When I wrote riddles in your head

Igår blev det att spendera dagen på altanen. Sen kom Elin förbi så cyklade vi ner på stan, åt lite. Sen skulle jag fixa mina solglajjor men dom hade tydligen stängt på måndagar så ska fixa det idag hade jag tänkt. Sen vidare ner till hamnen där vi åt glass, godaste glassen, sommarens favvo, great. Sen låg vi på bryggorna och bara tog det lugnt och pratade om allt, verkligen allt. Hur skönt som helst va det. Sen cyklade vi hem till Elin och så kollade vi på film som vanligt, men det va mys, tummen upp för det! Sen kom mamma förbi och hämtade upp mig så skulle jag köra lite. Gick verkligen hur bra som helst igår. Gjorde klockrena parkeringar och allt. Körde i typ en och en halv timme, något sånt. Sen åkte vi hem och jag tog det bara lugnt. 
Idag vaknade jag av att en galen Lotta står i mitt rum och väcker mig och säger att jag ska ringa mamma haha. Tar upp mobilen som jag tappat bort i sängen under natten. Ser att jag har tok många sms och missade samtal. Ringer upp mamma iallafall så säger hon att Marie har sagt att det finns jobb, så jag ska tydligen jobba nu på eftermiddagen. Hinner kanske fixa min glajjor efter jobbet annars får jag göra det en annan dag. Får kanske mitt paket från hm idag och då ska jag såklart ner på stan och hämta det. Men nu har jag lite brådis som vanligt...

p&l
elin 

You can take away my pride, I don't need it in this forgotten town

Igår blev en lugn dag. Vaknade nog runt 12, i think. Nicklas kommer hem lite senare så satt och prata med honom ett tag sen skulle han dra ner till hamnen och äta så jag och mamma åkte till pappa för att hämta min  pressent som han köpt, haha en väska, tackar för den. Sen skulle jag köra men först åt vi på stan. Efter det körde jag runt lite överallt i kanske en timme eller längre, vet inte riktigt. Sen när vi kommer hem så kommer Nicklas samtidigt och säger hej då för han skulle åka hem till malmö. Efter det så fixade jag lite med bilder och sånt och sen inte så mycket mer vad jag kommer ihåg iallafall.
Idag vaknade jag vid 12 igen. Hoppade direkt in i duschen och nu sitter jag här. ingen aning om vad som händer idag, antar att det blir altanen och steeka, tummen upp för det. Borde ner på stan och fixa mina solglajjor men orkar typ inte i den här värmen, värre än utomlands nästan haha. Blir kanske att köra lite senare, börjar faktiskt bli riktigt bra. Pappa vill att jag ska köra upp på min 18års dag men det vet jag inte riktigt om jag vill haha. Ska iallafall gå en intensivkurs senare säger papi. Så det får väl bli så haha.

p&l
elin

Can you handle mine?

People can take everything away from you
but they can never take away your truth.
But the question is, can you handle mine?

En en en en en natt i stan

Mycket mycket mycket trevlig kväll igår. Spenderade kvällen/natten med dom bästa. Träffade många vänner och mycket annat folk, tummen upp för det! Vädret va tok bra och allt va perfekt. Det här kommer bli bästa sommaren ever känns det som, jag lever min dröm så är det bara!
Idag vaknade jag vid tolv, min mobil ringde och jag fick höra en väldigt tråkig sak som hände en kompis i natt. Inget jag tänker ta upp på bloggen men vad som än händer kommer jag stå vid din sida C <3. Efter det tassade jag upp och drog på mig ett tublinne och shorts. Skulle slänga på mig solglajjorna när jag kommer på att jag råkade pajja dom igår, tok tråk. Men får fixa det nån gång i veckan när jag hinner. Sen drog jag till ica och skulle handla lite med mamma. Och sen när jag kommer hem sitter Nicklas och Henrik hemma oss mig och dricker öl. så umgicks lite med dom och så. Nu har dom precis dragit och jag tänkte sola lite. Senare ska jag träffa Cicci och Elin mina babes. Vet inte vad vi ska göra, men det visar sig. Slänger upp två bilder på mig och bv igår.

p&l
elin





När festen startar tar den över som en nicko kick

Ska snart fixa mig, har lite små brådis. Men får bli ett snabbt inlägg. Dagen har vart lugn och så. Träffas min bror Nicklas, great. Hjälp pappa, käkat frukost/lunch på stan. Tagit det allmänt lugnt och skönt. Elin slutar vid 6 och då kommer hon förbi mig så får vi se vad som händer, just nu är allt ganska oklart. Men kvällen ska bli grym iallafall. Vädret är på topp och även mitt humör, tummen upp för det! Får skriva senare eller imorgon om kvällen. Have nice night, I will. 


p&l
elin 


 

http://www.youtube.com/watch?v=Oruwe7LvZEg

I feel it, I feel alive

Riktigt skön dag idag, great. Började med att jag fick mitt nya bank kort idag så det va toppen. Tassade ner på stan för att aktivera det och passade även på att sätta in min 1000 kr jag fick av min kära pappa förra veckan. Sen blev det hem och steeka på altanen, blev galet varmt men riktigt skönt! Sen blev det att fixa sig för jag va bjuden på middag nere på stan. Åt och sånt. Sen drog jag ner till hamnen träffade Elin my baby så åkte vi en lite crusing runda i min pappas bil haha. Och nu sitter jag hemma hos Elin och lyssnar på musik och pratar lite om imorgon och så. Imorgon får jag träffa min saknade bror, är sååhäär glad över det! Inte riktigt bestämt vad som händer imorgon kväll men ska iallfall spendera kvällen med dom bästa, perfekt! Senare händer nog inte så mycket mer än att jag ska tassa hem och så. Men nu håller min baby på att somna så får nog sluta skriva nu.

p&l
elin

Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är..

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.


Soon your heart will be on attack

Vaknade av att Elin my baby ringde och väckte mig och sa åt mig att jag inte fick äta något för vi skulle ner på stan och fika med den andra Elin. Som vanligt hade jag brådis så skyndade in i duschen och sen fixade mig. Sen kom Elin hem till mig och tjyvade min lacoste parfym som vanligt haha. Sen gick vi ner på stan och mötte den andra Elin så gick vi och fikade, galet trevligt och skönt i solen! Efter det köpte vi glass och där mötte vi Emmie och Karin. Sen tassade vi hem och solade, blivit ganska brun faktiskt, toppen! Sen va det ju meningen att jag skulle till sthlm och äta middag med J and J men så blev det inte. Jonsie är tok sjuk så han får ligga hemma så får vi träffas någan annan dag. Nästa vecka maybe. Jag skulle ju få köra till sthlm men istället fick jag köra till Järna och så åt vi där och sen köra jag en sväng och sen ner till hamnen och sen hem. Nu är jag iallafall hemma, får se vad som händer. Inte så mycket, I think. Ska nog iallafall ringa Marie och kolla om jag ska jobba imorgon eller inte. Annars blir det en dag i solen imorgon, great! Planerna för helgen har börjat, det är trosa stadslopp och folk överallt! Får se vad som händer, vi pratade om att gå ut och äta och sen får vi se hur det blir. Hörde att Nicklas my brother kommer till stan, hoppas på att kunna träffa honom bland allt folk! Bjuder på en bild från körningen idag.

p&l
elin


The moment is here and the time is right

Solglajjor, shorts och linne, I think its summer time!
Jobbade idag, skönaste dagen ever. Som jag skrev igår skulle jag jobba hos Lundberg, tok skönt. Blev en hel lugn dag med sol vid poolen haha. Jag tror nog jag har värledens skönaste jobb, iallafall just nu! Tog även en sväng med Robert och Lovisa ut på vattnet med Roberts båt, trevligt. Älskar Trosa sååhäär mycket på sommaren, enda gången jag gör det haha. När Robert sen körde hem mig va det dags för körning, gick tok bra idag. Verkligen stolt över dagens körning, great. Ikväll får vi se vad som händer, Elin ska höra av sig sen så får vi se vad som händer, I think. Imorgon blir det jobb och sen direkt till sthlm och jag ska få köra, great. Slänger upp några bilder från dagen.

p&l
elin

Robert     
Robert              Lovisa och Robert            Båten

Smile bitch, cause tears don't help

När jag kom hem idag och loggade in på bloggen och såg min kommentar från Nicklas, så kom tårarna. Glädje tårar med mycket känslor. Det va tok skönt att höra dom orden just nu.
Iallafall, idag har jag jobbat, sen tog jag, Robert och Lovisa en sväng ner på stan och åt, sen mer jobba, fick sluta tidigare, så det va great! Imorgon blir det att jobba i Villa la Lundberg, haha vilket betyder hos min Moster, så det blir skönt! Skulle ha träffat Elin idag efter jobbet, men blev inte så eftersom jag inte orkade typ, är galet trött och så. Men kanske blir att träffa henne imorgon istället. Ska nog även hinna med att köra lite imorgon, I think. Och på onsdag ska jag få köra till sthlm, tummen upp för det! Ikväll händer inte så mycket mer än att jag ska kolla tv och sen sova.

p&l
elin

Bara vårat blod kan göra oss till syskon

Nicklas och Jonas, mina storebröder. Jag vill att ni ska veta att jag saknar er, sen ni flyttade till andra städer. Den ena till Malmö den andra till Stockholm, det är inte samma sak här sen ni försvann. Det är tomt utan er vid min sida. Jag försöker klara dagen men vet ni hur svårt det är? Jag går sakta fram, tar steg för steg. Jag försöker följa era spår, alla råd ni gett mig. Jag glömmer aldrig våra stunder som vi haft, dåliga och bra, alla våra skratt minns ni det? Jag vill bara ha den tiden tillbaka. Jag skriver rad för rad, försöker förklara så bra det går att ni är saknade. Sen första dagen ni flyttade visste jag att inget skulle bli som förr. Jag hoppas att det går bra för er och en sak ska ni veta, jag är grymt stolt över er. Vi är samma kött och blod, jag älskar er. Jonas och Nicklas, ni är min andra halva. Jag vill säga förlåt för alla gånger som jag gjort något dumt, men jag var liten då och det var inget som jag mena. Jag har inte visat att jag uppskattar er men jag hoppas att ni hela tiden vetat att jag älskar er. Alla syskonstunder som vi delat, dom sitter i mitt hjärta och dom värmer mig. Ni har alltid funnits här för mig och jag kommer alltid att finnas här för er. För vad som än händer så är ni alltid mina bröder och jag älskar er mest.



I can see it now you are leaving today

Hemma igen efter körningen. Det gick riktigt bra, jag blir bara bättre och bättre. Idag fick jag börja med dragläget i en backe och sen körde jag på motorvägen och det gick toppen! Sen tog vi en sväng ner i hamnen och körde. Nu sitter jag hemma hos pappa och grillen är igång, perfekt! Eftersom jag är så duktig på att köra känns det som att det inte dröjer så länge tills jag får min dröm, en audi tt. Min pappa har lovat att jag ska få en. Och jag är sååhäär glad över det. Kanske har världens bästa pappa, eller det är klart att jag har! Alla tycker ju att sin egen pappa är bäst, eller hur?



p&l
elin

You will never walk alone

Hade en trevlig kväll igår på Krymla. Va inte där hela kvällen, åkte hem vid typ 8 och så kommer Elin hem till mig. Vi kollade på film och pratade. Min hosta blev bara värre och värre så skönt att jag tog det lugnt igår. Blev inte några bilder igår heller, sorry. Idag när jag vaknade så mår iallafall min hals bättre, men min hosta har blivit värre. Så det är skönt. Ska ut och köra lite idag också och sen ikväll blir det grillning igen. Har inte så mycket mer att skriva just nu så får skriva senare om körningen och så.

p&l
elin

How do you find your reasons why

Midsommar today, började med att vi åkte till västerljung, träffade Gotten där så fick VIP plats haha. Sen tassade vi runt där ett tag, tills det började tok regna så då skulle vi åka. Jag fick köra, det gick ganska bra för att vara första gången med mycket trafik. Åkte till Gnesta och sen stannade vi där och handlade lite cider och sånt och sen fick jag köra hem och då gick det mycket bättre. Nu ska jag bara platta håret och bättra på sminket lite eftersom regnet förstört det lite. Sen ska jag till Kryma, blir väl grillning och sånt där, trevligt! Får se hur länge jag är där, ska kanske träffa Elin och Cicci, dom skulle ringa sen. Blir att ta det lungt idag eftersom jag inte är helt frisk och vill inte bli sjukare precis. Har kameran med idag så blir kanske lite bilder, i hope. Som vanligt har jag lite brådis nu igen, så trevlig midsommar folket!

p&l
elin

RSS 2.0