Bara minnen kvar, men jag är stark, inga tårar på min kind idag.


Losing myself and it won't go away

Började dagen med att sova länge, great. Andreas skulle vart hära idag men han va bara här ett tag sen drog han vidare. Så jag har tagit det lugnt hela dagen, kollat på tv och sånt. Vid 4 tiden duschade jag och fixade mig för att sen dra ner på stan och äta på mitt stammis ställe, Rhodos som vanligt haha. Träffade Henrik och några där en snabbis. Sen blev det hamnen med glass och mys, trevligt. Efter det blev det en snabb sväng förbi trossen. Och nu är jag hemma igen. Ikväll blir det en film kväll med mys, vet inte vilken film det blir än men det får vi se. Mys blir det iallafall, tummen upp för det!
Efter allt som har hänt i mitt liv, så känner jag mig bara tom faktiskt. Är inte längre ledsen eller besviken bara helt tom! Det är som det är liksom och nu är det bara att vänta och se hur det blir... Jag hoppas iallafall på det bästa, såklart.


p&l
elin

With your back against the ground

Gårdagen va mitt humör verkligen inte på topp, eller sanningen är den att det va sämst. Men jag är bra på att ha mitt fina skal och lee, vilket inte alltid är äkta. Men det ingen annan ser, ser min mamma på mig. Hon märkte allt och jag älskar henne för det. När jag gick och la mig igår kom mamma in och la sig i min säng och pratade med mig i nästan en timme, hur skönt som helst. Allt blev så mycket lättare efter det och jag kunde sova. Och jag säger tack för det mamma!
Idag sov jag ut och det kan behövas efter allt. När jag väl tassade upp la jag mig direkt framför tvn och kollade på tv och sen film sen tv igen. Efter det fixade jag mig lite snabbt för att sen övningsköra med pappa, körde i typ 1 och en halv timme och allt gick perfekt, tummen upp för det. Efter det har det inte hänt så mycket mer, åkte hem till mamma igen och har kollat lite tv och sånt bara. Men skönt med en sån dag idag faktiskt. Har haft ont i huvudet nästan hela dagen, inte konstigt med alla mina tankar och allt. Så ska snart sova hade jag tänkt.
In the mirror I'm older, but deep inside I'm still the same child..

p&l
elin


You buried me alive, you buried me alive with you lies

Imorse när jag vaknade va Andreas hära, mys. Så tassade upp och fixade mig och sånt. Sen va det dags att åka till sthlm. Det blev mat, shopping, gamla stan och fika. Trevlig dag trots allt som händer i mitt liv just nu. Det är skönt att vara hemma, men ändå vill jag bort känns det som. Direkt när jag kom hem fick jag reda på mycket, jobbigt men det ska fixas på något sätt. Just nu vet jag inte hur, allting bara rasade när sanningen kom fram. Sanningen är jobbig att höra men ändå varar den längst. Det blir en svår tid framöver, det är allt jag vet just nu.
All that is left are the fine memories of them old days, I miss it


p&l
elin

Pic's

 
Bilder från Västervik


 
 Jag


Jag och Mamma 
                             
     

Jag


   
Mamma                               min efterrätt                        Jag och Pappa



Bilder från Kristianstad


  
Mamma                             Jag



  
Jag


Mamma och Jag


Jag


Bilder från Malmö



Nicklas


Nicklas och jag  
 
Bilder från Köpenhamn



Nicklas och Jag


    
Mamma                                   Jag 








  
Nicklas och jag åker


Jag och Nicklas efter fritt fall






I wish I could take this to me, like you, with open arms

Today is the day, jag är hemma! Hur skönt som helst. Tassade upp tidigt imorse men det va sjukt värt. Åt lite hotell frukost och sen åkte vi direkt! Somnade i bilen och vaknade lite innan Norrköping, vilket byter att jag nästan va hemma, eller det kändes som att jag nästan va hemma iallafall haha. När vi sen närmade oss Trosa och svängde av motorvägen i vhd till trosa så insåg jag att jag faktiskt saknat det. Vad jag saknat vet jag faktiskt inte riktigt eftersom jag alltid brukar klaga på trosa. Kanske va det tryggheten kanske va det något annat, jag vet inte riktigt. Men en sak är säker, jag har saknat trosa! Sanningen är den men det känns lite konstigt att säga faktiskt. Trosa kommer ju alltid vara trosa där man känner sig hemma på något sätt. Men iallafall nästan direkt när jag kom hem drog vi ner på stan och åt och sen hämtade jag ut mitt paket från hm, great! Hade beställt lite kläder och ett par skor, love it!
Fick ett sms när jag satt och åt av en gammal älskad vän, som ville ses. Tyvärr va jag tvungen att säga nej eftersom jag hade lite och göra och senare skulle till tandläkaren. Säger förlåt för det och hoppas det kommer ett nytt tillfälle. Nyss läste jag även hennes blogg där hon skrivit ett lite inlägg om mig, och jag kan bara hålla med om allt du skrev och det kändes i hjärtat att läsa det. Men en sak är säker, vad som än händer, så finns minnena med dig alltid inom mig och jag hoppas vi får flera minnen att dela.
Just nu har jag precis kommit hem från övningskörning och tandläkare. Ska fixa in alla bilder i datan och sedan ladda upp dom så ni har något att njuta av haha.

p&l
elin

My fate's already been decided and I see those seven days again

Säger tack för dom här dagarna och hej då älskade broder!
Idag har jag lämnat malmö och Nicklas. Har haft det toppen i malmö, även om inte vädret har varit det bästa hela tiden har sällskapet alltid varit perfekt! Just nu vill jag bara hem hem hem men nu sitter jag på ett hotell i jönköping, suck för det. Helt ovärt om ni frågar mig, men om ni frågar min pappa så är det hel värt. Imorgon kommer jag iallafall hem och det är toppen! Har tröttnat på att åka runt som en galning. Vill hem till kompisar och allt. Men har helt klart haft en toppen vecka men såklart man längtar hem ändå! Dagen har jag mest spenderat med att åka bil bil bil och lyssnat på musik musik musik. Nu på kvällen blev det att äta på en restaurang och så, trevligt. Senare idag händer nog inte så mycket mer kolla lite tv på rummet tills jag somnar typ. Imorgon blir det att tassa upp tidigt men det är sååhäär värt, kan ju sova i bilen och destu tidigare jag tassar upp destu tidigare kommer jag hem och det är great! Har lite planer inför veckan som kommer, men vi får se hur det blir. Jag tänker iallafall inte jobba något mer, tummen upp för det!


p&l
elin

Another day, another try

Dagen i går va helt perfekt! Det blev en dag i köpenhamn med tivoli och cider, great! Vi tog bara tåget över bron och på en halvtimme va vi mitt inne i köpenhamn, knasigt men galet kul! Det började med cider och öl sen tassade vi runt och sen blev det mat på en restaurang och sen blev det tivoli. Efter ett par cider vågade jag åka allt Nicklas tvingade upp mig i, men riktigt kul va det! Verkligen hel nöjd när vi sen på natten tog tåget hem till sverige igen.
Imorse började det med att sova ut, riktigt skönt tycker jag. Sen blev det att fixa sig för att åka och kolla lite i västra hamnen, där Turning Torso är byggt, riktigt högt är det och ganska kul att se faktiskt. Självklart tassade jag runt i mina nya skor, love it. Efter att vi tassat runt lite där och kollat så blev det fika vid ett ställe, mys! Sen åkte vi tillbaka in till stan för en liten shopping runda, tummen upp för det. Just nu sitter vi hemma hos Nicklas och ska snart fixa oss för en kväll på stan. Vi börjar med att äta på en restaurang och sen får vi se vad det blir. Have a nice night, i will!


p&l
elin

How many times will you come back to me

Dagen har spenderats i ystad på ett spa, mycket mycket trevligt för det och säger även tack till Nicklas! Spa är inte riktigt min grej, eftersom allt ska vara så lungt och harmoniskt, som dom flesta vet är jag ganska galen haha. Men det fanns en sak som passade mig perfekt! Himmelsängar i relax avdelningen, fick min lilla prinsess känsla igen haha. Efter att vi spenderat typ halva dagen där åkte vi tillbaka till malmö för en snabb shopping runda. Och vet ni vad? jag köpte ett par skor haha! Vilket gjorde att jag spräckte min 1000 lapp jag fått, men det va det värt! En tusenlapp känns som så mycket mer än två femhundringar, dessutom är det lyxigare med en 1000 lapp haha och det gillar jag! Efter det blev det ica och vi köptde tacos så nu har vi precis druckit lite cider och ätit tacos. Kvällen kommer bli lugn och skön, kan faktiskt behövas efter all stress vi haft. Men imorgon blir det att åka utomlands, eller iallafall över bron med tåget till Danmark. Skriver mer om det imorgon. För nu ska jag socialisera mig lite.


p&l
elin

As long as i remember my life

Today is the day, kom till Nicklas i Malmö idag. När vi kom fram till Malmö började dagen med en fika med Henrik, mycket trevligt! Efter det kom även Flanders förbi en liten sväng. Vi kollade runt lite i Malmö tills klockan blev halv 3, då vi träffade Nicklas. Åkte vi vidare till systemet och ica. Sen drog vi hem till Nicklas och drack lite och hade galet trevligt, tummen upp för det! Efter det va det dags för mig att fixa mig och sen åkte vi till lilla torget och åt på en mysig restaurang, mycket trevligt va det! Sen blev det taxi tillbaka. Och just nu sitter vi hemma hos Nicklas och dricker lite och har tok mys. Dyngball dag!


p&l
elin

Follow me to the other side

Åkte iväg igår morse, kl 8. Först blev det stopp i Norrköping för frukost. Sen vidare, sov i bilen, så det gick fort. Kom fram till Västervik typ 12. Gick runt på stan och shoppade och sånt, mys! Sen till hotellet och fixade oss för att sen på kvällen gå ner till hamnen och äta middag, riktigt trevligt va det! Imorse fick jag tassa upp tidigt för hotell frukost och sen åka vidare, somnade i bilen igen så det gick rätt fort idag också. Nu har vi precis kommit fram till det andra hotellet som ligger i Kristianstad. Ett riktigt lyx hotell och det passar en prinsessa som mig perfekt hahaha. Imorgon åker vi vidare till Malmö och då får jag träffa Nicklas så det blir toppen! Resan hitills har varit toppen och den verkar bli bättre för varje dag som går. Slänger upp bilder senare, när jag kommit hem i think. Nu ska jag fixa mig för att sen tassa ut på stan, kanske shoppa och senare ikväll blir det någon restaurang i think.

p&l
elin

There's no promises. Just a memory before you leave

Dagen började med att jag blev väckt halv 9 för att jag skulle tydligen på rally som min pappa anmält mig och mamma till haha. Fast det va typ inget rally, typ man åkte en runda runt Trosa och sånt och svarade på frågor typ, men det va väl lite kul haha. Efter det va det samling i hamnen så då gick vi och åt på stan. Sen träffade jag Elin och Cicci mina små sötnosar så det va perfekt, fick säga hej då och sånt eftersom jag åker imorgon kl 8. Sen åkte vi hem och jag kollade på tv och somnade lite. Sen kom pappa över till oss så skulle vi köpa mat från Rhodos, haha älsklings stället! Jag fick övningsköra lite och det gick toppen, tummen upp för det! Åt och sen åkte vi hem och packade, jag får inte ta med mig så många skor som jag vill, så det blir bara fem par skor haha. Just nu har jag precis duschat och ska snart lägga ner allt i väskan och sen blir det kanske någon film och sen blir det sängen! Ska upp halv 7 - 7 imorgon, ovärt men min pappa har bestämt det så bäst jag lyder haha. Kommer ha med mig datan på resan så kommer uppdatera vad som händer i mitt perfekta liv, hahahaha nej men kommer berätta vad som händer i mitt liv! 


p&l
elin 

All this will be over with a smile again

Vaknade runt 11 imorse, skönt att få sova länge. Så tassade upp och duschade och fixade mig och sen ner på stan och äta frukost på Hannas. Satt där i solen ett tag och efter det gick jag in till Cecces och hittade en fin sommarklänning som jag fick av mamma, tack för det. Sen ner i hamnen och satt och åt glass på bryggorna i solen, great. Sen blev det hem och ta det lugnt ett tag. Senare på kvällen blev det grillning och B & J glass. Just nu sitter jag hemma och kollar på film, Ska upp tidigt imorgon, fullt schema imorgon, berättar mer om det imorgon. Puss på dagen som va mys!


p&l
elin

Det kanske är meningen att man faller isär, för att kunna bli hel igen?



old pics

I know the way you're thinking, you think I'm always drinking

Har aldrig vart så trött som jag va imorse när mamma väckte mig, fast det säger jag alltid men ändå haha. Va iallafall rätt skönt på jobbet, slutade tidigt så det va great. Efter jobbet så hämtade mamma upp mig så åkte vi och fixade lite saker och sen hem för att jag skulle fixa mig så jag vart fresh innan vi skulle ner på stan och äta på mitt stammis ställe, Rhodos haha. Efter det så plingar pappsen och frågar om vi ska ut och köra lite. Så det gjorde vi, körde i typ 2 timmar eller något sånt, och vet ni vad? jag tankade idag hahaha första gången jag gör det haha, tummen upp för det! Just nu sitter jag hemma och är typ död, sjukt trött. Så ikväll blir det en kväll med film och ta det lugnt, mys!


p&l
elin

Don't think of tomorrow, don't think of today..

Galet trött imorse när jag skulle jobba. Försov mig nästan, men skyndade mig så jag hann. Ganska mycket på jobbet idag men imorgon är det ju sista dagen så det är perfekt. Efter jobbet körde Robert hem mig så fixade jag mig och sånt så jag va lite fresh och sen tassade jag ner i hamnen och träffade my baby och tog en sommarfrisk som den heter haha, samma som vi alltid tag, men idag va den faktiskt inte så god. Efter det åkte vi hem till mig där vi är nu också, äter lite poppisar och kollar film, riktigt mys är det tummen upp för det. Efter filmen blir det att tassa in i duschen och sen sängen. Imorgon är det som jag skrev sista dagen på jobbet, riktigt skönt! slutar kl 1 och sen blir det hem och fixa mig och sen ner på stan och äta på Rhodos. Efter det får vi se vad som händer. Nu ska jag socialisera mig lite med min älskade vän så det så.

p&l
elin

I saw the other side in your eyes

Galet trött imorse när mamma väckte mig och jag skulle tassa till jobbet, så sov en halv timme till och fick strunta i sminket idag. Men det va sååhäär värt. Rätt skönt på jobbet idag, lugn dag med hög musik och skratt! När jag sen skulle tassa hem efter jobbet fick jag med mig en Pboy hem haha, så han ska sova hära, trevligt. Har inte hänt så mycket mer idag än att jag har vart i hamnen och sånt. Och nu kom jag precis hem och ska snart ta fram lite kläder jag ska ha med mig när vi åker på måndag, eftersom jag alltid är så seg så måste jag börja med det redan nu så allt kommer med och sånt. Sen blir det typ sova är så sjukt trött. Och imorgon är det sista hela dagen på jobbet eftersom jag slutar 1 på fredag, riktigt skönt!


p&l
elin

In my head, you are still there

När mamma väckte mig imorse va jag galet trött, typ helt död men tassade ändå upp för att gå till jobbet. Kom till jobbet och såg affischen på mig direkt, haha så kul och gå runt på jobbet och se sig själv på affischen hela dagen, som en liten prinsessa haha. Men iallafall när jag kom hem så körde jag, det gick perfekt och jag har blivit grym haha. När jag skulle parkera efter vi kört så möter vi Thomas och Lotta på parkeringen och dom skulle ner i hamnen så frågar om jag kan köra dom. Självklart gör jag det haha. Så satt där ett tag och åt en glass också sen körde jag till trossen och sen hem. Nu sitter jag hemma och ska snart duscha. Efter det blir det typ sängen eller kanske lite tv, får se är sjukt trött och ska jobba imorgon kl 7. Men jobbar bara den här veckan och på fredag slutar jag kl 1 och då ska mamma bjuda mig på Rhodos, haha pinsamt att jag är där så ofta dom känner redan igen mig där, borde få stammis rabatt haha. Men nu ska jag tassa in i duschen.


p&l
elin

Hold my head up, hold my head up, is it love

Jag skulle sova tidigt igår, tror ni det blev så? nej nej det är ju mig vi pratar om. Jag och Robin tassade väl i säng typ kvart över 12 men vi låg där och pratade och sånt. Så somnade typ halv 3, inte skönt asså. Speciellt inte när man skulle jobba 7 imorse. Va helt död när mamma väckte mig imorse, va så trött att jag blev övertrött och därför fick jag överskotts energi. Och sjukt jobbigt att veta att Robin fick ligga kvar och sova. Men jag tjänade iallafall pengar så det är väl värt. Just nu har jag precis ätit och nu kollar jag typ på tv, är galet trött och ikväll blir det att sova tidigt, kommer inte orka något annat.


p&l
elin

It wears me out and leaves me naked

Går dagen spenderades som vanligt med my baby, ovanligt va? haha inte det minsta! Men nu har hon åkte iväg så får klara mig utan henne hur länge som helst för när hon kommer hem åker typ jag. Men vi klarar oss, sen blir det som vanligt igen haha.
Imorse vaknade jag av att min pappa ringde och väckte mig, han tyckte vi skulle ut och köra så det va bara att tassa upp och fixa sig och sen åkte jag och mamma och hämtade upp pappa så körde jag runt lite och sen åkte vi till skansundet och åt där, riktigt gott va det! Efter det trodde jag att vi skulle köra hem men pappa sa att jag skulle ta en annan väg runt mölnbo så körde riktigt långt idag, och det gick toppen, helt perfekt! När vi sen kom hem satt Robin utanför och väntade på mig, för han ska sova hos mig inatt, mys ska det bli! Så vi gick in till mig och sjöng lite lips och sen åkte vi ner på stan och hyrde film och köpte godis. Så just nu myser vi och kollar på den andra filmen. Sen blir det väl att sova ganska tidigt idag eftersom jag börjar jobba kl 7 imorgon, inte trevligt men så är det!

p&l
elin

It means nothing now

Just nu sitter jag hemma, har precis ätit och druckit cider, så är det! Ska snart tassa till my baby, så det får bli ett snabbt inlägg eftersom jag alltid är sen och alla får vänta på mig, sorry för det men ska skynda mig haha. Dagen har jag mest spenderat i min säng, sov ut för första gången på några nätter, skönt där! Sen blev det tv och sen blev det trossen och sen blev det tv och data och sen blev det äta och cider, det bara är så liksom. Skön dag, perfekt ju! Måste bara berätta att mitt nya solpuder jag köpte igår är toppen, love it! IsaDora, terracotta gold 42. Inte va det dyrt heller, typ 130 tror jag, perfekt! Nu när jag ska iväg till my baby får vi se vad som händer, ingen aning faktiskt, får vi se när jag kommer dit så bäst jag tassar nu. Have a nice night, I will!

p&l
elin

25 truths about me

1. Jag har över 100 par skor
2. Jag har så mycket kläder att bara hälften får plats i min garderob
3. Jag har fler datorer än jag behöver och ska snart skaffa en till
4. Jag älskar rosa
5. Jag ska få en audi tt
6. Jag har parfymer för ca 10 000 kr
7. Jag vill bli makeup artist
8. Jag har ca 40 mascaror
9. Jag har haft 9 mobiler
10. Jag har mer smink än vad jag andvänder
11. Jag har saker som jag aldrig har använt
12. Jag är beroende av tops
13. Jag har bott på 6 olika ställen
14. Jag älskade Takida innan dom blev kända
15. Jag har dom flesta färger som finns på ögonskuggor
16. Jag samlar på fina påsar, tex från Gant osv
17. Jag är bortskämnd
18. Jag har haft tandställning
19. Jag har en rosa ipod och mobil
20. Jag har än vän som jag känt sen bb
21. Jag skrattar ofta åt mig själv
22. Jag plattar mitt hår
23. Jag kan bli rädd för vad som helst
24. Jag smsar för mycket
25. Jag har en sjukdom som gör att jag nästan inte har några ögonbryn



I wanna give you what you need

Vaknade upp hos my baby imorse igen, har min egna lilla säng hos henne haha. Hon skulle jobba idag så när hon åkte till jobbet drog jag hem och duschade och fixade mig. Sen fick jag köra till södertälje där vi skulle betala hotellet och sånt. Jag köpte solpuder och vi åt. Sen åkte vi hem och så träffade jag Robin och Rasmus, åt lite glass med dom och så, trevligt att träffa dom det va sjukt länge sen. Och Robin va så söt och gav mig ett hjärta, så galet söt han är. Sen drog jag hem, va hemma i typ 5 minuter och pratade i tele och sen drog jag och Elin direkt till trossen och sen hem till henne. Och just nu sitter jag hemma hos henne och kollar på film och myser. Och snart kommer Chrille och Elin hit, får se vad vi ska göra. Men lär väl bli trevligt som vanligt med dom bästa! Haha kul för Chrille att han ska vara med Elin x3 svårt för han om han ska ropa på någon när alla reagerar haha perfekt ju.

p&l
elin

Sometimes I'm closer to the answer than this

Får bli ett snabbt och kort inlägg nu. Vaknade hos Elin my baby imorse av att Emilia ringde. Så efter ett tag gick vi upp och åt och sen kommer Maxine hit och så. Sen ringer min mami och säger att vi ska till papi och boka hotell och sånt så jag får fixa mig och sen åker vi dit är där ett tag och fixar hotell och så och sen åker jag tillbaka till Elin och då är Emilia och Maxine där också. Så bakar vi och sen kollar vi på film, mysteriet på greveholm haha. Sen åker Maxine hem så jag, Elin och Emilia kollar klart på filmen fast jag och Elin somnar. Sen spelade vi lite tekken och sen drog Emilia hem. Just nu sitter jag och Elin och väntar på att andra Elin ska smsa och säga att vi ska gå och möta henne. Så när hon smsar ska vi möta henne och sen tassa hem hit igen för att typ äta kladdis kakis och kolla film eller något. Men nu har jag brådis som vanligt, haha.



p&l
elin

Making love to the beat

Vaknade som vanligt utav sms, väldigt många idag. Direkt efter det så kom mamma in i mitt rum för att berätta en sak som va mindre roligt men får skylla mig själv. Sen tassade jag upp och fixade mig efter ett tag och sen skulle jag övningsköra så hämtade vi upp pappa så åkte vi och åt på stan först och sen köre jag till sthlm för pappa skulle köpa en sak och sen körde jag hem. Efter det så gick jag tillk Elin my baby så kollade vi lite på film och jag spelade lite tekken när hon fixade sig. Sen så gick vi ner på stan för att äta på Rhodos, mitt nya stammis ställe haha. Satt där ganska länge och pratade och hade mys. Efter det gick vi en lite promenad vid vattnet, haha romantiskt va? Just nu sitter vi hemma hos mig och inte gör så mycket alls. Jag ska snart byta om och packa lite grejor för att sen åka till mitt andra hem och sova där, alltså hos Elin my baby. Vi ska väl typ kolla på film och ha mys ikväll, och antagligen ha galet kul som alltid.
Som jag skrivit tidigare skulle jag till Varberg imorgon, men så blir det inte. Ändrade planer liksom, pågrund av lite olika saker. Men lite andra saker är planerat inför helgen, men inget bestämt än! Men nu ska jag gå och byta om och sen packa.

p&l
elin

I accept this now, we could try to pretend

Blev väckt av mamma imorse vilket va första gången på länge och riktigt jobbigt. Men tassade upp efter ett tag och hoppade in i duschen och sen fixade jag mig. Sen fick jag köra till sthlm där vi mötte Jonas. Köpte lite saker på babyland eftersom det inte är långt kvar tills bebben kommer och jag blir faster. Efter det åkte vi till Skärholmen där vi köptde lite saker och åt. Tänkte köpa lite saker från New yorker när Jonas säger att en nära kompis till honom är någon chef för den så han ringde henne och hon skulle fixa kläder till mig för typ halva priset eller så, riktigt bra! Älskar alla kontakter min bror har, för hans kontakter ger mig kontakter och det är toppen! Va meningen att jag skulle börja packa lite idag och fundera över vad jag ville ha med mig till Varberg, men det kanske blir inställt, inget bestämt än men just nu låter det som om det inte blir av. Kanske blir att hitta på något annat istället. Men det visar sig väl.
Läste på Takidas hemsida igår att dom kommer släppa en ny skiva i september, jag ska ha den! Vet även att takida ska spela på Rockoff festivalen på åland och I will be there, men får se om det blir så. Och nu kan jag även passa på att berätta att dom flesta av mina rubriker är textrader från olika takida låtar.



p&l
elin

S for shopping

  
Klänningarna från Vero moda
Sommar favvisar
love it!




How many times will we take another lie

Segis dag today, and I like it! Massa tv, film och mjukis byxor, great. Har inte gjort något alls idag och det är riktigt skönt faktiskt! Imorgon blir det att köra till sthlm, ska träffa J and J, trevligt. Vet inte vad som mer händer imorgon men det lär ju märkas. Har egentligen ingenting att skriva idag eftersom jag absolut inte gjort något. Så kan istället ta och berätta om vad jag köpte i helgen då jag shoppade 3 dagar i rad, nu låter det som jag shoppat hur mycket som helst men det har jag verkligen inte.

Tyg skor - Din sko
Klänning - Vero moda, Love it
Mascara x2 - Hm
Shorts - Cubus
Shorts - Bikbok
Tröja - Gina tricot
Klänning - Gina tricot
Klänning - Vero moda, Love it


Dom två klänningarna från Vero moda är likadana men olika färger, älskar dom verkligen. Kanske slänger upp en bild på dom senare någon dag om jag har någon bild. Verkligen sommar favvisarna är det, tummen upp för det! Och det är typ sååhäär ovanligt att jag köper skor, haha eller inte. Har över 100 par och fler ska det bli, love it!
 

p&l
elin


I don't blame my past

Igår vart en hel lugn kväll, riktigt skönt efter all stress och värme. Åt från Rhodos igår igen, älskar redan stället. Helt klart min favvo restaurang och jag kommer bli deras stammis, vip kort kanske? haha. 
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 12 av massa sms som vanligt. Så tassade upp och fixade mig och sen lite senare så körde jag. Gick inte så jätte bra idag eftersom jag inte va så taggad, men trots det gick det bra. Senare händer nog inte så mycket, är tok seg idag. Blir väl att kolla film och så.
Imorgon blir det kanske sthlm igen, träffa Jonsie och så. Eller på tisdag, inte bestämt än hur det blir. På torsdag åker jag till Varberg, trevligt. Är ledig från jobbet den här veckan så det är galet skönt. Fick reda på vad jag skulle få i lön, blev riktigt glad eftersom jag inte jobbat alls mycket och kommer ändå få över 5000, tummen upp för det!


p&l
elin

I use to be one of a kind

Hemma igen efter 24 in sthlm. fast egentligen är det mer om man räknar med i torsdags när jag och flickorna va i sthlm och shoppade, vilket jag redan skrivit om.
Men iallafall, i fredags så åkte jag och Elin till sthlm igen, åkte direkt till lägenheten och lämnade alla grejor och sen in till stan igen, åt på pizza hut och sen gick vi på stan, shoppade, skrattade, pratade, hade riktigt trevligt som vanligt! Sen åkte vi tillbaka till lägenheten, vi va helt slut och som jag kallade det hade vi solsting, eller iallafall jag haha. Sen vid 8 tiden så lagade vi en romantisk middag som Elin kallde det, tacos haha. Sen fick vi sms av våran andra baby, Elin. Så hon tassade på tåget från trosa och joinade oss, så det blev Elin x3 kväll, som vanligt alltid lika trevligt med dom bästa. Blev lite värre när vi skulle sova, Elin x3 i en dubbelsäng med duntäcken när det är typ 300 grader är inte det bästa. Min och Elins godnatt saga va inte heller den bästa, vi skyller på solstinget igen hahaha.
I morse när vi vaknade va det bara att börja med att städa och sen blev det att fixa oss. Sen drog vi in till stan igen och shoppade och sen åt vi lite också. Efter det gick Elin, Elin och jag åt olika håll. Ena Elin skulle fixa en pressent och andra Elin skulle ta tunnelbanan för att möta hennes familj och dom skulle ut i skärgården och jag skulle köpa en klänning och sen ta pendeln till Södertälje för att sen ta bussen hem. Så jag går och köper min klänning, tur hade jag också för det va den sista och i rätt storlek. Och sen går jag tillbaka till t-centralen för att ta pendeln, och då möter jag Elin igen som precis hade missat tunnelbanan och stog och väntade på nästa som skulle komma om 2 minuter. Så jag gör henne sällskap och åker med till Skogskyrkogården och sen tar jag tunnelbanan tillbaka till t-centralen för att sen ta pendeln till södertälje. När jag sen kom till vhd hämtade mamma upp mig så handlade vi lite och sen åkte vi ner i hamnen och tog en glass. Nu sitter jag iallafall hemma och det är tok varmt. Ikväll får vi se vad som händer, inga planer än.

p&l
elin

I fell in love with you tonight

Vaknade av att Elin ringde och väckte mig och sa att jag hade 40 minuter på mig innan bussen gick så det va bara att slänga sig i duschen, fick sminka mig på bussen. Hatar bussar utan ac asså. Träffade sen Sofie på tåget och så åkte vi upp till sthlm. Helt fel dag eftersom att det va galet varmt. Men vi hade riktigt trevligt ändå. Köpte en klänning från Vero moda som jag är tok kär i, verkligen älskar den, sommarens favvo helt klart. Sen tog jag tåget hem eftersom jag skulle äta på Rhodos med mami och papi. Så Elin och Sofie va kvar och Elin skulle ta ett senare tåg hem. Men Elin hann hem tills vi skulle äta så hon åt med oss, hon är ju ändå som en i familjen haha. Riktigt trevligt och god mat va det, nya favvo stället! Sen så fick jag köra, lite nervöst eftersom det va första gången med massa folk i bilen haha men det gick bra. Körde hem pappa och sen körde jag hem Elin. Nu händer inte så mycket mer än att jag ska packa för imorgon åker jag och Elin till sthlm igen över natten denna gång. Tar tåget 10.36 så ska vi gå på stan och sånt först och sen ska vi väl göra något annat och sånt och sen ska vi sova i Jonas lägenhet, sååhäär mys! Så blir ingen uppdatering imorgon så får ta den på lördag. Jag lever verkligen min dröm och jag älskar mitt liv just nu!

p&l
elin

I got to change my point of view

Igår blev det alltså att jobba. Efter jobbet så åkte vi ner på stan och jag fixade mina solglajjor, great. Sen hämtade jag även ut mitt paket som jag beställt från hm, great. Sen köpte vi hämtmat och sen åkte vi hem. Hände inte så mycket mer igår kväll än att jag pratade massa massa i tele och så typ kollade på tv. Fick reda på att Jonas åker till åland på fredag så blir att åka till sthlm på fredag och passa hans katter och bo i hans lägenhet, perfekt. Idag har jag jobbat all day long. Hann även med ett besök på ungdomsmotagningen för att fixa lite grejs. Fick vara ledig imorgon vilket är hur skönt som helst! Ikväll händer nog inte så mycket alls, sova typ är galet trött.

p&l
elin

RSS 2.0