Jag tror jag blev kär för ett ögonblick

Dagen har varit helt underbar! Började med redovisning i skolan och det gick super. Efter det gled jag och Sandrisen till sthlm och det va shopping som stod på schemat, hittade massa fint och skrattade som vanligt, blondinerna är i farten haha! Efter det gled jag direkt till nyköping och kom precis hem till mitt älsklings program Andra Avenyn, kärlek på det! Nu är jag svinigt trött och imorgon väntar en dag på ikea...

peace' e


När solen skiner är allt bra

Hörde jag vår, eller? tror faktiskt det, och det är astrevligt! Började dagen med att bli väckt av en galning som ringde hahaha dåre säger jag bara dåre dåre dåre. Tassade upp och fixade mig och sen gled jag mot nyköping och sjukhuset. Efter det hem en snabbis för att sen glida vidare till södertälje och ha utvecklingssamtal. Mitt sista sånt faktiskt, känns underbart, studenten nu? typ ja tack! Men nu är jag iallafall hemma efter en busy day haha. Ska iväg till BV sen och fixa lite coola grejs och sen kommer maybe Sandrisen hit, love på det va?















Fett snygga yaaaao

Bjuder på party pic's från helgen, se och njut!












Toppen måndag

Vaknade upp av morgon sms, så trevligt måste jag säga! Tassade upp och tog en låååång varm dusch, underbart om något. Efter det kom Sandrisen över så började jag fixa mig och hon berättade massa massa, men inget som nämns här i bloggen eftersom det va bumbisnack som gäller henne och mig HAHA. Efter det gled vi iväg i bilen med musiken på högsta, märkte ganska fort att alla och då menar jag verkligen ALLA glodde på oss hahaha den här stan är fan inte riktigt klok! Sen hem igen och fixade in alla bilder på FB från helgen och skrattade galet. Sen drog Sandraisen hem och jag tassade upp till Frida och socialiserade mig lite, mys till tusen! Och nu är jag hemma igen och ska ha en liten tv mys kväll, i think..


peace' e


All i need..

Vaknade upp av att P hoppade i sängen, så blev massa mys innan det blev våffel frukost, love på det! Sen vart det söndags chill och efter det fixade jag mig för att åka på en shoppingtur haha. Blev självklart skor, min stora kärlek och mitt allt! Jag kan aldrig få för mycket skor, bara så ni vet haha. Kom hem för ett tag sen och har glidit i mjukis kläderna och sitter och kolla på johan falk på 4an. Söndags mys, underbart va? Och något som är ännu mer underbart är att jag är ledig från skolan imorgon, veckan kan inte börja bättre!

Smack på det va?!



Party like a rockstar

Kvällen igår va guld, love på det! Hade en riktgit bra fylla och det älskar jag. Bra musik med bra människor, kan dte bli bättre en fredag efter några cider? Jag tror faktiskt inte det. Jag hade iallafall hur kul som helst, tack för det my friends!
Nu har jag precis kommit hem efter en fika på stan med några galningar haha. Ni är så sjuka men jag älskar er ändå. Ett gott skratt förlänger ju livet, så jag om någon lär ju bli sjukt gammal haha usch på det va?
Nu ska jag chilleripilla lite och sen tagga om för en ny party kväll, eller?

Säger bara en sak, jag tror det här året kommer bli det bästa ever!














- all in, eller?

Ikväll är det all in som gäller, eller? ATT det är säger jag bara, sjukt taggad och kvällen kommer bli grym!
Har lite brååådis nu med att fixa mig snyggis tills ikväll, så ni får höra mer av mig imorgon när jag ligger bakis som ett fyllesvin haha.  
Men vet ni vad? Jag har färgat håret super duper mega sexy blond, love på det va?


Jag tror jag hörde skål?


Det alla andra skämtar om, gör vi till verklighet!

Hahaaa jag och Sandrisen har haft en underbar kväll, som är långt ifrån över må ni tro haha! Vi smider planer om både det ena och det andra, och det blir precis som vi tänkt oss! Jag tror nog att vi är Guds barn med svarta vingar som får allt vi pekar på, varje önskan går i uppfyllelse, är det inte underbart?



Mer död än levande

Vaknade upp efter bara någon timmes sömn och skulle ha prov, inte taggat! Ställde mig upp ur sängen och kände mig på fyllan fortfarnade, så nej nej det blev inget skola och inget prov för min del inte. Dagen idag har jag mest spenderat liggandes efter som mitt huvud väger några ton today. Trevligt igår, men mindre trevligt idag helt enkelt.
Sandrisen kom hit för ett tag sen och piggade upp mig lite iallafall. Nu ska vi snart glida iväg och fixa lite fetto food och massa godis och läsk och FETT hahaha













Lillis lördagis - lill lördag baby!

Chillerichill dag todaaaay, like like like! Kom precis hem efter en riktigt stress dag, men den är långt ifrån över mina vänner. På lunchisen drog jag och favvobrudarna och foodade eftersom det va typ spya till mat i plugget, inte okej där! Efter skolan gled jag hemmåt och sen förbi P för snabb talk haha! Sen ner på stan och hämtade ut mitt paket med massa kläder, underbart! Nu ska jag plugga lite snabbt och sen ta reda på vad jag ska ha på mig ikväll när det bjuds på studentskiva ala Sofies klass, kommer bli en toppen kväll enligt mina beräkningar haha. Men nu har jag inte tid att skriva mer mina små stjärnor, men jag lovar att dricka för er ikväll! PUSS



Fyllebilder in my heart, bjuder på det HAHA!


Glider med stil

Mötet på banken igår gick jättebra, bättre än jag todde faktiskt så det är toppen. Efter det så vart man bjuden på maten från greken, underbart!  
Vaknade av sms imorse, blev arg och skällde ut idioten haha så typiskt mig... Tassade upp och fixade mig och gled iväg till skolan för en lektion religion, taggad? nej... men det funkade. Nu har jag precis kommit hem och ska ta hand lite om min Diva på petville och sen ska jag plugga företagsekonomi, underbart va? inte det minsta tyvärr.







na na na na na

Började dagen med nationella muntliga provet i svenska imorse, gick prima ballerina så det är skönt! Slutade efter det så gled hem och sen kom Sandrisen över så hade vi en mys stund med massa prat och skratt. Hon tassade precis iväg och jag ska iväg om ca en timme. Ska till banken idag igen på ett viktigt möte, underbart! Ikväll får vi se vad som händer, äventyr äventyr äventyr maybe?












Samma gator, samma torg, samma minnen, samma sorg..

Dagen idag har varit softis, började med att jag vaknade upp som en liten prinsessa. Sen vart det att fixa sig och glida iväg och träffa P och T, underbart va? Sen hem och fixa iordning på alla mina skor som vid det här laget börjar närma sig 200 st, jag älskar det! Sen iväg och kirra lite food. Efter det har jag pluggat som en galning till muntliga nationella imorgon.. Taggad? som fan! nej inte det minsta... Ett plus är iallafall att jag får sovmorgon imorgon, och det är ju aldrig fel?








-

I don't play your rules, I make my own!


all good things will come to an end baby

Slutade 11 idag så det va riktigt great måste jag säga faktiskt. Nu sitter jag hemma och har precis fixat lite på mitt petville, haha beroende? absolut!
Men nu tänkte jag faktiskt slänga på någon filmis och typ halv sova i soffan tills typ halv fem. För då ska jag på ett viktigt möte på banken och sen efter det ska jag glida iväg till L. Mer än så är oklart, så vi får helt enkelt se vad som händer my friends..












Ta min hand, vi ska åt samma håll

Dagen i skolan va riktigt seg, men tur att jag har Tove och Nella som förgyller mina skoldagar med massa skratt och äventyr haha! Blev en hel del skratt idag, så mycket att jag faktiskt fick ont i magen, men det är det fan värt! Efter skolan träffade jag Sofie på centralen och kirrade en biljett till hennes s.skiva som ägerrum nästa onsdag! Sen fick jag även sällskap i bilen hem av en sötnos som våldgästade mig haha, blev en hel del prat och det behövdes. Nu ska jag snart se på det absolut bästa tv programet som finns Andra Avenyn.

Såhär såg det ut när jag, nella och tove lekte loss i skolan










Fett snygga yaaaao

smack på oss!


- fake it til you make it

Jag har insett att det inte är långt kvar, om 11 veckor tar jag studenten.
Om 11 veckor sker det jag väntat efter så himla länge nu.
Om 11 veckor är min morgondag osäker som det ser ut idag.
"Vad händer sen? Vad ska det bli av mig?"
Det är några av dom frågor som snurrar i mitt huvud om och om igen.
Idag finns det inget svar på dom frågorna, idag vet jag ingenting om min framtid.
Men jag är en bit på väg, men vägen är lång och jag har bestämt mig för att klara det hela vägen fram till mål! Stressen börjar ärligt talat närma sig. Jag vill ju inte precis bli något offer som lever på soc, nej tack inte Elin style på det. Man kanske ska ta och bli en hollywood fru trots allt? haha nej tror inte det faktiskt.

                                                                             



I dont wanna wait forever..

Skulle ha haft 1h lektion idag och sen slutat. Men vaknade vid halv 12 av att jag hade stängt av alarmet och somnat om, kändes som att det inte gjorde såå mycket faktiskt. Hade hur många sms som helst när jag vaknade, haha jag tror jag är en väldigt busy person, eller? haha sweet va det iallafall! 
Hittils idag har jag bara tagit det chillis och kollat tv och spelat petville hahaha! Nu tänkte jag tassa och fixa mig lite och sen får vi se vad som händer helt enkelt..

smack på det va


everything happens for a reason..


Vi är änglar med blickarna högt i det blå..

Dagen har varit chill faktiskt, great för att vara måndag. Började med ett litet test i svenskan som jag hoppas gick bra. Efter det hade vi håltimme i typ 2 timmar som alltid på måndagar, så jag, nella och tove intog soffan för att sova haha gick rätt bra tills några byggelever kom och störde. Sen gled vi ner på stan ett tag och det va mys mys mys. Sen gled jag hem och han inte mer än hem innan jag skulle iväg och hämta M och så. Nu ikväll har det inte hänt så mycket, och resten av kvällen ska jag spendera framför tvn.

peace' e


Vi är från samma stad, fast olika världar..


Söndagar is the shit

Söndagar is the shit, eller? haha nej verkligen inte, i hate it! Fast den här söndagen har ändå varit helt okej och det gillas. Vaknade som vanligt upp av att min lilla Sandra pickade på mig så sweet haha. Sen tassade vi upp och gjorde en lyxfrukost, nästan som på hotell haha. Efter det fixade vi oss, eller klädde på oss för vi körde utan smink idag, ovanligt men naturligt haha. Så gled vi iväg i bilen med solbrillorna på och högsta volym på musiken. Och kan ni gissa? Vi fick ragg, och inte av vilka som helst, några moppepojkisar hahahahaha. Kanske inte precis ragg men ett riktigt gott skratt haha, underbart. Sen hem och fixade lite och tog det chillerichillchill och efter det iväg till trossen för att kirra food och nu har jag precis ätit och ska precis hoppa in i duschen för att bli lite fresh.
Imorgon är det skola igen, taggad? Nej skulle inte tro det...

peace' e


Fyllebilder in my heart haha








Bakisadagar it's not ok!

Kvällen igår va grym, kul att träffa på så många man känner och inte känner iofs. Värre med idioter som inte tar ett nej men bitcharna klarar det haha.
Imorse vaknade upp av att Sandra pickade på mig, så vaknade med ett skratt haha! Efter det märkte man hur fötterna och kroppen mådde, mindre bra på det alltså usch usch! Så tassade upp efter ett tag och drog iväg ner på stan för att kirra bakisfoooooooooood, tummen upp för det va! Träffade även på lite friends inte så kul när man såg ut som ett monster direkt från en skräckfilm hahahaha men det fick duga! Sen fick man reda på att man skulle fara iväg som en raket till sthlm för att fixa lite, ingen lust alls men med musiken på högsta och Sandra bredvid gick det toppen. Och tur va väl det efter som vi träffade på Kissie och gaybloggaren Amir hahahaha jag och Sandra blev helt galna så jag nästan krockade hahahahaha och Lotta den galningen va tvungen att direkt ta upp mobilen och ringa Frida hahahahaha, underbart! När vi kom hem tassade vi in och köpte massa mys inför schlagerkvällen, är det inte mysigt så säg? haha jag älskart. Men nu ska jag socialisera mig lite med min lilla gramse björn här bredvid.

smack på det vaaa


Blame it on the a a a a a alcohol

Tja tja!
Kom precis hem efter att ha varit på stan och hämtat ut ett paket med kläder, tror dom börjar känna igen mig dära och jag tror jag älskar det! Hahahaha Elin goes känd haha. Nu sitter jag taggad som fan inför kvällen och har party musiken på högsta. Ska börja med tacosen snart så den är klar när min partypingla kommer. Så ska vi ha myskväll och sen blir det utgång, big love!
Ha en grym fredag, för det tänker jag..
Hörde jag skål? Att jag gjorde!


Break your heart

Va hur trött som helst när klockan ringde imorse och va sjukt nära på att ligga kvar i sängen, men drog mig upp som en sengångare, tur att jag slutade 11 idag. Va as några i skolan och tiden gick segt som tusan men är ändå lite små stolt att jag åkte dit haha. När jag kom hem drog jag och sandrisen ner på stan och hämtade ut mitt paket jag beställt, underbart! Sen åkte jag hem till min kära lilla mamma som saknat mig så mycket haha! Nu har vi precis ätit middag och jag ska snart hoppa in i duschen.
Fredag imorgon, tagga tagga tagga!

peace' e


Mer än ord. <3


ÄNTLIGEN!

Hämtade studentmössan idag, underbart!
Nu längtar jag dunder mycket, men det är nära nu, sjukt nära...
Lugn dag i skolan, skönt eftersom jag va riktigt seg idag och helst av allt bara ville ligga kvar i sängen. Började med ett nytt design projekt i skolan, så vi ska göra om hovsjö. Hörde jag att det är ett skämt eller? haha nej tyvärr.... Jag och några flickor från klassen gled ner på stan och foodade från nanzys, as gott! Sen gled vi vidare till hovsjö och kollade runt, mindre trevligt faktiskt.. Sen tillbaka till skolan och det va segt som tusan. Efter det hämta upp Sandrisen på centralen och glida hem med volymen på högsta, big love.


smack på det va?


Ledig idag

Va ledig från skolan idag eftersom min lärare va sjuk, hur skönt som helst faktikst! Vaknade upp av att mobilen ringde, mindre kul... Så tassade upp och började fixa mig till musiken som va på högsta, love på det! Sen gled jag vidare till M och fixade, trevligt! Efter det hämtade jag upp Sandrisen så gled vi till trossen och sen gled vi runt i bilen och lyssnade på fjortisdunk, äkta kärlek på det för fan! Efter det ner på stan och kirrade food och träffade på old friends, shit vad tiden går fort och vad man förändras... Sen hämtade jag Sandrisen hemma hos henne så åkte vi ut på äventyr och gissa vad vi hittade? Jo minsann, mansdjur va i farten hahahaha. Sandra gav värsta blicken och jag dog av skratt, måste nog vara dagens höjdpunkt hahaha. Men nu väntar duschen och efter det is te, love på det!

peace' e


Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag. Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska..


awesume

Vaknade nyss upp som en liten prinsessa. Blev väckt med orden " du är utbjuden på middag senare"  är det inte underbart? absolut! Skulle inte tacka nej till att bli väckt så varje morgon haha. Nu ska jag bara ta det lugnt och tänka vad jag ska ha på mig och allt sånt. Sen blir det säkert som vanligt stress när jag ska fixa mig men hoppas inte på det va. Hörs senare mina pinglor, smaaack!


Lördag

Haft en toppen dag faktiskt. Vaknade upp rätt tidigt av att mami väckte mig som en galning, inte sååå vänligt där! Så det va bara att tassa upp och snabba på att fixa mig. Sen blev det ca. 2 timmar bilresa till tobbelitobbe som fyller år för att fira honom. Blev massa tjockis saker att proppa i sig som ett annat svullo hahaha nej men det va gott och trevligt! Så nu har vi precis kommit hem för ett tag sen. Är rätt trött faktiskt men sitter just nu och kollar lite på en film och sitter vid fb och även smsar lite. Duktig tjej som jag är klarar jag av allt detta, grymt va? haha


peace' e


Ingenting kan bli va det va

Hittils har dagen varit softis, great time på det! Har varit ute en snabbis faktiskt. Men annars så har jag inte gjort så mycket, tassat runt i några av mina nya skor och lyssnat musik på högsta, love på det! Ska snart börja fixa mig för att glida ut vid 4 tiden, äventyr som väntar haha. Hööörs sen.

smack baby smack


kärlek till låten


D-d-d-daaaagen

Har varit en helt okej dag. Vaknade upp och kände mig ganska så frisk faktiskt, förutom att det kändes som att jag hade en jordbävning i halsen, inte såååå trevligt faktiskt! Började med att ta det chillerichill och sedan städade jag som en galning i lägenheten. För att sedan glida förbi och hämta upp M och dra och kirra fooooood och hyra filmis. Så har precis haft en filmis kvällis och duschat. Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen...

peace out.


Sick of this shit

Kom precis hem efter att ha shoppat lite, great time! Nu mår jag skit, influensan? nej tack. Känns som att allt jag har i magen ska upp varken jag vill eller inte. Känns även som mitt huvud lever i ett vakum. Inte nog med det så känns det i min hals som om jag ätit taggtråd i en månad minst. Hörs sen om jag orkar. PUSS!


<3




Blondinerna i farten, se upp!









Dags för oss att glida ut och käka taco i think, love love love!
snygga som fan är vi, vi hörs!
smaaaack på det


Första dagen på lovet - check

Måndag och första dagen på lovet, awesome! Dagen har varit chill och riktigt great. Började med att min lilla älskis kom över till mig och vi hade mys. Sen gled vi vidare till stan och fixade lite och hämtade mina 2 par nya skor från nelly.se som va helt otroliga, love på det! Efter det åkte jag hem till P för att hämta lite saker och mötte sedan upp mami på trossen för att införskaffa lite fooooood haha. Men nu sitter jag hemma hos P och ska sova med älskis i natt, kommer bli bäst!

peace' e


RSS 2.0