When I runaway I feel that way again

Hemma igen. Vart en snabbis i nyköping, åt och sånt så det va mys. Självklart va det jag som körde och det gick toppen så det är skönt. Just nu sitter jag lite hära, snart dags för film. Efter det blir det att ta det lugnt, är galet trött faktiskt. Har inte så mycket mer att säga så bäst jag är tyst haha.


p&l
elin


In the city, in your castle, in your love

Gled in till skolan vid 10 idag, skrev ett snabbt prov som jag inte ens hade pluggat till, men svarade på allt iallfall så tummen upp för det. Hade sen hur lång rast som helst, för att sitta och vänta på hemuppgifter så jag sen kunde dra hem. När jag kom hem kom Robert förbi, hämtade lite grejer och pratade, så det va trevligt. Sitter just nu och läser lite bloggar och smsar. Om en halvtimme är det dags för mig att glida vidare till nyköping. Ska äta på restaurang idag igen, fyy borde verkligen sluta med det, men not today haha. Har inte så mycket mer att säga, bilder från helgen kommer senare.


p&l
elin


Baby, you play me for a fool

Vaknade nyss, jag mår inte så bra om jag ska vara ärlig! Men jag får faktiskt skylla mig själv haha. Kvällen igår va grymt trevligt faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den men det vart mycket dricka och skratt. Bra musik och galet trevligt. Självklart blev det tjockis nattmat på hem vägen och kom väl hem runt 4 skulle jag tro haha har inte så mycket koll om jag ska vara ärlig haha. Nu sitter jag här och har grymt ont i fötterna och min mage mår inte så bra haha. Whatever vet inte vad jag ska skriva. Bilder kommer sen om det blev några bra!


p&l
elin


Party people in the house

Skriver ett snabbt inlägg nu. Har sjukt brååådis, kom precis ut från duschen, nu ska jag fixa mig. Sen ta tåget upp till sthlm, träffa Jonas och massa, sen mot kakistornet för mega fest! Kommer hem inatt någon gång, så ni får klara er utan mig haha blir nog inga problem skulle jag tro haha. Men ha en grym kväll, för det ska jag ha kan jag lova!


p&l
elin



Fyllesvins bilder in my heart haha


I could be what you need

Sen update, men kom iallafall nyss hem. I dag har jag vart segis med mjukisar och allt haha.  Skolan, massa skratt, vänner och red bull. Typ min dag med små ord, helt okej faktiskt! Sitter just nu och kolla på Kristallen, är sjukt trött faktiskt. Efter det blir det kanske någon film eller något och sen sleeping. Måste ju vara taggad för dagen imorgon, för imorgon är det dags för Gustavos fest, och jag är heders gäst hahaha.

p&l
elin



Jag och Gustavo
Inte den nyktraste bilden på oss haha

I want it like before

Har nyss haft en liten film time. Kollade på män som hatar kvinnor, såg min kompis Frida som är med i den, eller iallafall är hennes rumpa med hahaha. Betalt för att visa rumpan nån minut i en film, helt okej! Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det sängen och plugg igen, historia A idag. Har jag blivit en liten pluggis? eller har jag bara blivit sjukt smart? Inget av det skulle jag tro haha.


p&l
elin

My new drug

                  

  
Love it

Love it

You got to keep on trying

Kom precis hem, skulle slutat fem men vi fick sluta vid typ halv 3, tummen upp för det. Imorse kom jag 10 minuter försent och jag fick inte komma in på lektionen, inte okej! Vi hade typ läxförhör på skiten jag pluggade till typ 00.30 inatt och min störda lärare tror att jag fuskade för jag kom 10 minuter försent, hallå jag fuska? haha har väl aldrig hänt. Det där va en lögn men ofta man fuskar för man kommer 10 minuter försent haha sjukaste. Så jag och Nella gick ner och la oss i sofforna och kollade på tv i typ en timme. Sen fick vi tillbaka våra uppsatser och jag fick VG+, haha gjorde min uppsats på typ en halvtimme men det är ju perfekt.

p&l
elin

And for no reason why, no reason why

Jag är trött trött trött, inte okej! Gillar inte när det regnar som det gjorde imorse. Jag hade fixat mig och allt, sen kommer man ut och det verkligen tok regnar, helt ovärt! Tog iallafall bussen hem till nella, sen vart det skola. Har haft historia A hela dagen, segt. Grupparbete hela dagen, bara killar i min grupp så våra samtalsämnen fattade jag nada av haha inte så ovanligt men ändå. Fick iallafall sluta tidigare, typ kvart i 3 istället för fem, toppen.  Har hunnit med att dela ut lite inbjudningskort idag iallafall så det är great. Sitter just nu hemma och har nyss ätit. Ska ringa till en liten sötnos nu och sen ska jag faktiskt plugga företagsekonomi, test på det imorgon och jag kan ingenting! haha blir nog lyckat, or not.

p&l
elin



Just det, har glömt att visa mitt schema.

The pride is not broken

Kör på lite bättre update idag. Började vid 10 idag och fick skjus till skolan så tack för det sötnos. Skulle slutat vid 2 men vi fick sluta vid 1. Så jag och Nella drog ner på stan, kollade runt lite, gick i alla skor affärer som vanligt haha. Tog sen bussen hem och träffade lite vänner på bussen. Fick sen sms av bubbleroom att mina kläder hade kommit. Så gled ner på stan och hämtade ut det, träffade på Linda en snabbis. Gled sen direkt hem för att testa allt, ena klänningen va super duper men den andra hade jag för stora bröst för så får skicka tillbaka den. Fick lön idag, och är redan 1252 kr fattigare pga av paketet, men det va såå värt! Just nu sitter jag lite vid msn och facebook. Pratade nyss i telefon med en älskad vän, så det så. Och en sak till som inte får glömmas. Mamma kom hem med våra inbjudningskort idag, dom är super snygga, love it! Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det film time! Jocke kom över med en film, haha sjukaste!

p&l
elin




Min nya klänning, love it!

You can put the blame on me

Shit vad jag tappar läsare när jag inte uppdaterar. Säger förlåt för det men jag har vart helt busy i helgen och inte hunnit med det alls! Men nu tänkte jag göra en snabb update om helgen. Min helg har bestått av att äta på stan, äta på stan och äta på stan haha. Har även hunnit med massa film och mys. Övningskört en hel del. Vart i sthlm, träffat Bebisen, Jonas och Jossan och lite sånt. Träffat släkten på en middag på FinaFisken. Druckit alkohol på en söndag, alkis varning på det? haha. Har även hunnit med att beställa två klänningar från bubbleroom som kommer vilken dag som helst! Jag har säkert gjort massa mer som jag inte kommer ihåg just nu. En sak är iallafall säker, jag har stressat galet! Och nu är det redan måndag och jag har vart i skolan hela dagen, umgåts med vänner, skrattat som vanligt och massa mer. Direkt jag kom hem va jag bara hemma en snabbis för att sen glida vidare till Elin och fixa inbjudningskorten. Dom är klara nu och lär väl tryckas imorgon. Sen dröjer det inte länge innan ni själva får dom hem i brevlådan mina vänner. Nu ska jag fixa lite och sen blir det sleeeeeeeeeping för min del.

p&l
elin

Är livet en gåta kanske vi lever för att lära?

Ibland så kan jag inte sova, men jag vill inte va vaken
Ibland så känns det som jag va någon annan för ett tag sen
Känner mig galen och förändrad, på något konstigt sätt
Ibland så känns det som att jag inte gör någonting rätt
Den som söker i det djupa finner svaren
Står kvar i det förflutna, och jag brinner för dagen
Det va länge sen, men det känns som att jag står kvar än
Ibland så känns det som att jag inte lever upp till kraven
Känner mig naken, men ändå fullt påklädd
Ibland drömmer jag saker och har aldrig varit så rädd
Ibland så undrar jag om jag verkligen lever
Ibland så undrar jag vart vägen som jag går på leder
Jag söker framgång, seger och livsglädje





The soul's not aching, I'm scared

Hemma igen, så det så, hoppas ni inte saknat mig för mycket. Vart som sagt mat på stan, mums. Nu är jag mätt haha. Trevligt och roligt va det, min lilla dejt som vi kan kalla det haha. Efter maten blev det att tassa runt lite på stan så det va mys. Sen hämtade pappa upp mig så övningskörde jag till sthlm, vi handlade lite små saker och sen körde jag till sille och sen hem. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och dricker lite ice the, love it!


p&l
elin

I'm always on the run

Toodieluu mina pinglor! Jag har lite brådis men ska skriva snabbt nu haha. Har kommit hem från skolan, skulle slutat 5 men fick sluta 2 om vi jobbade hemma så det va soft. Fick skjus till skolan imorse, tack för det hjärtat. Dagen har väl vart helt okej med mycket skratt. På bussen hem träffade jag Markus så det va trevligt, tummen upp för det! Nu sitter jag hemma och ska snart ner på stan och äta! Jag ska äta på stan, ovanligt va? haha lovar ska sluta med det. Men inte idag, det är ett undantag idag faktiskt! Middags dejt tackar man ju inte nej till haha. Men nu har jag bråådis


p&l
elin

You really know I'm not that kind

Började skolan vid 10 idag, vi hade typ mys dag på stan, tassade runt i små grupper och kollade på lite saker och så. Helt okej, men imorgon börjar dom vanliga lektionerna, usch vill verkligen inte. Men ska klara det här året bra, ska absolut inte ha så hög frånvaro som förra året. Och jag ser redan fram emot studenten! Eller den närmaste tiden ser jag fram emot rätt mycket faktiskt;
- Tatueringsmässan
- Gustavos fest
- Skummparty, om det blir av
-
Berlin
- Min 18års dag
- Min och Elins 18års fest
- Körkort, hoppas jag på
Och sen lite andra små saker som konserter jag vill gå på och sånt

Just nu gör jag inte så mycket, Top Model börjar snart så ska kolla på det och vänta på att Elin ska komma hem. Sen ska jag träffa henne och vi ska göra klart inbjudningarna och gästlistorna tills festen och fixa lite annat inför fest, i think!

p&l
elin

There is no way back home

Första dagen i skolan idag då, helt ovärt! Började vid 1 så mamma körde mig till skolan eftersom det inte fanns någon buss som passade. Jag mötte upp Nella och Jani utanför skolan och sen kom en efter en från klassen så det va kul att träffa alla igen. Fick reda på att jag fått en ny mentor eftersom min förra är mammaledig, han verkar väl lite knas men tror han blir okej haha. Jag fick ju ringa när jag ville på dygnet hahaha! Efter vi gått igenom allt fick jag tassa ner till syon och ändra massa saker, haha alltid problem med mina kurser, är nog stammis hos syon haha. Juste vi fick reda på att vi skulle göra något imorgon med klassen så man skulle ha matsäck, haha ofta man har det i 3an men våran klass är ju som den är haha. Efter allt det så tog jag bussen ner på stan och sen bussen hem. Tassade sen vidare till mammas jobb för att fixa lite saker. Träffade på min älskade kusin en snabbis, brun som fan va han! Sen blev det lite körning för min del. Och nu sitter jag hemma, har precis ätit och nu har jag tråk, ska kanske ut snart. får se hur det blir med den saker..


p&l
elin

But, I wont close my eyes

Började dagen med en dusch, så det va great. Sen hade jag lovat min mami att fixa mitt rum innan skolan, och imorgon börjar ju skolan så idag har jag fixat mitt rum. Alla kläder som låg på golvet och allt, men om jag känner mig själv rätt så ser det snart likadant ut haha. Efter det gled jag vidare till nyköping, där blev det shopping och mat, åt på stan igen, illa elin illa! Sen blev det att övningsköra och det gick toppen! Älskar att skriva upp på pappas konto, haha pappa betalar och jag är hans lilla prinsessa hahaha, love it! Men nu har jag brådis, måste fixa lite grejer..


p&l
elin

You scream inside cause you live without pride

Lördagen började med stress, som vanligt i mitt liv haha. Gled upp till sthlm, träffade Jonas och Jossan och babyn, hur söt som helst. Va där ett tag och socialiserade mig lite. Gled sen vidare in till stan och kollade lägenheten jag skulle sova i, lämnade grejorna. Gled vidare och fikade. Efter det gled jag vidare till tc för att möta Elin, mötte upp henne och gled vidare till lägenheten för att lämna hennes saker. Gled sen vidare in till city igen för att äta på stan, ovanligt i mitt liv haha. Mötte sen upp Sofie och sen gled vi vidare till lägenheten igen, denna gång för att fixa oss. När vi va klara med det och började gå mot tunnelbanan mötte vi Fanny och Veronica, umgicks lite snabbt med dom för att sedan glida vidare till kungsan. Träffade massa vänner dära, så det va trevligt. Sen hände det som va mindre trevligt, jag stod nämligen vid den drä jävla tårgasbomben, va kanske det värsta jag vart med om, iallafall på länge, så sjukt! men vi klarade oss iallafall ganska bra. Sen när vi skulle glida vidare till tc, vad händer då jo en tårgasbomb till, fy fan säger jag bara, hemskt! Så vi tog en annan väg och lämnade av våra vänner och sen gled jag och Elin vidare till NK för att träffa några, blev lite knas men det löste sig till slut! Efter det gled vi vidare till sveavägen igen, sjukt mycket folk! Kom in till lägenheten och va helt slut, somnade typ direkt.
Igår när vi vaknade va vi sjukt sega och kände fortfarande av tårgasen i halsen, näsan och ögonen. Men vi tassade upp och fixade oss, sen drog vi in till stan för shopping. Jag köpte självklart ett par skor, typ dom 136 paret tror jag haha. Åt på stan igen, sååhäär ovanligt i mitt liv haha. Sen gled vi vidare till lägenheten igen för att hämta våra saker, gled sen vidare till tc för att ta tåget till södertälje, hann precis med det och sen från södertälje körde jag hem. Helgen va grym, säger tack alla som va med och synd att du blev dålig sofie, vet att du läser detta haha.

p&l
elin

If we only could turn back time, go back to us and be alive

Får bli en snabbt update nu. Jag har tok stressigt.
Gårdagen blev det att åka upp till sthlm för att träffa bebban, men det blev ändrade planer för dom va kvar på bb. Så istället blev det shopping och lite sånt. Haha mat på stan igen, men det är slut med det på måndag för på tisdag börjar ju skolan. Sen blev det hem och ta det lugnt. Träffade Elin ett tag. Just nu så är jag lite försenad men ska skynda mig snart. Ska upp till sthlm och träffa bebban och sen blir det vänner och the voice, trevligt trevligt! Kommer sova uppe i sthlm, mitt inne i stan, så det blir skönt! Så vi hörs när jag kommer hem för nu måste jag fixa mig, är helt ofresh och så måste jag packa inför kvällen! Have a nice day my sweethearts


p&l
elin

I'm falling down on you, where are you from

Usch, dålig update igen, förlåt mina vänner jag har ett stressigt liv haha. Igår kom babyn, sötaste är hon, liknar mig och jag ska lära henne allt jag kan, haha en Elin junior ska det bli! Fattade först ingenting när mamma ringde kvart över 8 och berättade. Trodde hon snackade något om att jag skulle till mormor för att jag inte kan ta hand om mig själv hahaha helt fel, men jag va ju trött och då hänger inte riktigt min hjärna med, om den någon gång gör det? hahaha. Men jag somnade iallafall om och sen vid 10 ringde mamma igen och då föll alla bitar på plats och jag fattade vad hon sa. Vid 12 hämtade mami upp mig så drog vi ner på stan och åt, måste verkligen sluta äta på stan haha! Men sen köpte vi massa baby kläder, tok söta. Sen drog jag hem ett tag och tog det lugnt, kollade lite på tv. Sen blev det ut och övningsköra. Sen glassa med Elin i hamnen. Sen körde jag lite igen. Sen glida vi hem till Elin och planerade lite inför festen som kommer bli den 24 oktober istället pga att det inte fanns någon lokal ledig. Vi kollade på film och hade mys mys mys! Sen när jag tassade hem på natten, regnade det och va kolsvart, såg verkligen ingenting. Så jag gick där och smsade och när jag nästan va hemma ser jag ett par ögon och något som fnyser åt mig, fyfaaan säger jag bara har aldrig vart så rädd. Ett vildsvin typ en halv meter ifrån mig. Blev så rädd att jag backade två steg och stog och blunade och skakade. Sen kommer två crossmoppar och då blir den rädd och springer bort en bit. Och jag springer för mitt liv hem, har nog aldrig sprungit så fort, usch det där va det värsta asså. Och nu är kl 12.23 och jag har brååådis, kl 1 ska jag till sthlm och träffan babyn! 

p&l
 elin 



Baby några minuter gammal ♥

Try to keep your head up high

Tooodieluu mina älskade vänner! Min dag har vart super duper toppen bra, så det så! Har vart på Grönan hela dagen och åkt det mesta, är rätt stolt över mig själv att jag vågade vissa saker jag aldrig ens tänkt tanken på att åka förut. Väldigt kul dag har det vart iallafall. Känner också att jag har skämt ut mig, men det är inte så ovanligt. Men anledning till att det känns så är att jag skrek hur högt som helst och typ halva grönan glodde på mig, haha men what ever, jag hade grymt kul! Men nu är jag sjukt trött. Så nu blir det bara att ta det lugnt och sen blir det sängen för min del!
Avslutar med att säga grattis Sandra på 19års dagen!


p&l
elin

You know, I miss you

Jag vet att den här texten inte spelar någon roll alls.

Men jag vill bara få det här sagt, även om jag borde säga det i verkligheten, det kan jag också..

Men shit, när jag tänker tillbaka på vad vi hade. På vad vi kastade bort.
Kanske var det mitt fel? Kanske var det bådas.

Kanske var det ödet, kanske var det bara en slump.

Kanske var det meningen att vi skulle glida isär.

Men jag tror på meningen att vi ska vara tillsammans.

Jag behöver dig, jag behöver det vi hade.

För jag hittar aldrig någon som du, någon som var som jag.

Någon så perfekt.
Du fanns där, och jag hoppas jag fanns där.

Visst, det sprack vissa gånger.

Jag ber om ursäkt hjärtat.. det vet du.

Vi var inte perfekta mot varandra hela tiden, men det fanns där.

Du var den man kunde garva åt ingenting med.

Den man kunde ligga uppe på natten och diskutera helt obetydliga saker.
Allt fint vi delat, jag blir tårögd.

Jag vet inte om det är såhär det borde vara. Jag vet ingenting längre.
Förutom att jag var hel med dig, det var jag.

Men jag behövde en paus, men nu behöver jag dig tillbaka, oss tillbaka.
Kanske går det inte, men jag hoppas av hela mitt hjärta.

Jag vet att vi båda har förändrats, men det kanske går ändå.
Du var ingen lek för mig, har aldrig varit det heller.

Du var kärlek, vänskap, en solstråle. Jag talar sanning.

Du var underbar, lita på dessa orden.

Jag vet inte hur jag skulle klarat mig i livet utan dig.

Alla tider med dig sitter i mitt hjärta.

Jag ångrar mycket, men det kanske var bra för oss på något sätt?

För jag var bara så rädd för att tappa det vi hade,

men varför gjorde jag då som jag gjorde?

Jag har inget klokt svar på det, bara vad mitt hjärta sa åt mig.

men tro mig, det var verkligen inget lätt beslut.

Det gjorde ont, och det gör det fortfarande.

Men mitt hjärta slutar aldrig slå för dig.
Det är bara så..

Be the one I love, be the one I need

Hade ställt klockan på 10 imorse så jag inte skulle sova bort hela dagen, vid kvart över 11 typ ringer Elin och då ligger jag fortfarande helt död och sover, tydligen har jag stängt av larmet haha ovanligt eller inte. Vi bestämde iallafall att vi skulle ha ett litet lunch möte hahaha. Vi glida ner på stan och käkade på Rhodos, jag måste verkligen sluta äta ute varje dag! Men så satt vi där iallafall och planerade inför våran 18års fest den 3 oktober. Längtar galet! alla vi känner kommer självklart bli bjudna, inbjudningar kommer så fort som möjligt. Så håll ut mina vänner. Vi satt även och pratade om ett skummparty den 4 september som vi nog ska på! Sista fjortisgrejjen innan man fyller 18 hahaha. Självklart pratade vi även om massa annat också, riktigt trevligt va det iallafall! Efter vi hade ätit så glida vi vidare ner till hamnen och glassade, satt där ett tag. Sen började det tok regna, helt ovärt men så va det! Så efter vi vart på banken och Krilles drog vi vidare hem. Och nu sitter jag hemma och ska väl typ slänga på någon film, i think!


p&l
elin

Hej jag heter Elin och jag har tråkigt...

Vad heter du? Elin
Mellannamn? Christina
Vart bor du? Trosa
Trivs du där? Nja, inte direkt va va va va va
Brukar du läsa horoskop? Yes
Har du körkort? Nej men snart!
Äger du några converseskor? Japp några stycken och äkta är dom allt! haha
Favoritdjur? Hund maybe
Vad spenderar du dina pengar på? Skor, kläder, smink!
Senaste konserten? Lady Gaga
Sprit, cider, vin eller öl? Cider is my favorite
Brukar du bli för full? Har väl hänt haha
Antal kuddar i sängen? 5! ska det va så ska det va liksom haha
Kan du baka bullar? OM jag kan, jag kan allt ju
Har du varit med i scouterna? Inte riktigt min grej att tassa runt i skogen liksom haha!
Bläck eller blyerts? Tar det som finns närmast
McDonald's eller Burger King? Beror på. men jag gillar maaax maaax, speciellt när jag säger det på mitt sätt haha 
Är du allergisk mot något? Tror jag inte va
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Mjölk är inte min grej men dricker jag så blir det blå 
Vad åt du till frukost? Jag åt ingen haha
Hur ser du ut idag? Mjukisar, svart linne och oplattat hår, det gillar ni va haha not
Har du haft sex idag? Skulle inte tro det va
Nästa mål i ditt liv? STUDENTEN! fast först körkort i think
Vad såg du senast på TV? Top Modell och så såg jag lite lite lite på beck samtidigt som jag satt vid datan
Hur svarar du i mobilen? skriker HALLÅ! för det mesta iallafall
vem ringde du senast? Lottis pottis med andra ord Lotta
Vad sa den du ringde? Jadu, lite allt möjligt
Antal timmar sömn inatt? Sånt har jag inte koll på men skulle gissa på typ 7-8..
Sov du ensam? Jag och min älskade mobil
Vad innehåller din favoritnattmacka? Nattmat in my heart haha. Men mackor, i hate it!

One of the faces that you'll miss

Hade ställt klockan på 9 för att inte sova bort dagen, vaknade när den ringde men stälde om den till 10. När den sen ringde kl 10 råkade jag stänga av den helt och sova tills 20 över 11, inte bra inte bra! Men Tassade iallafall upp och tog en dusch direkt. Sen satt jag lite vid datan och sen blev det film och sen tv. Sen kom P förbi ett tag, en snabbis bara. Sen så åkte mamma och jag och lotta ut och körde. Gick toppen för mig idag, men det gör det nästan alltid nu för tiden, så det så haha! Sen blev det att äta på stan, ovanligt va? haha eller inte. Får bli skärpning på det när skolan börjar asså! Och just nu sitter jag vid datan och pratar om gamla sjuka saker man gjort, haha helt galet vad mycket sjuka grejjer man gjort! Tex när jag hade nagellack som ögonskugga, hahaha har nog aldrig haft så ont i hela mitt liv! Haha och sjuk som jag va hälde jag acciton för att få bort det hahaha sjukt ont säger jag bara! Och sen höll jag det hemligt i några år för jag skämdes så mycket hahaha. Jaja, jag är som jag är, love it or hate it!


p&l
elin

Pass that heat and you'll be my friend

Vaknade av att pappa ringde och väkte mig. Tassade upp och fixade mig snabbt. Sen va det dags att glida runt i nya bilen. Körde till nyköping, åt dära, körde runt lite inne i stan och sånt. Pappa va lite rädd att jag skulle pajja hans nya fälgar, fattar inte hur man kan köpa fälgar för 13000! Man kan fan köpa hur mycket skor som helst för det hahaha! Men jag pajjade dom inte och det va väl tur! Körningen idag gick toppen! Efter att kört typ några timmar eller nått så glida jag hem till pappi och fixade lite saker. För att sen dra vidare till TT och sen till vhd. Efter allt detta glida jag hem till mamma. Och nu ska jag snart hoppa ner i sängen för att sleepa lite!


p&l
elin

Jag skrattar idag


Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Det finns bara en sak att säga...

Här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.

Om du hade chansen att ändra riktning, att byta väg att gå på, hade du gjort det då?

Det finns mycket man ångrar att man gjort eller inte gjort i sitt liv, men om man fick chansen att göra sitt liv annorlunda, hade man gjort det då? Att ens liv blir som det blir, det finns väl en anledning till det? Eller? Det tror jag iallafall. Därför vill jag inte ändra något jag gjort. Jag gjorde det förmodligen som kändes rätt just då, även om det blev fel i slutet. Men man kan inte alltid vara perfekt, eller hur? Självklart finns det saker i mitt liv jag ångrar mer eller mindre, men gjort är gjort och inget jag kan ändra på nu i efterhand. Det finns alltid där i mitt förflutna men alla är värda en andra chans, eller hur? Det tycker iallafall jag. Och förmodligen lär man sig något av det också! Att glömma allt som hänt i ens liv går inte. Tiden läker inte alla sår, man lär sig bara leva med dom. Det är något jag märkt och något som hjälpt mig mycket faktiskt. Tror faktiskt att mitt förflutna gjort mig till den jag är idag, iallafall till viss del. Och det är något jag är stolt över! 





 

My life, I choose to live another way that's not in your eyes, my life

Dålig update igen, men jag är väääääligt busy nu haha. Iallafall så vart det stan igår, shopping för min del och mat! Sen drog jag hem, bråkade med mami haha om en skit sak men ändå. Sen fixade jag saker och drog iväg igen. Träffade vänner, old friends, kul att träffas igen och så. Blev en riktigt trevlig kväll faktiskt! Säger tack baby för kvällen. Idag har det vart en softis dagis, sov länge, sen en sväng på stan, sen trossen, sen hem till pappa och sen nu är jag hemma hos mamma. Ska snart fixa mig för ska ner i hamnen och glassa! Senare ikväll vet man aldrig vad som händer..


p&l
elin

The soul's lost and the ache is blunt, hollow feelings

Jag har sjukt stressigt liv just nu, därför dålig update. Sorry mina fans men I is still alive! haha ska bli bättre, i think.
Just nu sitter jag och lyssna på Lady Gaga på högsta! Snart är det dags för duschen sen fixis och sen staaaaan. Börjar bli lite stressad men ska hinna berätta om gårdagen lite kort. Va hemma hos baby, sen drog vi ner på stan, hon skulle köpa lite saker och jag köpte också en grej. Sen drog vi hem till mig, gjorde mat och jag bytte kläder och sånt. Sen drog vi vidare till henne igen, där blev det först tekken5 sen film, tv, film. Dagen va toppen! Fick ett väldigt efterlängtat samtal igår, från min älskling Matilda, va sjukt länge sen jag träffade henne! usch för det men ska bli bättring på det gumman! Har inte så mycket mer att skriva, måste hoppa in i duschen så ni får klara er utan mig!


p&l
elin

I feel so much stronger now

Oj jag får nog säga förlåt för dålig update, men jag lever ett stressigt liv nu för tiden haha. Igår va jag hemma hos my baby, vi hade mys mys. Kollade på filmer, pratade, skrattade, hade riktigt trevligt och massa sånt, you name it! Och nu är jag segis igen, men har brådis. Måste fixa mig och dra iväg till baby igen! Får se vad vi hittar på, alltid något kul iallafall!
Have a nice day, i will!


p&l
elin

My heart is pounding, the blood is streaming, my friends.

Ingen update igår, jag säger förlåt för det men jag hade en stressig dag igår.
Eller dagen började lugnt, men att jag hyrde film i tvn igen, kollade på den och så. Satte mig lite vid datan, kollade runt. Sen ringer my baby och frågar om vi skulle åka iväg till grönan eller inte. Självklart skulle vi det. Men grejjen va den att jag hade en timme på mig, på den timmen skulle jag gå hem till mamma, duscha, föna håret, platta håret, välja kläder, klä på mig, sminka mig, fixa håret. Galet stress, och jag som är sjukt seg också, men jag hann haha! Mamma körde upp oss till tåget så att vi hann. När vi väl va på tåget trodde vi att stressen va slut och det va den just då, vi satt och pratade om massa, mys vi har ju inte träffats på hur länge som helst så vi hade mycket att prata om! Men sen när vi kom till t-centralen och skulle ta buss 47 mot skansen så blev det stress, eftersom vi skulle hinna ta ut pengar först, så vi fick springa som galningar, och jag hatar att springa till bussen, så fult haha! Men vi hann! Tassar av bussen och går mot grönan, ser en galen kö. Tänker att vi får stå där i 2 timmar typ. När Elin my angel säger att vi har special grej så vi ska gå in på vip avdelning, hade typ två framför oss och sen va vi inne! Haha hur skönt som helst! Men där inne va det dubbelt så mycket folk, har aldrig sett så mycket folk på grönan, vart man än gick råkade man gå in i någon. Och köerna till åkgrejerna va minst 40 minuter på allt! Men vi ställde oss iallafall i kön till bergodalbanan, gick rätt fort ändå. När vi hade åkt och va på väg mot något jag inte minns. Träffar vi Fanny och Veronica, så börjar åka lite saker med dom och sånt trevligt. Sen blev klockan lite efter 8 och Lady Gaga skulle börja spela 8. Så Fanny och Veronica drar iväg och åker insane och jag och Elin tränger oss in bland sjukt mycket folk, helt galet va det! Men vi lyckas tränga oss till mitten iallafall. Riktigt värt va det att se Lady Gaga, sjukt bra live faktiskt mycket bättre än jag trodde! Såg några kändisar och kända bloggare och träffade på några andra man kände. Så kvällen va super! även fast dom stängde 10. När Fanny, Elin, Veronica och jag sen skulle ta bussen till t-centralen igen, fick vi springa till bussen igen, helt galet, alla va sjukt galna skulle bara med bussen, kom massa extra bussar, så vi tog bara första bästa och trängde oss in, visste inte ens vilken buss det va haha. På bussen blev det blatte vs johnnyboy bråk, haha sjuka! Sen när vi tassade av och stog utanför Åhlens city och väntade på Elins mamma och pappa, och Fanny och Veronica väntade på sitt tåg, när dom tassade och vi sa hej då och sånt. Fick Elin och jag ragg, hahaha blatte töntar! Sen gick vi till NK för att dom skulle hämta upp oss, sen åkte vi hem! Riktigt trevlig kväll verkligen, måste göras om! Jag säger baar tack för kvällen.


p&l
elin

Hit by the pain, It's alright I wanna live

Började dagen med mitt fluff fluff täcke i soffan och hyrde en film i tvn, toppen! Efter det kollade jag lite på tv och satt lite vid datan. Sen fixade jag mig och sånt. När jag väl va klar va det dags att köra nya bilen igen, love it! Sen blev det lite shopping, bara smink och hår produkter idag faktiskt, tummen upp för det! Sen blev det att äta på stan, trevligt. Lite senare efter det fick jag köra en liten sväng igen för att fixa en sak! Sitter just nu och pratar med min baby som har vart sjuk och är nu bättre, great! Har inte träffat henne på hur länge som helst och det suger, vi brukar fan träffas typ varje dag! Men imorgon ska vi träffas, maybe! Och vem vet, det kanske blir att åka till grönan eftersom vi fått reda på att några artister ska spela dära, bla Lady Gaga! Inget bestämt än, men vi hoppas på det bästa! 


p&l
elin

Hold back my tears, come back and stay

Idag har jag kört bil, galet mycket bil. Och inte vilken bil som helst, utan pappas nya som han hämtade idag! Haha och vet ni vad? jag har fått egna nycklar haha. Sjukt skön bil att köra faktiskt och det har gått helt perfekt hela tiden. Kom precis hem efter har varit ute och kvälls/natt kört, även det gick great! Innan jag va ute och körde nyss så satt jag hemma hos pappa och kollade på film och åt Ben&Jerry glass, love it! Just det, jag har en sak att berätta. Idag fick jag en fin liten inbjudan till en fest den 29 augusti, självklart tackar jag ja till det! Man säger ju aldrig nej till ferre liksom hahaha.


p&l
elin

RSS 2.0