, låter det inte guld så säg?



Vila i frid, för det är du värd..

Hittade en film på youtube, till minne av rasmus och linda.
Det är ofattbart det som hänt..
Man förstår inte vad man har innan det är försent.



Du är inte borta, du har bara gått lite i förväg.
Du lämnade oss med minnen, men du tog inte med din plats i våra hjärtan..


as long as I am with you

Fick dra in till akuten förut, tur jag har en mamma som övertalar mig ibland.
Love you no matter what!
Dessutom va Tove här nyss och krama sönder mig, kan det bli bättre? skulle inte tro det. Tove är kärlek, så är det bara! Imorgon är det tandis kvart i 7 på morgonen, hur fan tänker hon som ger mig sånna tider varje gång? aja nu är det dusch time för min del, så hörs vi imorgon. PUSS



fuck it

Hatar mina äckliga njurar som fuckat ur igen.
Tabletter är min nya drog verkar det som, jag hatar det här!
Är det meningen att jag ska lära mig leva med detta?
Man börjar ju fan undra..




old pic, bjuder på deeeen


it's over now

Sjuk känsla att vakna imorse och inse att skolan är över
och att man inte har något att gå upp till.
Allvaret börjar nu, ciao!


Du kommer alltid att vara världs bäst i mina ögon!



sunday

Vaknade upp som en utvilad prinsessa och tassade in i duschen på direkten. Efter det gled jag upp till vhd och fixade med bilen, den är underbar och jag är så glad! Hann även med att hämta ut ett paket med kläder, alltid lika trevligt haha. Efter det en snabbis till södertälje för att köpa lite saker. Nu sitter jag hemma i solen och dunkar musik. Vid fem drar jag till södertälje igen!



Rest in peace

Så himla tragiskt, kan inte ens fatta att det är sant.
Jag är tom, jag vet inte hur jag ska reagera i situationer som denna

Vila i frid Rasmus, för det är du värd.


Living the dream baby

Studenten igår, så jäkla skönt! Hade en grym dag igår,
kvällen och natten fortsatte lika så.
Tack för dom här tre åren SMTEDE ni är grymma, jag glömmer er aldrig.
Så många fina minnen genom åren, och fler ska det bli hoppas jag verkligen.



Jag fäller en tår och tänker tillbaka på våra tre fina år























SMTEDE3, i love u no matter what


Timmarna rinner iväg..

Nu är jag hemma igen efter en dag fullt upp med massa fix. Hämtade som sagt min nya bil förut, och den är helt fantastisk, är så glad! Pappa ska bara fixa mitt grymma ljud och lite rosa färg och svarta rutor och sånt, sen är den redo för mig haha! Efter det åkte vi ner till hamnen och åt på fyren, hur gott och mysigt som helst! Nu har jag precis fixat mina naglar och snart är det faktiskt dags att tassa ner i sängen för imorgon ringer klockan halv 6 och då vankas det champange frukost!
Imorgon är det jag som kommer vara världens lyckligaste när jag springer ut genom dörrarna från teknikgymnasiet för sista gången, kan inte fatta att det är sant. Jag klarade det, jag tog mig upp ur träsket och tog tag i min skolgång. Imorgon ska jag leva min dröm, för det är jag faan värd!

PUSS


Stress

Shit vilken stressig dag... pengar hit och dit, fix hit och dit. Känns som ingen har någon koll och hela klassen bara springer runt och stressar. Men nu är iallafall det mesta fixat, och vi fick biljetter till slutskivan in i det sista som tur va. Nu kom jag precis hem och ska snart iväg igen, denna gången till nyköping och hämta min nya bil som pappa har köpt till mig i student pressent, så jäkla najs! Efter det blir det systemet och fixa champange och dricka tills imorgon. Hörs när jag kommer hem igen, PUSS


Can you feel it

Drakbåtsrodden idag, är det ens värt att nämnas? Fyfan vilka förlorare vi är, så jävla sämst haha! Men tro mig, jag älskar vår muppklass. Vi hade helt klart en rolig dag, med skratt så man får ont i magen! Efter rodden drog vi till stan och shoppade lite till stundeten. Sen drog jag och tove raka vägen hem till henne och däckade innan mamsen kom och hämtade upp mig.
Så nu är jag hemma igen, känns som evigheter sedan, men skönt är det!



Innan vi rommare skulle ge oss ut i kamp


PHOTOSPOT

kör med massa bilder idag, i know you like it!
så här kommer två bilder från texas i fredags



LOST

Sist men inte minst, bilderna från igår









Shit vad jag älskar min klass, så jävla sköna!
Kommer faktiskt att sakna er, bara så ni vet..

Lite bilder från förra veckan!

Däckade?

myskvällar med tove, me like!

tove testar mina snygga student skor haha

jag bjuder på min snyggaste sida!

mys dagar med brudarna is the shit

 


När jag färgade håret i söndags

sjuuuukt snygga yaooo


3 dagar kvar

Precis hemkommen med tove från ön. Så nu ligger jag i hennes säng och vi ska ha en chill dag med mys och ladda inför morgondagen då det vankas drakbåtsrodd!  Vi hade ytterst trevligt igår och kvällen blev inget annat än lyckad. Bilder lär nog komma senare!

3 dagar kvar till studenten, TAGGA!


RSS 2.0